نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر نتیجه و ویدئو کشتی پیام احمدی برابر حریف قرقیزستانی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود احمدی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان هاشمیان: حسرت چیز‌های ساده را می‌خوریم! نتیجه و ویدئو کشتی امین میرزازاده برابر حریف کروات در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نماینده میزبان، ضربه شد برکناری ساپینتو جدی شد نتیجه و ویدئو کشتی علیرضا عبدولی برابر حریف اسپانیایی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی فرخی مقابل شین‌جی‌لی از چین | برتری برق‌آسای غلامرضا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه باشگاه استقلال بعد از شکست مفتضحانه | با سیدورف جلسه می‌گذاریم! CAS دنی آلوز را نقره داغ کرد سپاهان کارت بازی آلوز را گرفت + عکس تمرین تنبیهی ساپینتو برای استقلالی‌ها تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و چادرملو | مهمانی پرسپولیس در تهران
سرخط خبرها

ورزشگاهی با یک میلیون ظرفیت!

  • کد خبر: ۱۱۳۸۷۸
  • ۰۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۰
ورزشگاهی با یک میلیون ظرفیت!
انتشار تصاویری از یک ورزشگاه غول پیکر طراحی شده توسط یک هنرمند آمریکایی، بازتاب‌های زیادی در رسانه‌های دنیا داشت.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، نوکمپ بزرگترین استادیوم اروپا با گنجایش بیش از ۹۹۰۰۰ هوادار است. این تعداد هوادار می‌توانند در یکی از قابل توجه‌ترین دیگ‌های جوشان ورزشی دنیا، بازی‌های بارسلونا را تماشا کنند. در رتبه دوم و با ۹۱۰۰۰ صندلی، استادیوم ومبلی به عنوان نماد فوتبال انگلیس و میزبان همیشگی سه شیر‌ها قرار دارد و دورتر از آن، استادیوم‌های ایالات متحده آمریکا، هند و حتی کره شمالی دارای ظرفیت‌های رسمی هستند که بیش از ۱۰۰۰۰۰ نفر می‌توانند جوی نفسگیر را ایجاد کنند.

استادیوم‌های غول پیکر‌

نمی‌توان انکار کرد که بالا رفتن از پله‌های ورزشگاهی بزرگ و غول پیکر، یک تجربه کاملاً استثنایی است. بله، شما می‌توانید فضایی باورنکردنی را در یک ورزشگاه ۲۰۰۰۰ نفری ایجاد کنید و بله، ورزشگاه‌های بزرگتر خطر بی روح بودن را هم با خود دارند، اما شاهکار‌های مهندسی به تنهایی می‌توانند همه را غافلگیر کنند. کافی است به این فکر کنید که انسان‌های بسیار باهوش چقدر زمان و تلاش صرف ساختن سازه‌های بزرگی مانند استادیوم جدید و خیره کننده تاتنهام کردند.

ورزشگاهی بزرگتر؟

آیا این باعث نمی‌شود که کودک بزرگ و دیوانه اندیش درون شما تصور کند که اگر کسی واقعاً تصمیم به ساخت بزرگترین ورزشگاه دنیا بگیرد، چه اتفاقی خواهد افتاد؟ این ایده به ذهن یک هنرمند رسیده تا بزرگترین ورزشگاه دنیا را طراحی کند. اخیرا تصاویری در رسانه‌های اجتماعی منتشر شده که نشان می‌دهد یک استادیوم با ظرفیت یک میلیون هوادار واقعاً چه شکلی است. بله درست خواندید.

ورزشگاه یک میلیون نفری چه شکلی است؟

عکس‌های جالبی که در توییتر پخش شد، زاییده فکر هنرمند آمریکایی، "پل فایفر" است. تصاویر مربوط به ورزشگاهی یک میلیون نفری است و اندازه عظیم مورد نیاز برای اسکان تعداد زیادی از هواداران را نشان می‌دهد. اگرچه این مدل در واقع جدید نیست (مارکا در سال ۲۰۲۰ در مورد آن گزارش داد) با این وجود توجه طرفداران را به خود جلب کرده است و صراحتاً شبیه چیزی فراتر از یک فیلم علمی تخیلی است.

یکی این ورزشگاه را بسازد!

بخواهیم صادقانه حرف بزنیم، نمی‌توان مطمئن بود که تجربه هواداران در استادیومی با این ظرفیت که رکورددار جهانی خواهد بود، به اندازه کافی خوب خواهد بود یا خیر، زیرا زمین بازی به وضوح نسبت به آنچه که باید در ردیف ZZZZZZ باشد، کوچک به نظر می‌رسد.

اگر کسی بیرونی‌ترین ردیف را برای نشستن انتخاب کند، به طرز عجیبی شبیه نوکمپ خواهد بود؛ انگار ورزشگاه بارسلونا را چند بار کپی پیست کنید تا به ابر‌ها برسید.

همانطور که بسیاری از مردم در نظرات گفته‌اند، احتمالا بهتر است بازی را از تلویزیون تماشا کنید تا به ورزشگاهی اینچنینی بروید؛ اما به عنوان یک آزمایش فکری، نمی‌توان انکار کرد که این ایده کمی سرگرم کننده است. احتمالاً همه ما از خود پرسیده ایم که چرا یک باشگاه بزرگ، تصمیم نمی‌گیرد تا بزرگترین ورزشگاه در جهان را بسازد. ورزشگاهی که اگر ساخته شود، شاید سه روز طول بکشد بتوانیم به بالاترین نقطه آن برسیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->