تغییر و تحول در فولاد آغاز شد وضعیت نامشخص سرپرست پرسپولیس حضور دستیار برانکو در پرسپولیس منتفی شد ویدئو | صحبت‌های پیمان اکبری پس از پیروزی مقابل بحرین (۱۵ آبان ۱۴۰۴) | برای طلا به ریاض آمده‌ایم ویدئو | ادای احترام ملی‌پوشان والیبال ایران به صابر کاظمی (۱۵ آبان ۱۴۰۴) نتیجه بازی استقلال و الوحدات اردن + ویدئو گل‌ها (۱۴ آبان ۱۴۰۴) | تساوی بی‌حاصل! ویدئو | خلاصه بازی استقلال و الوحدات اردن در لیگ قهرمانان آسیا (۱۴ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی بارسلونا و کلوب بروژ (۱۴ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین جزئیات مراسم تشییع صابر کاظمی فلیک در فکر ترک بارسلون درویش، گزینه مدیرعاملی فولاد سازمان لیگ با تعویق بازی تراکتور - پرسپولیس مخالفت کرد مخالفت قطعی پرسپولیس با برگزاری دربی بدون تماشاگر پخش زنده بازی استقلال و الوحدات (۱۴ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین بازگشت روانخواه به تیم ملی امید ایران با افغانستان، عربستان و مالزی در جام‌ملت‌های فوتسال آسیا هم‌گروه شد پخش زنده بازی منچسترسیتی و دورتموند (۱۴ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اسلوت: باید نشان دهیم لیورپول واقعی چه تیمی است آرسنال رکورد جوان‌ترین بازیکن لیگ قهرمانان را شکست
سرخط خبرها

داورزنی: برای دلگرمی تیم به صوفیه آمدم/ هرگاه به جوانان فرصت دادیم نتیجه گرفتیم

  • کد خبر: ۱۱۳۷۷۳
  • ۰۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۲
داورزنی: برای دلگرمی تیم به صوفیه آمدم/ هرگاه به جوانان فرصت دادیم نتیجه گرفتیم
رئیس فدراسیون والیبال گفت: باید به این تیم ملی جوان شده، زمان دهیم و از بازیکنان حمایت شود تا بتوانند خود واقعی‌شان را بدون دغدغه نشان دهند.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، محمدرضا داورزنی رئیس فدراسیون والیبال که به صوفیه سفر کرده تا در کنار ملی پوشان باشد در خصوص این دوره از لیگ ملت‌ها گفت: کشور‌ها برای کسب آمادگی جهت شرکت در قهرمانی جهان و با آینده‌نگری ضمن نگاه به المپیک در این رقابت‌ها شرکت کردند. همه می‌خواهند با ترکیب‌های مختلفی در این آوردگاه‌های مهم شرکت کنند و حالا زمان فرصت دادن به جوان‌تر‌ها هم هست. ما هم بعد از المپیک و قهرمانی آسیا تغییرات اساسی داشتیم و به تعدادی از بازیکنان جوان فرصت دادیم، اما متاسفانه برخی از همین بازیکنان به دلیل مصدومیت همراهی تیم را از دست دادند که اتفاقا بازیکنان کلیدی ما بودند.
وی افزود: طبیعا همین مصدومیت‌ها و عدم حضور کریمی، مجرد و صالحی که از نسل جدید هستند و حضورشان به مسیر رو به رشد والیبال کمک می‌کرد، عملکرد تیم ما را تحت شعاع قرار می‌دهد. البته برخی کشور‌های دیگر هم این تغییر نسل را انجام داده‌اند، مثلا همین میزبان بلغارستان با جوان کردن تیمش و استفاده از فرصت میزبانی در پی آینده است.
داورزنی با تاکید بر توقع و انتظارات بالای مردم از تیم ملی والیبال افزود: مردم والیبال را دوست دارند و به دنبال پیروزی تیم ملی کشورشان هستند که توقعی کاملا به حق است، ولی اگر مثل کشور‌های پیشرفته دنیا این فشار روی بازیکنان جوان نبود و هدف لذت بردن از بازی کردن بود تیم بدون استرس و فشار کارش را انجام می‌داد. در حال حاضر ما پنج بازی انجام دادیم که دو برد و سه باخت حاصل آن بوده و هفت بازی سخت دیگر هم پیش رو داریم. بسیاری تحلیل برد از بعضی از این بازی‌ها داشتند، ما هم خیلی دوست داریم که تمام بازی‌ها را ببریم، اما باید دید آیا تمام امکانات در اختیار است یا خیر؟ تیم حال حاضر سه بازیکن اصلی‌اش را ندارد و باید به بازیکنان و تیم ملی زمان دهیم تا بتوانند به اندازه کافی تجربه کسب کنند.
وی درباره علت حضورش در کنار تیم عنوان کرد: من برای ایجاد دلگرمی کنار تیم آمدم و این حضور‌ها و دلگرمی‌ها از فشار روی تیم کم می‌کند. در چند روز گذشته شاهد انتقاد‌های تندی در فضای مجازی بودیم. به هر حال مردم دوست دارند تمام بازی را ببریم، اما باید در نظر گرفت که گاهی برای رسیدن به هدف بلند مدت باید هزینه‌هایی پرداخت کنیم. آمدم به این بازیکنان که بچه‌های والیبال ایران هستند بگویم مسیری که در حال پیمو‌دن آن هستیم، مهم است. هر زمان از جوان‌ها حمایت کردیم و به آن‌ها فرصت دادیم در آینده دراز مدت نتیجه گرفتیم. بازیکنان جوان ما نباید دغدغه باشند تا بتوانند توانایی واقعی خود را نشان دهند. امیدوار به آینده، همه حمایت می‌کنیم تا بازیکنان آن چیزی باشند که واقعا هستند، چون مردم گذشته موفق آن‌ها را از یاد نبرده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->