داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید خلع‌سلاح محیط‌بانان نیاز به پشتوانه مطالعاتی دارد| درگیری‌های مسلحانه در صیانت از محیط‌زیست باید برچیده شود آتش‌سوزی در یکی از هتل‌های کربلا| هیچ زائر ایرانی در آتش‌سوزی هتل شمس کربلا آسیب ندیده است (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۴۰ کیلوگرم خاک و سنگ جزیره هرمز از گردشگران نوروز ۱۴۰۴ سقوط یک سنگ، علت فوت کارگر معدن فلورین بجستان | قطعی برق، شاید مقصر حادثه (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ۹۷۰ نوزاد از خدمات بانک شیر مشهد بهره‌مند شدند (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) واکنش دانشگاه کاشان به حادثه مارمولک در غذای سلف دانشجویی ریزش معدن در بجستان خراسان رضوی یک فوتی و ۲ مصدوم برجای گذاشت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ظرفیت تولید شیر خشک در کشور وضعیت و کم و کیف خدمات سراهای سالمندان در مشهد | تن لرزان سالمندان برای شهریه گران! بهترین رژیم غذایی برای داشتن پیری سالم مرگ غم انگیز ۲ نوجوان ۱۱ و ۱۲ ساله در استخر ذخیره آب در گلبهار (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | جوی نسبتا پایدار طی امروز و فردا مشهدالرضا (ع) میزبان جشنواره علمی مدارس انرژی اتمی کشور | ورود بدون آزمون به دانشگاه، پاداش آثار برگزیده کشف بیش از ۱۶ تن انواع موادمخدر در خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگیری سارق تبر به دست در پارک ملت مشهد سالانه یک میلیون نفر در کشور از رادیو دارو‌ها استفاده می‌کنند چگونه پروبیوتیک بیشتری دریافت کنیم؟ پایان زورگیری‌های وحشتناک مردی با خنجر پوستی بررسی عوامل تصادفات جاده ‎ای | سکوت در برابر ۸۸۰ قربانی جاده ورود سامانه بارشی جدید از فردا (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) چرا باید میوه و سبزیجات فریز شده بخوریم؟ تفاوت علائم حساسیت فصلی با آنفلوانزا چیست؟ درمان آلزایمر با استفاده از ترکیبات ضد پیری توضیح سازمان غذا و دارو درباره تامین واکسن HPV درمان‌های سنتی نیاز به تشخیص تخصصی دارند توضیحاتی در رابطه با اجرای باقیمانده قانون متناسب‌سازی و پرداخت معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۸۵ دقیقه‌ای زمان تشخیص سکته مغزی با هوش مصنوعی صدور جواز دفن با یک تلفن چهاررقمی به دادپزشک جان باختن سالانه ۵۰ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا هشدار هواشناسی؛ رگبار و وزش باد در خراسان رضوی و ۲۹ استان کشور
سرخط خبرها

روایت شاهد عینی از اعدام قاتل شهدای حادثه حرم رضوی

  • کد خبر: ۱۱۳۴۸۱
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۳
روایت شاهد عینی از اعدام قاتل شهدای حادثه حرم رضوی
حکم اعدام قاتل شهدای حرم رضوی صبح امروز در زندان وکیل آباد مشهد برگزار شد که رئیس سازمان تبلیغات اسلامی این شهر به عنوان شاهد عینی نسبت به حواشی اجرای این حکم توضیحاتی در صفحه شخصی خود نوشت.

به گزارش شهرآرانیوز، صبح امروز حکم اعدام قاتل روحانیون در حرم مطهر رضوی در مشهد اجرا شد. محمد فلاح، رییس سازمان تبلیغات اسلامی مشهد به عنوان شاهد عینی در اجرای این حکم حضور داشت که در صفحه شخصی خود نسبت به اتفاقات و حواشی آن واکنش نشان داد و نوشت: «بامداد امروز حکم اعدام عبدالطیف مرادی قاتل شهدای حرم رضوی اجرا شد که بدون حاشیه نیز نبود.

اولین و مهم‌ترین حاشیه اعتراض خانواده شهید اصلانی به نحوه اجرای حکم بود. پسر شهید به دلیل اینکه اگر در فضای زندان و جمع محدود حکم اجرا شود، شائبه شخصی بودن قتل قوت می‌گیرد. قاتل که در کوچه بن‌بست و با اغراض شخصی دست به قتل نزده، بلکه در حرم حضرت رضا (ع) عملیات تروریستی انجام داده است، پس، چون یک جرم اجتماعی محسوب می‌شود باید در ملاءعام اعدام شود.

اما شورای تامین، دادستان و مدیرکل دادگستری خراسان رضوی به دلایل مختلف از جمله عدم کنترل جمعیت در ملاءعام و تامین امنیت، به اتفاق نظرشان بر اجرای حکم در زندان بود.

دومین حاشیه این اتفاق، فحاشی و هتاکی یکی از حضار به قاتل در هنگام حضور در محل و اقدام برای عبور از داربست‌های حائل و قصد کتک زدن قاتل بود.

همین مورد کافی بود برای اینکه ملاحظه شورای تامین را موجه بدانیم، چون جمعیت چند صد نفر عصبانی را اصلا نمی‌توان کنترل کرد.

قاتل گرچه با آرامش مقابل طناب دار ایستاد، اما به سختی جان داد. در تمام این لحظات به قبض روح قاتل فکر می‌کردم که با چه چیزی مواجه خواهد شد.

البته به این موضوع نیز فکر می‌کردم که یک جوان ۲۱ ساله تحت تاثیر چند شبکه ماهواره‌ای که هر دو (شبکه‌های تفکیری سنی و شیعه) لبه‌ی یک قیچی هستند، قرار گرفته و علاوه بر داغدار کردن دو خانواده، هستی خود را هم به باد داده و با چه پرونده‌ای در پیشگاه خدا حاضر می‌شود.

حتی برای این قاتل هم دل انسان ممکن است بسوزد، چون انسان موجودی انس‌گیرنده و احساسی است، اما خدای عالم درباره اجرای احکام الهی در قرآن فرموده: مبادا رأفت و دلسوزی که دارید، شما را بگیرد؛ همانطور که پرستار و جراح دلسوز، نباید هنگام اجرای جراحی و بریدن گوشت و وارد کردن سوزن دردناک به بدن مریض، دلش رحم بیاید تا بتواند بیمار را درمان کند.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->