مراسم عزاداری شب هشتم محرم در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد (۱۲تیر۱۴۰۴) گزارش روزنامه اسرائیلی هاآرتص از خسارات گسترده حملات موشکی ایران روسیه طالبان را به رسمیت شناخت حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۲ تیر ۱۴۰۴) بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به زودی از ایران اخراج می‌شوند رهبر انصارالله یمن: ویرانی مسجدالاقصی خواست صهیونیست‌هاست آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد پزشکیان: تلاش داریم در راستای ارتقای امنیت و سلامت مردم گام برداریم پاسخ عراقچی به خبرسازی جعلی وزارت خارجه آلمان دولت فرانسه برای فعال نکردن مکانیسم ماشه شرط گذاشت (۱۲ تیر ۱۴۰۴) سازمان عفو بین الملل: گرسنگی سلاح اسرائیل علیه مردم غزه است اختلال در پروازهای اروپا در پی اعتصاب گسترده مراقبان پرواز در فرانسه افشای جنایت هولناک خلبانان اسرائیلی در طول جنگ با ایران دمشق: هیچ توافقی با اسرائیل در کار نیست گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و آفریقای جنوبی سرلشکر موسوی هشدار داد: رژیم اسرائیل در صورت تکرار تجاوز، سیلی محکم‌تر از قبل خواهد خورد سرکنسول ترکیه در مشهد شهادت ایرانیان در حملات رژیم صهیونیستی را محکوم کرد رسانه انگلیسی: حملات هدفمند ایران، اقتصاد اسرائیل را به ورطه سقوط کشانده است پاسخ قاطع و مستدل عراقچی به خانم کالاس درباره مفاد معاهده عدم اشاعه (ان‌پی‌تی) ادای احترام خاخام‌های ساکن انگلیس به شهدای ایرانی و تبریک پیروزی تهران بر رژیم اسرائیل روسیه از توقف ارسال تسلیحات کلیدی آمریکا به اوکراین استقبال کرد گروهان‌های قدس مسئولیت حمله موشکی به شهرک صهیونیستی سدیروت را بر عهده گرفت وزیر خارجه فرانسه علیه ایران تهدید کرد قطر و ایتالیا در تلاش برای دستیابی به توافقی گسترده‌تر با ایران آسوشیتدپرس: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همچنان در ایران حضور دارند قالیباف: گنبد آهنین در مقابل قدرت موشکی ایران بی اثر شد
سرخط خبرها

 آیت‌الله علم الهدی: افسران هوانیروز همچون همه کارکنان ارتش، مایه افتخار نظام و سربلندی امت هستند

  • کد خبر: ۱۱۳۸۲۴
  • ۰۲ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۶
 آیت‌الله علم الهدی: افسران هوانیروز همچون همه کارکنان ارتش، مایه افتخار نظام و سربلندی امت هستند
نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: افسران هوانیروز همچون همه کارکنان ارتش، مایه افتخار نظام و سربلندی امت هستند و خدا را شاکریم که شخصیت‌های فداکار و باایمانی در بدنه نیرو‌های مسلح ما قرار دارند که به برکت حضور آنان، قلوب مؤمنین آرام گرفته و کشور از گزند آسیب‌ها در امان است.

به گزارش شهرآرانیوز، ولی فقیه در استان خراسان رضوی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با امیر سرتیپ یوسف قربانی فرمانده هوانیروز ارتش و جمعی از فرماندهان و کارکنان هوانیروز مشهد با اشاره به اینکه امرای ارتش سرمایه‌های ملت در عرصه جهاد هستند، افزود: در سال‌های پس از انقلاب، دشمن همواره درصدد بود تا در فراز و نشیب‌های مختلف، جامعه و نظام را در نقاط ضربه پذیری قرار دهد، اما در این ایام، چهره‌های نورانی و اندام‌های ورزیده فرزندان ملت در ارتش جمهوری اسلامی ایران همیشه مایه دلگرمی و قوت قلب دوستداران انقلاب است.

