۱۲ نفر در تصادف زنجیره‌ای محور ملک آباد- مشهد مصدوم شدند (۲ آبان ۱۴۰۴) مسمومیت ۳ نفربا گاز مونوکسیدکربن در نیشابور (۲ آبان ۱۴۰۴) انفجار در خیابان پیروزی تهران؛ سوختگی با ۳ مصدوم مصرف دارو در ایران بیش از ۲ برابر مصرف به ازای جمعیت آخرین مهلت ثبت نام تکمیل ظرفیت دستیاری فوق تخصصی پزشکی تا فردا (۳ آبان ۱۴۰۴) ماجرای فوت یک مسافر در پرواز تهران- بوشهر رئیس کل سازمان نظام پرستاری: مشکلات پرستاران نیازمند توجه جدی دولت و مجلس است ۱۲ گردشگر در جنگل‌های مازندران مفقود شدند (۲ آبان ۱۴۰۴) راز لیوان سفید| روایتی از جنجال بزرگ متخصصان تغذیه درباره مصرف شیر کشف ۵۰ بسته مواد مخدر در هنگ مرزی تایباد (۲ آبان ۱۴۰۴) هوای مشهد برای هجدهمین روز پیاپی در شرایط ناسالم است (۲ آبان ۱۴۰۴) سرباز هتاک مرز میلک دستگیر شد | ماجرا چه بود؟ (یکم آبان ۱۴۰۴) معاون وزیر گردشگری: آماده حمایت قانونی و مالی از سرمایه‌گذاران در مشهد هستیم مصرف این سبزی عمرتان را طولانی‌تر می کند تغییر خودسرانه در مصرف داروهای ضد افسردگی ممنوع! کشف انبار ۱۱۰۰ تُنی پیاز احتکارشده در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید دوباره آلودگی‌ها در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، یکم آبان ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری پراکنده در ارتفاعات استان آغاز واریز حقوق مهرماه ۱۴۰۴ فرهنگیان از امروز (یکم آبان ماه ۱۴۰۴) + فهرست استان‌های مشمول راهکار تغذیه‌ای برای آلودگی هوا با این روش‌ها از پوکی استخوان در امان بمانید چرا حقوق مهرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی با تأخیر واریز می‌شود؟ چطور در هنگام صبح عملکرد ذهنی‌مان را تقویت کنیم؟ چرا بدن در پاییز تشنه‌تر است؟ درباره ابهامات طرح خدمات برخط دارورسانی | نسخه ناخوانای دارورسانی آنلاین مرگبارترین سوء‌استفاده‌های دارویی، عرضه کپسول‌های دست‌ساز لاغری در عطاری یا آرایشگاه‌های زنانه پلیس فتای مشهد جاعلان مدارک دانشگاهی را دستگیر کرد حق اولاد بازماندگان تأمین اجتماعی برای واجدین شرایط پرداخت شد (یکم آبان ۱۴۰۴) مسمومیت با دارو؛ بیشترین مسمومیت منجر به فوت در سالهای اخیر | مشهد رکورددار است
سرخط خبرها

تصمیم نهایی در رابطه با افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بر عهده کیست؟

