انفجار، آتش‌سوزی و قطع برق سریالی در اسرائیل به تل‌آویو رسید مراسم افتتاحیه خانه چتر ویژه کودکان بی‌سرپرست در مشهد برگزار شد (۲ مرداد ۱۴۰۴) مشاور وزیر آموزش و پرورش: مدارس غیرفعال، تعیین تکلیف می‌شوند یک کشته و ۴ مصدوم در پی تصادف در خواف خراسان رضوی (۲ مرداد ۱۴۰۴) در این روزهای گرم اگر هوای آب‌تنی به سرتان زد مراقب غرق‌شدگی باشید | غرق بی‌توجهی نشوید! حجم آب سد‌های مشهد به ۷ درصد رسید | هشدار خروج سد‌های تامین آب از مدار تاکید نمایندگان خراسان رضوی در مجلس بر حمایت از توانمندسازی معلولان و مددجویان بهزیستی | پیشگیری از معلولیت ها ضروری است + ویدئو معاون استاندار خراسان رضوی: خواستار کاهش آسیب‌های اجتماعی و حمایت از اقشار آسیب پذیر هستیم یک نماینده مجلس: خودروسازان داخلی باید پاسخگوی تعداد بالای معلولیت‌های منجر به تصادف باشند آیا لایه‌ای که بر سطح آبلیموی خانگی ایجاد می‌شود، بی‌خطر است؟ نشانه‌های کم‌آبی بدن کدام اند؟ آیا پای ویروس خطرناک جهان به ایران رسیده است؟ آیا رژیم غذایی بر خطر یبوست تأثیر می‌گذارد؟ سهمیه‌های کنکور زیر تیغ اصلاحات جدید | سهمیه‌ها چطور تعیین تکلیف می‌شوند؟ توصیه‌های رئیس اورژانس به زائران پیاده اربعین حمایت کمیسیون آموزش مجلس از تسهیل تحصیل مددجویان و معلولان تحت پوشش بهزیستی معاون وزیر کار: بیش از ۴۰ درصد دانش آموختگان نمی‌توانند شغل مناسب پیدا کنند اعطای سهام ساخت ۵ ساختگاه پنل خورشیدی به ۲۵۰۰ مددجو در مشهد رئیس سازمان بهزیستی: زیست‌بوم توسعه مشارکت‌های مردمی تشکیل می‌شود | کمک ۴۰۰ میلیاردی خیرین در خراسان رضوی + فیلم اطلاعیه رسمی درباره انفجار کنترل‌شده در حوالی قم (۲ مرداد ۱۴۰۴) تغذیه مناسب برای تقویت سلامت کبد خوددرمانی با ویتامین‌ها و مکمل‌های دارویی، ممنوع تولیت توزیع دارو بر عهده وزارت بهداشت است راهکار‌هایی برای حفاظت از پوست و چشم در برابر آفتاب تنهایی تهدیدی برای سلامت روان و جسم پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲ مرداد ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم در کشور طی ۵ روز آینده تخصیص اعتبار ۱۲۰۰ میلیارد ریالی برای مرمت ابنیه تاریخی آذربایجان شرقی پذیرش ۱۶ هزار معلول زیارت‌اولی از سراسر کشور در مشهد (۲ مرداد ۱۴۰۴) وضعیت دختران بازمانده از تحصیل به کجا خواهد رسید؟
سرخط خبرها

تداوم وزش باد شدید در خراسان‌رضوی| هوای مشهد در شرایط قابل‌قبول قرار گرفت

  • کد خبر: ۱۱۲۹۰۹
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۱
تداوم وزش باد شدید در خراسان‌رضوی| هوای مشهد در شرایط قابل‌قبول قرار گرفت
کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان‌رضوی گفت: امروز در سطح استان شاهد وزش باد به شکل شدید و نسبتا شدید خواهیم بود و در مناطق بادخیز احتمال بروز خسارت وجود دارد.

گروه جامعه| شهرآرانیوز؛ زهرا مبشری در گفتگو با شهرآرانیوز ضمن اشاره به اینکه دمای هوا در سطح استان همچنان روند کاهشی دارد، اظهار کرد: طی روز گذشته دمای هوای مشهد بین ۲۳ و ۳۶ درجه بوده است که با سه درجه کاهش دمای هوای امروز مشهد در گرمترین ساعت ۳۳ درجه و در خنکترین ساعت ۲۱ درجه خواهد بود. این روند تا اواسط هفته ادامه دارد به گونه‌ای که دمای حداکثری مشهد به ۳۰ درجه خواهد رسید.

وی ادامه داد: امروزدر سطح استان شاهد وزش باد به شکل شدید و نسبتا شدید خواهیم بود و در مناطق بادخیز احتمال بروز خسارت وجود دارد. همچنین در ارتفاعات نیمه شمالی استان احتمال بارش‌های رگباری توام با رعدوبرق پیش‌بینی شده است. از روز شنبه جو نسبتا پایداری درسطح استان خواهیم داشت.

مبشری اضافه کرد: طی روز گذشته در شهرستان‌های گلمکان، چناران، نیشابور، فریمان نیز بارش باران داشته‌ایم. بارندگی در مشهد نیم میلیمتر بارش ثبت شده است.

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ریوش با ۱۵ درجه خنکترین و بردسکن با ۴۱ درجه گرمترین شهرستان‌های استان بوده‌اند. همچنین بیشترین سرعت وزش باد از سبزوار با ۶۸ کیلومتر بر ساعت گزارش شده است و بیشترین بارش از کلات نادری یک میلیمتر ثبت شده است.

با توجه به گزارش مرکز پایش آلاینده‌های زیست محیطی مشهد شاخص کیفیت هوای این شهر در ۲۴ ساعت گذشته ۷۸ بوده است و هم‌اکنون این عدد با شاخص ۷۵ نشان‌دهنده این است که هوای مشهد در شرایط قابل قبول قرار دارد.

این شرایط هوایی احتمال بروز علائم تنفسی در افراد حساس احتمال تشدید بیماری‌های قلبی یا ریوی در بیماران قلبی و سالمندان را در پیش دارد. بر این اساس توصیه می‌شود افراد خیلی حساس در صورت امکان فعالیت‌های طولانی یا سنگین را کاهش دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->