وی بیان کرد: شهامت و غیرت مثال زدنی فرماندهان ارتش که آمیخته با اعتقادی راسخ و ایمانی عمیق است، ظرفیت بی‌مانندی را برای نظام اسلامی ما ایجاد کرده که یادآور قدرت پروردگار و عنایت اهل بیت (ع) است و در سایه آن، ارتش جمهوری اسلامی ایران به تنها یگان نظامی در دنیا تبدیل شده است که آمادگی رزمی و توانمندی نظامی را با باور‌های دینی و اعتقادی درهم آمیخته و به عالیترین درجه بازدارندگی دفاعی رسیده است.

نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی، اظهار کرد: در دوران دفاع مقدس و هم در ماجراجویی‌ها و شیطنت‌های پراکنده دشمن در تاریخ انقلاب اسلامی، هوانیروز ازجمله یگان‌های مقابله کننده محوری و عناصر مؤثر دفاعی کشور بوده که باعث شد تا همگان نسبت به اخلاص و توانمندی مجاهدان این یگان آگاهی و اشراف داشته باشند، اما موضوعی که عمدتاً از آن غفلت میشود، هویت اعتقادی هوانیروز در تاریخ انقلاب اسلامی است.

او افزود: نقش همافران و نیروی هوایی ارتش در وضعیت سیاسی کشور بسیار مؤثر بوده است؛ تا جایی که قیام افسران نیروی هوایی ارتش در روز نوزدهم بهمن‌ماه را میتوان نقطه عطفی در مبارزات سیاسی مردم با رژیم طاغوتی پهلوی دانست و این مسائل باید برای افسران جوان و کارکنان هوانیروز هم به خوبی تبیین شود تا از سابقه انقلابی یگان خود آگاهی داشته باشند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه عامل اصلی بازدارندگی، روحیه افسران و سربازان ما در رده‌های مختلف نیرو‌های مسلح است، گفت: آن چیزی که در پنتاگون مورد محاسبه دشمن قرار می‌گیرد، تجهیزات نظامی و دفاعی ماست، اما این تجهیزات زمانی به اوج اثربخشی می‌رسد که با ایمان همراه باشد و همین بی‌بهره بودن از ایمان باعث میشود تا صهیونیست‌ها علیرغم استفاده از تجهیزات مدرن نظامی، در جنگ‌ها پا به فرار بگذارند و تسلیم شوند.

وی ابراز کرد: در دوران حکومت پهلوی، هیچ کشوری در دنیا از توان نظامی ارتش ایران حساب نمی‌برد و اشغال ایران به دست متفقین در کمتر از یک هفته نمونه این موضوع است، اما پس از انقلاب، ارتش فداکار ما یکی از مؤلفه‌های اساسی اقتدار نظام اسلامی بوده و روحیه افسران و ولایتمداری فرماندهان، بازدارندگی فوق‌العاده‌ای برای ماجراجویی‌هایی دشمنان ایجاد کرده است.

امام جمعه مشهد اظهار کرد: انسان به باورمندی زنده است؛ به طوری که اگر خداباوری از زندگی حذف شود، هیچ موضوعی وجود ندارد که بتواند انسان را به زندگی دنیوی وابسته کند. خوشبختانه این باورمندی به همان میزان که امام خمینی (ره) به خدا و فتح و نصر الهی ایمان داشت، امروزه در تفکر فرماندهان ارتش استمرار پیدا کرده و کار به جایی رسیده که هرکس در هر نقطه از عالم بخواهد روایت غزوات و جنگ‌های صدر اسلام را برای خود تصویرسازی کند، برای درک جایگاه سربازان سپاه اسلام و یاران پیامبر اکرم (ص)، تصویر افسران ارتش و سپاه ما را به ذهن خواهد آورد.

وی ابراز امیدواری کرد: امامین انقلاب، راهنمای جریان حاکمیت جامعه به سمت دولت عدل مهدوی هستند و به همین ترتیب، رزمندگان مخلص ما در رده‌های مختلف نیرو‌های مسلح نیز در عالیترین مرتبه کمال خود، سربازان در رکاب حضرت بقیه الله (عج) خواهند بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->