«جدایی نادر از سیمین» در ایتالیا روی پرده رفت ویدیو | مهدی آذری‌ یزدی، نویسنده ادبیات کودک و نوجوان که رهبر انقلاب مدیون او بود روایت زندگی نقاش نابینا در مستند «مرضیه» + زمان پخش پخش فیلم «پامفیر» برای نابینایان و ناشنوایان از شبکه نمایش فیلم کوتاه «میتوز» در راه جشنواره فیلم نوریچ انگلستان روایت یک دلبستگی ۱۸ ساله | علی رویین‌تن: «دلشکسته» با عشق ساخته شد فیلم جدید «سوپرمن» روی پرده سینما‌های آمریکا «بهانه سکوت» به یاد فداکاری‌های مدافعان سلامت به نمایش درآمد انتشار مجموعه «پیش از آنکه قهوه‌ات سرد شود» آهنگسازی «نیکولاس بریتل» برای فیلم جدید جرج کلونی از تار تا طنز عروسکی | جان واتس گزینه کارگردانی «مرد ماپتی» شد چالش‌های امین زندگانی در نقش مسلم‌بن‌عقیل | از سختی‌های بازی تا روزه‌داری برای هم‌ذات‌پنداری روال عادی در پردیس تئاتر مستقل مشهد | سایه‌های ترس و جست‌وجوی آزادی در دل طنزی تلخ دستور استاندار خراسان رضوی برای فعالیت مجدد شورای احیای توس برنامه طنز رادیویی «لاف باف» روی آنتن
سرخط خبرها

کریمخانی خواننده «آمدم ای شاه پناهم بده» درگذشت + بیوگرافی

  • کد خبر: ۱۱۳۴۹۲
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۳:۱۹
  • ۱
کریمخانی خواننده «آمدم ای شاه پناهم بده» درگذشت + بیوگرافی
محمدعلی کریمخانی مداح اهل بیت (ع) و خواننده قطعه مشهور «آمدم‌ای شاه پناهم بده» ساعتی پیش در ۷۱ سالگی درگذشت.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدعلی کریمخانی مداح اهل بیت(ع) و خواننده قطعه مشهور «آمدم ای شاه پناهم بده» ساعتی پیش در ۷۱ سالگی درگذشت. او متولد سال ۱۳۲۹ در نرجه استان قزوین بود.

او از کودکی به مداحی علاقه‌مند بود و در محافل و هیأت‌ها در ایام محرم و رمضان مناجات‌‌خوانی و مداحی می‌‌کرد. اولین مداحی خود را در سن ۱۶ سالگی در حرم و ولادت امام رضا(ع) با نوای خاص و رسای خود خواند. او از محضر استاد مرحوم حسین صبحدل بهره برده و توسط ایشان وارد رادیو شد.

استاد کریمخانی در سال ۱۳۸۹ با آهنگسازی آریا عظیمی‌نژاد قطعه مشهور «آمدم ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده» را که در وصف حضرت امام رضا (ع) بود، خواند و فضای ایران را عطرآگین کرد. آلبوم «ساقی سرمست» در رثای شهیدان کربلا نیز از دیگر آثار اوست. از بهترین آثار وی می‌توان به « آمدم ای شاه پناهم بده» و همچنین «نجوای عاشورایی، حسین آرام جانم و حسین روح و روانم» اشاره کرد.

 محمدعلى کریمخانى در انتخاب شعر دقت خاصى داشت، بطوری‌که براى مداحى در یک مجلس و یا یک محفل، اشعار زیادى را مطالعه مى‌‏کرد و دیوان‌‏هاى مختلف را بررسى می‌کرد و با یک دقت نظر، اشعار زیبا، پرمحتوا و اشعارى که از روح والاى شاعران نشأت گرفته باشد را گلچین مى‌کرد. همین وسواس در انتخاب شعر کار کریمخانى را از دیگران متمایز می‌کرد. او همه قابلیت‏‌هاى صداى خود را بکار می‌گرفت و به عبارتى دیگر با تمام وجود و با صلابتى خاص و با انتخاب زیباترین و در عین حال مناسب‏‌ترین آهنگ‏‌هاى دستگاه‏‌هاى موسیقى اصیل ایران، آثار فاخر و ارزشمندى را ارائه مى‌کرد.

پیکر این مرحوم بناست فردا سه‌شنبه ۳۱ خردادماه از ساعت ۱۶ در استان قزوین، تاکستان، روستای نرجه، میدان ولیعصر(عج) تشییع شود.


ببینید:

نماهنگ زیبا «آمده ام ای شاه پناهم بده» استاد کریم خانی

چند نوای رضوی از مرحوم محمدعلی کریمخانی + فیلم


 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
آمده ام آمدن ای شاه پناهم بده دنیا منم
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۳/۳۱
0
1
عالی
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->