  • کد خبر: ۱۱۳۷۰۹
  • ۰۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۶
  • ۴
تصمیم نهایی در رابطه با افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بر عهده کیست؟
 رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: در رابطه با افزایش حقوق بازنشستگان و اینکه در نهایت چه کسی تصمیم‌گیری می‌کند آن چیزی که ما اطلاع داریم و قوانین می‌گویند هیئت دولت باید تصویب کند که این کار انجام شده و هیئت تطبیق مصوبات مجلس باید نظر مشورتی به ریاست محترم مجلس بدهد. میان مجلس و دولت جلساتی برگزار می‌شود و در نهایت بر اساس مستندات تصمیم‌گیری خواهد شد. تصمیم نهایی بستگی به قانون دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه صبح امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت وزیران در جمع خبرنگاران در رابطه با اینکه چه خبر جدیدی دارید؟ اظهار داشت: خبر جدید اینکه یارانه‌های مردمی مرتب واریز می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا برای کسانی که موفق به دریافت یارانه نشده‌اند علی الحسابی واریز خواهد شد یا خیر؟ گفت: باید به اعتراضات آنها رسیدگی شود و وزارت کار باید براساس اطلاعاتی که دارد این موارد را تبیین و اصلاحاتی انجام دهد تا یارانه این افراد پرداخت و مابه‌التفاوت آن نیز واریز شود. اگر هم اطلاعات افراد صحت نداشته باشد، یارانه به آنها تعلق نمی‌گیرد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه در رابطه با اینکه آیا سازمان برنامه و بودجه به درگاه الکترونیکی متصل شده است، تصریح کرد: همه دستگاه‌ها متصل شده و متصل می‌شوند ما خودمان هم در حال تکمیل سامانه‌های خود هستیم و کار سنگینی برای ارتقای سامانه‌ها در حال انجام است که در آینده می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد.

میرکاظمی در رابطه با حقوق بازنشستگان و اینکه در نهایت چه کسی تصمیم‌گیری می‌کند؟ گفت: آن چیزی که ما اطلاع داریم و قوانین می‌گویند هیئت دولت باید تصویب کند که این کار انجام شده و هیئت تطبیق مصوبات مجلس باید باید نظر مشورتی به ریاست محترم مجلس بدهد. میان مجلس و دولت جلساتی برگزار می‌شود و در نهایت بر اساس مستندات تصمیم گیری خواهد شد. تصمیم نهایی بستگی به قانون دارد.

وی در رابطه با اینکه برنامه هفتم توسعه در چه مرحله‌ای است؟ افزود: سیاست‌های ابلاغی برنامه هفتم هنوز ابلاغ نشده اما جلسات مشترکی میان مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام و سازمان برنامه و بودجه برگزار شده و این جلسات ادامه دارد ما هم کار موازی را از سال گذشته در مؤسسات علمی و تحقیقاتی شروع کردیم که وقتی سیاست‌ها ابلاغ شد فرصت کافی داشته باشیم و بتوانیم به کارمان سرعت دهیم.

میرکاظمی گفت: می‌دانید که برنامه باید برسد و در دولت و بعد مجلس تصویب شود و وقتی می‌خواهیم بودجه ۱۴۰۲ را بنویسیم باید مبتنی بر این برنامه باشد و علی‌القاعده باید حداکثر تا شهریور در مجلس تصویب شود که این زمان خیلی کوتاه است که بعید می‌دانم این اتفاق بیفتد اگر این قانون نرسد، قانون فعلی برای یکسال دیگر تمدید خواهد شد. این سیاست‌ها چون ابلاغ نشده نمی‌توانم خیلی در مورد جزئیات برنامه هفتم اظهارنظر کنم بعد از ابلاغ سیاست‌ها بهتر می‌توانم در این مورد صحبت کنم.

تعداد بازدید : 306

منبع: ایلنا


اخبار ویژه بازنشسته‌ها در لینک زیر:

instagram.com/bazneshasteh.news

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۱
0
1
توکه قانون رودورزدی درموردقانون حرف نزن بازنشستهاحقشون رومیگیرن ازت
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۳ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۱
0
1
نوبخت کجائی که یادوخاطره بخیرونیکی
مستمری بگیر
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۱
0
1
اقای میرکاظمی لطفا به قانون پایبندباشید وچوب لاچرخ بازنشستگان نگذارید ما ازپس انداز ساله بیمه پردازی می خواهیم استفاده کنیم طبق قانون وشرع وعرف لطفاپاتون.از این قضیه بیرونبکشید ممنون
بازنشسته
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۲
0
1
اقای میر کاظنی حقوق بازنشستگان با کدام قانون؟قانونی که شما و هیات دولت زیر پا کذاشتین؟یا قانون جدید و من در آوردی؟
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->