بسته اینترنت ۱۴۰۴ خبرنگاران چه زمانی فعال می‌شود؟ + فیلم ریتم مخفی مغز در کنترل استرس کشف شد استودیو تیم‌ نینجا: نسخه اصلی بازی Nioh ۳ بهبودها و تغییرات زیادی خواهد داشت گلکسی S25 FE چه زمانی رونمایی می‌شود؟ طرح «نظام‌بخشی فضای مجازی» در مجلس اعلام وصول شد | صیانت ۳ در راه است؟ ضعف آنتن‌دهی و دسترسی دشوار به اینترنت در مشهد در زمان قطعی برق | چرا با قطع شدن برق آنتن موبایل هم می‌رود؟ گوگل در تبلیغ جدید پیکسل ۱۰، هوش مصنوعی اپل را به مسخره کرده است چرا مردم از اینترنت فیبر نوری استقبال نمی‌کنند؟ ویوو X۳۰۰ به دوربین جدید و قدرتمند ساخت سامسونگ مجهز خواهد بود ۸ ترفند جدید و غیرمعمول و کاربردی برای سؤال‌پرسیدن از چت‌جی‌پی‌تی آیا بازی‌های ویدیویی باعث افزایش ضریب هوشی کودکان می‌شود؟ اطلاعیه گروه انتخاب: اختلال ۹۰ درصد تلویزیون‌های اسنوا و دوو حل شده است بعد از نابودی بشریت، احتمالاً اختاپوس‌ها وارث تمدن انسان‌ها خواهند بود! برای اجرای بازی Battlefield ۶ چه مشخصات سیستمی نیاز است؟ چطور بفهمیم چت‌هایمان با ChatGPT در گوگل منتشر شده است یا نه؟ + راهنمای حذف ماجرای عجیب انتشار چت‌های کاربران ChatGPT در گوگل جزئیاتی جدید از زمان و شیوه رفع مشکل تلویزیون‌های هوشمند اسنووا و دوو (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) حمله سایبری هکرها به بیش از ۹۰ نهاد آمریکا گوشی گلکسی S۲۵ FE سامسونگ به زودی عرضه می‌شود حساب گوگل کاربران زیر ۱۸ سال با هوش مصنوعی محدود می‌شود نوزادی که رویانش ۳۰ سال پیش فریز شده بود، سالم متولد شد
سرخط خبرها

ارتقای سگ رباتیک نظامی Ghost Robotics + فیلم

  • کد خبر: ۱۱۲۵۷۳
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۹
ارتقای سگ رباتیک نظامی Ghost Robotics + فیلم
مدت‌هاست شرکت Ghost Robotics در حال انتشار اطلاعات جدید درباره سگ رباتیک خود به نام «Vision ۶۰» است. این ربات یک پلتفرم ماژولار است که می‌توان آن را برای مناطق و نقش‌های مختلف به کار گرفت. اما این شرکت با یک کیت جدید از «Onyx Industries» که در حقیقت یک سیستم پیشران واتر جت است، قابلیت شنا کردن را به این سگ رباتیک اضافه کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، Vision 60 یک سگ رباتیک است که می‌تواند کاربردهای مختلفی داشته باشد. به گفته Ghost Robotics، این محصول می‌تواند مورد استفاده ارتش، نیروهای نظامی و همچنین مشتریان سازمانی قرار بگیرد. این ربات که پیش از این می‌توانست در خشکی و آب راه برود، حالا به لطف کیت جدید امکان شنا کردن هم دارد. این کمپانی در حساب توییتر خود ویدیوی کوتاهی از شنا کردن این ربات منتشر کرده است.

عدم انتشار اطلاعات کامل درباره کیت شنا سگ رباتیک
در حال حاضر اطلاع کاملی از عملکرد این نمونه جدید نداریم. برای مثال نمی‌دانیم این ربات با چه سرعتی می‌تواند شنا کند یا اینکه تا چه مدت زمانی در آب دوام می‌آورد. شرکت‌های Ghost Robotics و Onyx Industries هنوز اطلاعاتی در این زمینه منتشر نکرده‌اند.

با وجود این موضوع، بنیانگذار Ghost Robotics که چندین ماه پیش درگذشت، در سال 2020 گفته بود که شارژدهی باتری مشکل اصلی این ربات است، اما در نهایت با استفاده از ابزارهایی امکان شنا کردن به آن اضافه می‌شود.

بد نیست به این موضوع هم اشاره کنیم که نحوه شنا کردن این ربات با سگ واقعی متفاوت است و خبری از استفاده از پاهای رباتیک نیست. در حقیقت این سگ تنها به کمک سیستم واتر جت زیر آن حرکت می‌کند.

این کیت جدید بطور کامل قابلیت خودران ندارد و نیمه خودران است، یعنی اپراتور می‌تواند در صورت نیاز، آن را از راه دور کنترل کند. این کیت از استاندارد IP67 پشتیبانی می‌کند بنابراین می‌تواند در مدت زمان محدود و در عمق مشخص شنا کند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->