رئیس‌جمهوری که در کاخ‌سفید هم عطر و کفش تبلیغ می‌کند هیئت پارلمانی ایران به عراق سفر کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) عناصر داعش به السویدا در پوشش نیرو‌های قبایل عرب سوریه نفوذ کردند صالحی: با فردای ایران بازی نکنیم آمار کشته‌های السویداء به ۹۴۰ نفر رسید درگیری‌ها در استان السویداء سوریه به کجا رسید؟ احمد توکلی در بیمارستان بستری شد جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست پزشکیان برگزار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ: سه سایت هسته‌ای ایران نابود شده‌اند مردم آمریکا از بازداشت پدر ایرانی در مقابل مهدکوک فرزندش خشمگین شدند آیت الله نعیم آبادی، عضو مجلس خبرگان رهبری درگذشت پزشکیان: تحمیل زور و فشار پذیرفتنی نیست پزشکیان به مناسبت سالگرد انقلاب ساندینیستی نیکاراگوا پیام تبریک صادر کرد تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر لزوم تداوم خط اخلاص شهید رئیسی و جایگاه راهبردی مؤسسه خراسان در جبهه فرهنگی انقلاب | مؤسسات انتشاراتی باید میدان را تصرف کنند، نه‌اینکه صرفاً کتاب بفروشند وزیر امور خارجه: آتش بس فعلی میان ایران و رژیم صهیونیستی شکننده است زینی وند: تقویم انتخابات در ستاد انتخابات کشور نهایی شد پزشکیان با رئیس و معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران دیدار کرد همه چیز درباره ادامه مذاکرات احتمالی ایران با آمریکا | دیپلماسی در گرو منافع ملی حفاظت از اتحاد ملی، مأموریت اهل قلم و کلام نظامیان صهیونیست باز هم شکار القسام شدند + ویدئو پزشکیان موافقت‌نامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا را ابلاغ کرد واکنش ریاست معنوی دروزی‌ها در سوریه درباره آتش‌بس فراگیر پوشاندن صورت در کرانه باختری ممنوع شد ویدئو | اعترافات شخصی که عکس و لوکیشن بیمارستان فارابی کرمانشاه را برای هدف قرار دادن به عوامل رژیم اسرائیل ارسال کرده بود کمیسیون امنیت ملی درباره مکانیسم ماشه، ۳۱ تیرماه جلسه برگزار خواهد کرد پاکستان: آمریکا بزرگ‌ترین شریک تجاری ماست اولین واکنش آرژانتین به وحشی‌گری رژیم صهیونیستی در غزه!
سرخط خبرها

داعش مسئولیت حمله به معبد سیک‌ها در کابل را پذیرفت

  • کد خبر: ۱۱۳۲۰۸
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۳
داعش مسئولیت حمله به معبد سیک‌ها در کابل را پذیرفت
گروه تروریستی داعش مسئولیت حمله به معبد سیک‌ها در کابل، پایتخت افغانستان را بر عهده گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از صدی البلد، حمله روز شنبه به معبد سیک‌ها در کابل، پایتخت افغانستان، علاوه بر کشته شدن عاملان این حمله، دست کم دو کشته و هفت زخمی به دنبال داشت.

این آخرین عبادتگاه سیک‌های باقی‌مانده در کابل است.

رهبران جامعه سیک در افغانستان اخیراً تخمین می‌زنند که فقط ۱۴۰ سیک از جمعیت ۱۰۰ هزار نفری در دهه ۱۹۷۰ در افغانستان باقی مانده‌اند.

هند که بیشتر جمعیت سیک‌های جهان را در خود جای داده است، گفت که از اخبار این حمله «عمیقا نگران» است.

انفجار روز شنبه به عنوان یکی از سلسله حملاتی که اقلیت‌ها را هدف قرار داده بود، به طور گسترده محکوم شد.

پاکستان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که دولت این کشور "عمیقاً نگران موج اخیر حملات تروریستی به اماکن مذهبی در افغانستان" است.

دفتر نمایندگی سازمان ملل در افغانستان هم در بیانیه ای اعلام کرد: حفاظت از اقلیت‌ها در این کشور ضروری است.

نارندرا مودی، نخست وزیر هند نیز در توییتر نوشت که از این حمله شوکه شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->