انتظار برای «زن و بچه» و «مرد عینکی» در اکران پساجنگ «روال عادی» در پردیس تئاتر مستقل مشهد روی صحنه می‌رود نسخه سه‌بعدی سریال «ببعی» روی آنتن تلویزیون + زمان پخش عاشورا و هنر، آفرینش مقاومت در آیینه فرهنگ سوژه سترگ و روایت‌های نحیف | مروری بر دلایل بی رمق ماندن محرم ۱۴۰۴ در سینما و تلویزیون زمان اکران «تلماسه: بخش سوم» به کارگردانی دنی ویلنوو مشخص شد معرفی نامزدهای شورای کتاب کودک برای جایزه «لیندگرن» درگذشت «سورن والنته اوسن» بازیگر، نویسنده و کارگردان دانمارکی ازسرگیری فیلمبرداری «آتشبان»، پس از جنگ ۱۲روزه ظهر عاشورا، خیابان شیرازی و قرار بی قرار عکاسان مشهد صبر، خلاقیت، تداوم | چگونه کودکان و  نوجوانان جهان دیجیتال را کتاب خوان کنیم؟ لزوم جست‌وجوی راهی برای تربیت روایتگران فردا سارا بهرامی بازیگر سریال «کوری» شد واکنش رسانه‌های اسپانیایی به سریال «در انتهای شب» آیدا پناهنده آغاز فیلمبرداری «چشم‌هایش» بهمن فرمان‌آرا درباره هنر پرچم‌دوزی به مناسبت محرم ۱۴۰۴ | این پرچم همیشه بالاست مروری بر فروش سینما‌های کشور در روزهای اخیر (۱۸ تیر ۱۴۰۴) مسعود فراستی با «وطن و تن» در شبکه نمایش خانگی جزئیاتی از تولید آلبوم «مقتل خوانی» حسین علیشاپور
سرخط خبرها

آیا ساترا «شهرک کلیله و دمنه» را توقیف کرده است؟

  • کد خبر: ۱۱۳۴۴۲
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۱
آیا ساترا «شهرک کلیله و دمنه» را توقیف کرده است؟
ساترا پس از بازبینی ۵ قسمت اول مجموعه عروسکی «شهرک کلیله و دمنه» رسما حکم توقف پخش این مجموعه را صادر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز - اعتمادآنلاین دقایقی پیش خبر داده است که ساترا پس از بازبینی ۵ قسمت اول مجموعه عروسکی «شهرک کلیله و دمنه» رسما حکم توقف پخش این مجموعه را صادر کرده است.

از طرف دیگر سیدمصطفی احمدی، تهیه‌کننده سریال عروسکی «کلیله و دمنه»، در گفت‌وگویی با ایسنا خبر توقیف «شهرک کلیله و دمنه» را تکذیب کرده است.

روابط عمومی ساترا هم این خبر را نادرست خوانده است.

سعید مقیسه، رییس ساترا، هم در گفتگویی با مشرق گفته است:

سریال «شهرک کلیله و دمنه» از ساترا درخواست مجوز انتشار کرد؛ لذا قسمت‌های ارایه‌شده بازبینی و با عوامل تولید جلسه حضور برگزار شد و نکات منفی این سریال، ایراد‌های محتوایی و بی‌توجهی به ارزش‌های اسلامی در آن اعلام شد که پیرو اصرار تیم تولید بر ادامه ناهنجاری‌های اشاره‌شده و اصلاح نکردن آن‌ها، نامه عدم امکان پخش قبل از بارگذاری اولین قسمت ابلاغ گردید.

متاسفانه رسانه فیلم‌نت بدون توجه به روند قانونی انتشار محتوا در کشور، این سریال را منتشر کرد. پس از عکس‌العمل خانواده‌ها و مسئولین ذیربط به مشکلات اخلاقی این اثر که قبلا هم توسط ساترا اشاره شده بود، بخش‌هایی اصلاح شده است، اما به دلیل عدم اصلاح دیگر تخلفات محتوایی، هنوز مجوز انتشار صادر نشده و پخش آن غیرقانونی است. برای توقف سریال یا فیلتر پلتفرم مربوطه، نیاز به طی مراحل قانونی است که از طریق مقامات قضایی و مسئولین ذیربط در حال پیگیری هستیم.

امیدوارم روزی فرا برسد که خانواده‌های مسلمان این مرزوبوم در فضایی امن بتوانند از هنر متعهدانه ایرانی بهره‌مند شوند و کسب‌وکار تولیدکنندگان محتوا نیز، مبتنی بر فضای مجازی سالم و پررونق و پایدارتر از قبل ادامه یابد.


بیشتر بخوانید:

درباره حاشیه‌های «شهرک کلیله و دمنه» مرضیه برومند و واکنش ساترا و وزارت ارشاد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->