پخش زنده بازی رئال مادرید و مارسی (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه و ویدئو خلاصه بازی آرسنال و اتلتیک بیلبائو (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) | پیروزی بزرگ توپچی‌ها در اسپانیا مدیریت بی‌اعتنا به حاشیه؛ راز موفقیت دبیر در رسیدن به قهرمانی جهان نتیجه و ویدئو کشتی آذرپیرا و اسنایدر در فینال کشتی قهرمانی جهان(۲۵ شهریور ۱۴۰۴)| باخت لحظه آخری کمیته اخلاق به قرارداد نیازمند ورود می‌کند پرسپولیس محکوم به پرداخت کل پول اوریه پیروانی دست به دامان مجلسی‌ها شد ماموریت انصاری در پرسپولیس نتیجه و ویدئو خلاصه بازی تراکتور و الشباب الاهلی امارات در لیگ نخبگان آسیا(۲۵ شهریور ۱۴۰۴)| تساوی در بازی نخست نتیجه و ویدئو کشتی رحمان عموزاد در فینال کشتی قهرمانی جهان(۲۵ شهریور ۱۴۰۴)| ماشالله رحمان ماشالله ایران روزبه چشمی: آماده بازی با الوصل هستیم ساپینتو: الوصل سخت‌ترین رقیب ما در مرحله گروهی است ردپای ۲ عضو هیئت‌مدیره در قرارداد‌های عجیب پرسپولیس هاشمیان از هافبک‌های پرسپولیس راضی نیست پخش زنده بازی الحسین اردن و سپاهان (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ترکیب تراکتور برابر شباب الاهلی | بیرانوند در ترکیب اصلی تاریخ و ساعت بازی تیم‌های فوتبال بایرن مونیخ و چلسی | جکسون در فکر انتقام از چلسی تاریخ و ساعت بازی تیم‌های فوتبال لیورپول و اتلتیکومادرید | پرواز دوباره لک لک‌ها در اروپا پخش زنده بازی شباب الاهلی و تراکتور (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها

برنامه سه ساله آجورلو برای سید حسین حسینی

  • کد خبر: ۱۱۳۷۳۸
  • ۰۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۶
برنامه سه ساله آجورلو برای سید حسین حسینی
مسئولان باشگاه استقلال به هیچ وجه راضی به جدایی سید حسین حسینی نیستند و قصد دارند علاوه براین فصل، برای دو فصل دیگر قرارداد این بازیکن را تمدید کنند.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، سید حسین حسینی را یکی، دو تیم از اروپا می‌خواهند، اما معمولا برای دروازه‌بان‌های ایرانی بازی درتیم‌های داخلی انتخاب بهتری است کما اینکه می‌بینیم علیرضا بیرانوند که حتی سابقه بازی درجام جهانی را دارد، از جدایی از فوتبال ایران به نان و آب آن چنانی نرسید ونتوانست به روند رو به رشد خود ادامه دهد وحتی رقابت برای تصاحب پیراهن شماره یک تیم ملی را هم باخت. حسینی نیز بازی درایران و استقلال را برای خودش اولویت می‌داند و براین باور است که ادامه حضور دراستقلال برایش تصمیم آینده نگرانه تری خواهد بود، اما به هرحال وقتی پیشنهاد‌هایی به دست این دروازه‌بان می‌رسد ممکن است او را برای جدایی وسوسه کند که اکنون حسینی همین حالات را دارد و با اینکه اولویتش بازی دراستقلال است، اما نیم نگاهی هم به بازی خارج از ایران دارد. دراین میان مسئولان باشگاه استقلال که نمی‌خواهند این دروازه‌بان را از دست بدهد به دنبال مذاکرات تازه هستند و قصد دارند یک قرارداد ۲ ساله را پیش روی حسینی بگذارند تا او علاوه براین فصل، تضمین بازی در دو فصل دیگر را هم به استقلال بدهد تا خیال آبی‌ها از این پست مهم و استراتژیک آسوده باشد. در واقع برنامه مدیران باشگاه استقلال روی حسینی سه ساله است و آجورلو به همکاران خود در باشگاه استقلال گفته باید کاری کنیم حسینی برای سه فصل دیگر در استقلال باقی بماند وحتی فکر جدایی هم به سرش نزند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->