اختلاف ترامپ و ماسک به روایت واشنگتن‌پست | هیچ چیز مثل قبل نخواهد شد دیدار سخنگوی دولت و دستیار رئیس‌جمهور با خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد + فیلم اعتراف یک رسانه عبری به ناتوانی اسرائیل | نمی‌توانیم برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنیم دولت غزه برای تأمین امنیت در توزیع کمک‌ها اعلام آمادگی کرد نصب پنل‌های خورشیدی در نهاد ریاست جمهوری ایران | قائم پناه: ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات با انرژی خورشیدی تامین خواهد شد یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند مخالفت مجلس با کاهش منابع اعتباری دولت و شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ درخواست دولت در مورد کاهش مالیات دارو و نهاده‌های دامی و کشاورزی در مجلس مصوب نشد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد روسیه درباره پیامد‌های هرگونه اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران هشدار داد پیگیری قالیباف و نمایندگان مجلس در مورد تهمت اخیر همتی طرح نظام قانون‌گذاری در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد سرنوشت گزارش شورای حکام در گرو نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پدافند هوایی روسیه ۹ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرد سخنگوی وزارت خارجه: جامعه بین‌الملل در برابر اقدام آمریکا در تحریم و ارعاب قضات دیوان بین‌المللی کیفری به پا خیزد نمازی: میزان و شتاب غنی‌سازی، اهرم خوبی برای چانه‌زنی ایران است قالیباف: رئیس جمهور آمریکا اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر دهد + فیلم اعلام وصول و معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد در دستور کار امروز مجلس (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ائتلاف ماکرون در دور دوم انتخابات پارلمانی فرانسه شکست خورد

  • کد خبر: ۱۱۳۳۱۴
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۳:۰۹
ائتلاف ماکرون در دور دوم انتخابات پارلمانی فرانسه شکست خورد
نتایج اولیه دور دوم انتخابات پارلمانی فرانسه بر اساس نظرسنجی پای صندوق‌های رای نشان می‌دهد که ائتلاف «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه نتوانسته است اکثریت مطلق را در پارلمان بدست بیاورد.

به گزارش شهرآرانیوز، در دور دوم انتخابات پارلمانی فرانسه در روز یکشنبه، به نظر می‌رسد که شکست امانوئل ماکرون آشکار شده است. بر اساس پیش بینی‌های اولیه، ائتلاف انتخاباتی رئیس جمهور در آستانه از دست دادن اکثریت مطلق خود است.

بر این اساس نظر سنجی پای صندوق‌های رای در دور دوم انتخابات پارلمانی فرانسه نشان می‌دهد که ائتلاف میانه روی امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه از کسب اکثریت مطلق در پارلمان بازمانده است.

طبق پیش‌بینی‌ها، امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور منتخب فرانسه، به وضوح اکثریت مطلق مجلس ملی را با ائتلاف میانه روی خود از دست داد. بر این اساس در دور نهایی انتخابات پارلمانی روز یکشنبه، لیبرال‌ها از مجموع ۵۷۷ کرسی، ۲۱۰ تا ۲۵۰ کرسی را به دست آوردند. حداقل ۲۸۹ کرسی برای اکثریت مطلق لازم است.

در دور دوم انتخابات پارلمانی فرانسه که امروز یکشنبه برگزار شد، همچنین نشانه‌هایی از حضور کم مردمی مشاهده شد. بر اساس اطلاعات وزارت کشور فرانسه، مشارکت مردمی تا ساعت ۵ بعد از ظهر ۳۸.۱۱ درصد بود، در حالی که در دور اول در این زمان ۳۹.۴۲ درصد بود.

اندکی پیش از بسته شدن اولین شعبه‌های رای گیری، پنج موسسه رای گیری میزان مشارکت را بین ۵۳.۵ تا ۵۴ درصد تخمین زدند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->