تخفیف ۲۰ درصدی رفع نقص خودرو در مشهد + آدرس تعمیرگاه‌های منتخب درباره کوچه «شهیدان خوراکیان‌۲» در مشهد | رونقی که با ساخت یک بیمارستان خارجی شروع شد سهم بانوان در زیست‌بوم فناوری باید به رسمیت شناخته شود ایستگاه استقبال از زائر منطقه ۷ مشهد، قبل از ماه صفر تکمیل شود گلایه‌های مردم از خدمات جمعه بازار خودرو مشهد | منتظر تحویل زمین برای توسعه هستیم هوای کلانشهر مشهد بالاخره سالم شد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ۱۲۵ کیلومتر بهسازی و روکش آسفالت در محور‌های فرعی و اصلی استان خراسان رضوی به احترام مردم کار کنیم نگاهی به وضعیت مجتمع های میان راهی در  خراسان رضوی | کمین مرگ در جاده‌های بی‌سرپناه آغاز جشنواره تخفیف‌های ویژه ایام ولایت ۱۴۰۴ در ۱۳ فروشگاه منتخب شهرما در مشهد رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز» گلایه برخی ساکنان خیابان قرنی  ۴۱  مشهد از وضعیت نامناسب پارک زیتون
سرخط خبرها

بارش باران و وزش باد در استان ادامه خواهد داشت (۲۹خرداد ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۱۳۲۲۷
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۱
بارش باران و وزش باد در استان ادامه خواهد داشت (۲۹خرداد ۱۴۰۱)
کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: از بعدازظهر امروز با گسترش فعالیت سامانه ناپایدار جوی و تقویت جریانات خنک شمالی، افزایش ابرناکی و افزایش سرعت وزش باد را خواهیم داشت.

گروه جامعه| شهرآرانیوز، مرتضی اثمری در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد:در ۲۴ ساعت گذشته فریمان با ۱۶ درجه خنک‌ترین و سرخس با ۳۹ درجه گرم‌ترین شهرستان‌های استان بوده‌اند. طی این مدت دمای هوای مشهد بین ۲۱ و ۳۳ در نوسان بوده است. همچنین بیشترین سرعت وزش باد از شهرستان سرخس ۲۴ کیلومتر بر ساعت ثبت شده است.

وی افزود: دمای هوای امروز مشهد حداکثر ۳۳ و حداقل ۲۰ درجه خواهد بود و فردا با دو درجه کاهش حداکثر دمای هوای مشهد ۳۱ درجه خواهد رسید.

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: از بعدازظهر امروز با گسترش فعالیت سامانه ناپایدار جوی و تقویت جریانات خنک شمالی، افزایش ابرناکی، افزایش سرعت وزش باد را خواهیم داشت. وزش باد در نواحی بادخیز به ویژه نواحی شرقی، جنوبی و غربی همراه با گردوخاک، کاهش کیفیت هوا و احتمالا با خسارت همراه خواهد بود.

وی اضافه کرد: همچنین در برخی نقاط شاهد کاهش دما، بارش‌های رگباری توأم با رعد و برق خواهیم بود. در شمال غرب حجم بارش‌ها به گونه‌ای است احتمال رواناب و سیلاب وجود دارد. این شرایط تا فردا در سطح استان ادامه خواهد داشت.

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی بیان کرد: روز چهارشنبه افزایش دما را در سطح استان پیش‌بینی می‌کنیم این افزایش به‌گونه‌ای است که روز پنجشنبه روز گرمی در استان خواهد بود.

با توجه به گزارش مرکز پایش آلاینده‌های زیست‌محیطی مشهد شاخص کیفیت هوای این شهر در ۲۴ ساعت گذشته ۶۶ و قابل قبول بوده است، اما هم‌اکنون این عدد با شاخص ۱۰۴ در شرایط ناسالم قرار گرفته است.

این شرایط هوایی احتمال بروز علائم تنفسی در افراد حساس احتمال تشدید بیماری‌های قلبی یا ریوی در بیماران قلبی و سالمندان را در پیش دارد. بر این اساس توصیه می‌شود افراد خیلی حساس در صورت امکان فعالیت‌های طولانی یا سنگین را کاهش دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->