نرخ احیای قلبی ۷۰ درصد در اورژانس حرم مطهر رضوی، رکوردی جهانی در دارالشفاء امام مهربانی‌ها مراسم استقبال از مدال‌آوران مشهدی مسابقات جهانی دانش‌آموزی زیست‌شناسی و هوش مصنوعی برگزار شد + ویدئو محل برگزاری فشن‌شوی قانون‌شکن پلمب شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای ۵ استان در پی پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) دانش‌آموزان خراسان رضوی متقاضی تحصیل در هنرستان‌ چرا جنگل‌های ارسباران تا کنون ثبت جهانی نشده‌اند؟ مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی: فقط از تیم‌های رسمی المپیادی حمایت و پشتیبانی مالی می‌شود + فیلم نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد اعلام شد روش‌های مقابله با اضطراب جدایی کلاس اولی‌ها اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی، امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) ۱۱ درصد از زنان سرپرست‌خانوار به بیماری‌های مزمن مبتلا هستند | اجرای طرح غربالگری سلامت برای بانوان سرپرست‌خانوار خراسان رضوی آیا سالاد جایگزین شام می‌شود؟ توزیع بیش از ۸ هزار بسته ورزشی مدارس در آغاز سال تحصیلی جدید در خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | بارش پراکنده و وزش باد با احتمال رعدوبرق در برخی مناطق کشور صدور بیش از ۵ میلیون کارت هوشمند ملی در خراسان رضوی | چرا کارت‌های ملی با تأخیر به دست مردم می‌رسد؟ بحران کمبود پرستار و افت کیفیت مراقبت در آینده نزدیک | دستورالعمل تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری از اساس مشکل دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق در برخی نقاط سه رکن اصلی پیشگیری از «آلزایمر» کدام‌اند؟ چه کسانی مشمول عفو معیاری می‌شوند؟ متهم به قتل همسر در بازسازی صحنه جنایت: همسرم مقصر بود! حریق کشتی حامل پناهندگان سودانی ۵۰ کشته بر جای گذاشت تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه و رساله دانشجویی تا پایان مهر ۱۴۰۴ نیاز حدود ۹۰۰ هزار دانش‌آموز به کتاب‌های بریل | ۲۲ هزار جلد تأمین شده است گلایه شهروندان مشهد از فضای غیراستاندارد و چالش‌های نقل مکان پایگاه‌های بهداشت | کوچ اجباری بهداشت! دادستان کل کشور: هوش مصنوعی در راستای حاکمیت قانون استفاده شود بازنشستگان نگران نباشند؛ حقوق و مزایای بازنشستگان با ادغام صندوق‌ها تغییر نمی‌کند نقدی بر رویکرد تقلیل‌گرایانه به آموزش‌و‌پرورش کاهش ناترازی صندوق‌های بازنشستگی، یکی از محور‌های اصلی برنامه هفتم توسعه است
سرخط خبرها

نه به پتروشیمی میانکاله نتیجه داد

  • کد خبر: ۱۱۳۸۳۲
  • ۰۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۲
نه به پتروشیمی میانکاله نتیجه داد
سازمان حفاظت از محیط زیست می‌گوید که صدور مجوز برای ساخت پروژه پتروشیمی میانکاله از اساس غیرممکن است.

سیدمحمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ کارزار #نه_به_پتروشیمی_میانکاله مدتی در فضای مجازی سروصدا به پا کرد و بسیاری از چهره‌های هنری، ورزشی و حامیان محیط زیست به آن پیوستند تا صدای میانکاله را به گوش مسئولان برسانند و مانع ساخت پروژه پتروشیمی میانکاله شوند. آنان از هر امکانی برای آگاهی بخشیدن درباره اهمیت زیست کره میانکاله که سال ۱۳۵۵ یونسکو آن را تأیید کرده است، استفاده کردند و خوشبختانه حالا این کارزار نتیجه داده است.

براساس استاندارد‌های بین المللی، در صورت ساخت پتروشیمی در میانکاله، این ذخیره گاه از فهرست ذخیره گاه‌های زیست کره دنیا حذف می‌شد. محمود یزدان دوست، مدیرکل دفتر ارزیابی زیست محیطی، در این باره گفت: «ما در هیچ ذخیره گاه زیست کره مجاز به انجام مطالعات زیست محیطی نیستیم؛ بنابراین صدور مجوز برای پروژه پتروشیمی میانکاله از اساس غیرممکن است و دفتر ارزیابی زیست محیطی سازمان حفاظت محیط زیست به هیچ وجه برای آن مجوزی صادر نخواهد کرد.

چون با قوانین ذخیره گاه‌های زیست کره مغایرت دارد.» زیست کره به آن بخش یا لایه از کره زمین گفته می‌شود که در آن زندگی وجود دارد. دانشمندان معتقدند که زیست کره در فرایندی زیست زایی که حدود ۳٫۵میلیارد سال پیش آغاز شده، شکل گرفته و تکامل یافته است و این یعنی اگر پروژه پتروشیمی میانکاله در آن جغرافیا ساخته می‌شد، ۳٫۵میلیارد سال زحمت زمین از بین می‌رفت. میانکاله تالابی ۴۵ هزار هکتاری در جنوب شرق دریای خزر است و هرسال میزبان بیش از صد گونه پرنده مهاجر زمستان گذر است که بسیاری از این گونه‌ها در خارج میانکاله زیست گاهی ندارند. روزنامه ایران در گزارشی که در این باره نوشته، آورده است که ساخت پتروشیمی میانکاله فقط به نابودی اکوسیستم ذخیره گاه زیست کره میانکاله و حذف آن از فهرست ذخیره گاه‌های زیست کره دنیا محدود نمی‌شود.

این طرح نیاز به حفر ۱۰ کیلومتر لوله انتقال پروپیلن تولیدی به دامغان دارد که این مسیر جز با حفر البرز و نابودی پوشش گیاهی و درختی جنگل‌های ثبت جهانی شده هیرکانی میسر نمی‌شود. تلاش دوست داران محیط زیست برای جلوگیری از ساخت پتروشیمی میانکاله درحالی نتیجه داده است که استاندار مازندران در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما درباره این افراد گفته بود: «بحث‌های محیط زیستی تخصصی است. متأسفانه باید عرض کنم پشت صحنه این‌ها فساد و رانت است.» حالا که سازمان حفاظت محیط زیست براساس قانون با همه اتمام حجت کرده است، باید منتظر ماند و دید آیا موافقان پتروشیمی به قانون گردن می‌نهند یا کابوس میانکاله همچنان ادامه می‌یابد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->