تیم ملی تکواندوی افغانستان برای شرکت در رقابت‌های آسیایی به کره جنوبی رفت

  • کد خبر: ۱۱۳۲۸۹
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۳
تیم ملی تکواندوی افغانستان برای شرکت در رقابت‌های آسیایی به کره جنوبی رفت
اعضای تیم ملی تکواندوی افغانستان برای حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا راهی کره جنوبی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسابقات قهرمانی آسیا در سه بخش پومسه، پاراتکواندو و کیوروگی از ۲ تا ۷ تیرماه ۱۴۰۱ به میزبانی "کشور کره جنوبی برگزار می‌شود.

برهمین اساس تیم‌ ۵ نفره تکواندوی افغانستان در گروه مردان بامداد امروز (یکشنبه) کابل را به مقصد دبی ترک کرده و سپس راهی کره جنوبی خواهند شد.

تیم ملی تکواندوی افغانستان با ترکیب محسن رضایی، حکمت‌الله زین، رامش حسینی، حسین لطفی و علی اکبر امیری در این رویداد حضور پیدا می‌کنند.

محسن رضایی، حسین لطفی و علی اکبر امیری از تیم مهاجرین افغان مقیم ایران توانسته‌اند جواز حضور در این رقابت‌ها را بدست آورده و به نمایندگی از افغانستان در رقابت‌های آسیایی شرکت کنند.

تیم ملی تکواندوی افغانستان از قدرت‌های آسیا محسوب شده و در آخرین مسابقات قهرمانی آسیا محسن رضایی توانسته بود اولین طلایی تاریخ افغانستان را از این رقابت‌ها بدست بیاورد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.