حزب‌الله: سلاح‌های مقاومت، خط قرمز است امارات مخالف اقدام مشترک کشورهای اسلامی علیه اسرائیل است بیانیه جدید شورای همکاری خلیج فارس: شورای امنیت اقدامات قاطعی برای توقف تجاوزات اسرائیل اتخاذ کند گروسی و وزیر انرژی آمریکا درباره ایران رایزنی کردند (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند + فیلم (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) ۳۲۵ مقام پیشین اروپایی: سازمان ملل، اسرائیل را تحریم کند دیدار روسای جمهور ایران و تاجیکستان در دوحه + فیلم وعکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) وزیر خارجه ارمنستان: همراه با ایران بر چالش‌ها غلبه کرده‌ایم السودانی: امنیت هر کشور عربی یا اسلامی، بخش جدایی‌ناپذیری از امنیت جمعی ماست بقائی: نشست دوحه، فرصتی برای تلاش کشورهای اسلامی در صیانت از ثبات در منطقه غرب آسیا است ترامپ: نشست تجاری آمریکا و چین خوب پیش رفته است | جمعه با شی جین پینگ گفتگو خواهم کرد چهره نزدیک به اسرائیل دستیار نخست وزیر انگلیس شد پزشکیان و بن سلمان در دوحه دیدار کردند پزشکیان: حمله صهیونیست‌ها به قطر، نه تنها تجاوز به دیپلماسی بلکه بیش از یک جنایت است شاه اردن: واکنش ما به حمله به قطر باید کوبنده باشد هشدار السیسی درباره رفتار افسارگسیخته اسرائیل اردوغان: نتانیاهو می‌خواهد منطقه را به هرج و مرج بکشاند دفاع نتانیاهو از حمله متجاوزانه این رژیم به قطر امیر قطر: تجاوز اسرائیل آشکار، خائنانه و بزدلانه است آمریکا دوباره ادعای غنی‌سازی صفر در ایران را تکرار کرد اعلام آمادگی مصر برای حمایت و کمک به حفظ حاکمیت و تمامیت ارضی قطر وزارت بهداشت غزه: شمار شهدای جنگ غزه به مرز ۶۵۰۰۰ نفر رسید لاریجانی: هرگونه همکاری با آژانس، غیر از یک مورد باید متوقف شود
سرخط خبرها

راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات به معنای قطع اینترنت نیست

  • کد خبر: ۱۱۲۸۶
  • ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۳
راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات به معنای قطع اینترنت نیست
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با تاکید بر اینکه مجلس باید دولت را مکلف به تکمیل شبکه ملی اطلاعات در تمامی لایه‌ها تا پایان سال ۹۹ کند، گفت: اکنون بهترین زمان برای مکلف کردن همه دستگاه­‌ها به تکمیل شبکه ملی اطلاعات است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، در خصوص اظهارات روز گذشته رئیس جمهور در مجلس شورای اسلامی مبنی بر ضرورت حمایت از شبکه ملی اطلاعات، گفت: هرچند این حمایت دیرهنگام صورت گرفت، اما به هر تقدیر جای خرسندی دارد که بالاخره در بین مسئولان دولتی نیز این گفتمان نهادینه شده است که شبکه ملی اطلاعات یک نیاز حیاتی برای کشور است و من شخصا از آقای رئیس جمهور بابت این رویکرد تشکر می­کنم.

وی با بیان اینکه به نظرم اکنون بهترین زمان برای مکلف کردن همه دستگاه­‌ها به تکمیل شبکه ملی اطلاعات است، گفت: در شرایط فعلی که نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی درحال بررسی بودجه سال ۹۹ هستند، این فرصت وجود دارد تا مباحث مربوط به شبکه ملی اطلاعات نیز در بودجه سال آتی مورد توجه باشد.

 

جای خالی موتور جستجوی ملی احساس می‌شود

سردار جلالی با تاکید بر اینکه مجلس باید دولت را مکلف کند که تا پایان سال ۹۹ شبکه ملی اطلاعات را به طور کامل و در تمامی لایه‌ها تکمیل کند، تصریح کرد: یکی از مهمترین بخش‌های شبکه ملی اطلاعات که اکنون در آن نقص وجود دارد «موتور جستجوی ایرانی» است که در داستان قطع اینترنت اخیر نیز جای خالی آن به جد احساس شد.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور دومین بخش ضروری در خدمات مرتبط با شبکه ملی اطلاعات را «ایمیل ایرانی» دانست و اظهار داشت: البته اقدامات خوبی در این زمینه صورت گرفته و ضرورت دارد تا از فعالان این بخش حمایت به عمل آید.

 

سازمان پدافند غیرعامل می‌تواند بازوی نظارتی مجلس باشد

وی با تاکید بر اینکه موضوع «CDN و DNS بومی» هم باید از سوی مجلس محترم تعیین تکلیف شود، ادامه داد: سازمان پدافند غیرعامل کشور آمادگی دارد به عنوان بازوی نظارتی مجلس در این زمینه وارد عمل شده و اقدام به گزارش‌­دهی تخصصی کند.

سردار جلالی در ادامه یکی از ضروریات تکمیل شبکه ملی اطلاعات را «ابرداده ملی» عنوان کرد و گفت: اگر بخواهیم خدماتی در سطح جهانی ارائه دهیم نیاز داریم تا این پروژه نیز نهایی شود چراکه اساس بسیاری از خدمات نوین از طریق ابرداده صورت می‌گیرد.

فرمانده قرارگاه پدافند سایبری کشور به موضوع تامین منابع مالی اجرای این قانون نیز اشاره کرد و عنوان کرد: به نظر می‌رسد وزارت ارتباطات این ظرفیت را داراست که از محل درآمد‌های سرشار خود بتواند این پروژه را تامین مالی کند البته دولت باید یک عزم عمومی در این زمینه داشته باشد و از سایر منابع هم بهره­گیری کند.
وی با بیان اینکه البته نیاز است تا برای افکار عمومی به صورت شفاف و صریح مساله شبکه ملی اطلاعات و ضرورت­‌های آن تشریح شود، گفت: راه اندازی این شبکه به هیچ وجه به معنای قطع اینترنت بین الملل نبوده بلکه بستری است که مردم بتوانند از یک سو از خدمات با کیفیت و با سرعت شبکه ملی اطلاعات بهره‌مند شوند و هم اینکه سرعت اینترنت بین الملل در کشور نیز ارتقا پیدا کند.
سردار جلالی با اشاره به اینکه ما به دنبال استقلال در حوزه فضای سایبری هستیم، گفت: این رویه کاملا یک رویه جهانی است و حتی از سوی کشور‌های اروپایی نیز درحال پیگیری است. ما آمادگی داریم تا طرح مربوط به این مساله را به قید فوریت تقدیم مجلس محترم کنیم.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->