سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: هیچ مصوبه‌ای درباره ازدواج موقت اتباع خارجی با زنان ایرانی برای اخذ تابعیت وجود ندارد یعقوبی: شهرداری در مدیریت بحران‌ها همواره پیشگام بوده است ۷ پروژه بزرگ ترافیکی مشهد با اعتبار ۴ هزار میلیارد تومان تا پایان ۱۴۰۵ تکمیل می‌شود سلیمی: دستورالعمل‌های اجرایی آیین‌نامه «مشهدِ دوستدار سالمند» در حال تدوین است «آیین‌نامه جامع بازآفرینی شهری» برای نخستین‌بار در کشور به‌صورت آزمایشی در مشهد اجرا می‌شود مقابله با آلودگی هوای مشهد، نیازمند عزم ملی و برنامه‌ریزی منسجم افزایش فرونشست در مشهد با برداشت‌های بی‌رویه آب از چاه‌ها | شیب تند فرونشست در بافت مرکزی شهر چشم انداز نوین برای ورزش وجوانان خراسان رضوی نقش شورای اسلامی شهر مشهد در توسعه فضا‌های ورزشی رئیس‌جمهور، فردا (۲۸ مهر ۱۴۰۴) به دانشگاه تربیت مدرس می‌رود همه چیز درباره جشنواره عطر و طعم پاییزی ۱۴۰۴ در مشهد + زمان و محل برگزاری دستور دادستان مشهد برای شناسایی عوامل هنجارشکنی فرهنگی در سطح شهر آلودگی، همچنان همراه پاییز مشهد | هوای شهر برای کودکان و سالمندان خطرناک است (یکشنبه، ۲۷ مهر ۱۴۰۴) انتخاب شهرداری مشهدمقدس به‌عنوان دستگاه منتخب حوزه «توسعه خدمات شهری و خدمت‌رسانی برتر» مصوبات صدوشصت‌وسومین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس + فیلم برگزاری سومین جشنواره «عطر و طعم پاییز» در مشهد از اول آبان‌ماه ۱۴۰۴ کریمدادی: باوجود خشکسالی، وضعیت فضای سبز شهری مشهد در شرایط خوبی حفظ شد هم‌افزایی شهر‌های زیارتی، گامی در مسیر ارتقای حکمرانی شهری در حوزه زیارت بافت فرسوده آبکوه با نقش‌آفرینی پررنگ مردم مشهد متحول خواهد شد
سرخط خبرها

اجرای برنامه «قرار زیارت» در دو مسیر جانباز و مصلی | مشهد مشکی‌پوش می‌شود

  • کد خبر: ۱۱۳۷۲۴
  • ۰۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۸
اجرای برنامه «قرار زیارت» در دو مسیر جانباز و مصلی | مشهد مشکی‌پوش می‌شود
معاون شهردار مشهد گفت: طرح قرار زیارت در روز زیارتی امام رضا (ع) به‌شکل پویش پیاده‌روی مردم مشهد به حرم مطهر از دو مسیر میدان جانباز و چهارراه مصلی انجام خواهد شد.

مهدی بی‌باک|شهرآرا نیوز، حسین باغگلی با بیان اینکه ۲۳ذی‌القعده مصادف با پنجشنبه ۲ تیر روز زیارتی امام رضا (ع) و به‌روایتی شهادت ایشان است، گفت: به همین مناسبت برنامه‌‎های مختلفی در نظر گرفته شده است که شامل پیاده‌روی از دو مسیر به سمت حرم و برپایی بیرق‌های مشکی در شهر خواهد بود.

وی اضافه کرد: برای روز زیارتی امام رضا (ع) برنامه‌ریزی شده است که طرح قرار زیارت به‌شکل پویش پیاده‌روی مردم مشهد به سمت حرم مطهر انجام شود. بر اساس هماهنگی‌های انجام‌شده، در این مسیر ایستگاه‌های صلواتی برپا خواهد شد. همچنین مساجدی که در این مسیر‌ها یا با فاصله کمی از این مسیر‌ها قرار دارند، از صبح تا شب فعال‌اند تا مردم بتوانند از برخی خدمات و امکانات آن‌ها استفاده کنند.

معاون فرهنگی‌ و اجتماعی شهردار مشهد خاطرنشان کرد: در هماهنگی با خدمات شهری، سرویس‌های بهداشتی سیار نیز در این مسیر قرار خواهد گرفت و سرویس‌های بهداشتی که در این مسیر به‌صورت موقت قرار دارند، در طول روز به‌صورت کامل سرویس‌دهی خواهند کرد. در این برنامه، مسیر‌های منتهی به حرم در دو مسیر اصلی میدان جانباز تا حرم مطهر و چهارراه مصلی تا حرم متمرکز شده است.

باغگلی بیان کرد: اتوبوس‌های قرار زیارت نیز در این روز به فعالیت خواهند پرداخت. همچنین این امکان برای افرادی که قصد پیاده‌روی به سمت حرم را دارند و به دلایلی نمی‌توانند مسیر‌های طولانی را پیاده‌روی کنند، فراهم شده است تا با استفاده از اتوبوس‌های قرار زیارت از میدان شهدا، میدان توحید و... پیاده به سمت حرم مشرف شوند. با اتوبوس‌رانی نیز هماهنگ شده است تا سرویس‌های ویژه‌ای از حرم مطهر رضوی برای برگشت زائران و مجاوران تدارک ببینند.
وی بیان کرد: با پلیس راهور نیز هماهنگی لازم انجام شده است تا تدابیری برای روان‌شدن ترافیک و مشکل‌سازنشدن در ساعات پررفت‌وآمد بیندیشند و خدمات دوچندانی ارائه شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار مشهد ادامه داد: همچنین پویش نایب‌الزیاره نیز برنامه‌ریزی و به‌صورت گسترده در فضای مجازی تبلیغ شده است تا زائران و مجاورانی که به حرم مطهر رضوی مشرف می‌شوند، نایب‌الزیاره مردمی از ایران و جهان باشند که به دلایل مختلف توفیق حضور در حرم مطهر رضوی را پیدا نکرده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->