جایگزینی کارت سوخت با کارت بانکی از مرداد۱۴۰۴ آغاز می‌شود؟ قیمت امروز خودروهای داخلی و مونتاژی (۲۳ تیر ۱۴۰۴) | حاشیه سود ۵۰۰ میلیون تومانی در بازار خودرو یارانه نقدی تیرماه ۱۴۰۴ برای دهک‌های اول تا سوم چه زمانی واریز می‌شود؟ آخرین وضعیت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های ۴ تا ۷ | خانوار‌ها همچنان در انتظارند (۲۳ تیرماه ۱۴۰۴) تعداد قطار‌های اربعین از مشهد به مرز‌های غربی افزایش می‌یابد بررسی قیمت امروز موبایل در مشهد (۲۳ تیر ۱۴۰۴) | آیفون ۱۶ چند؟ قیمت دینار عراق رشد کرد (۲۳ تیر ۱۴۰۴) + جدول لیست کامل نرخ بلیت اتوبوس در ایام اربعین ۱۴۰۴ منتشر شد + جدول قیمت‌ها قبض‌های برق اصلاح می‌شود افت تولید فولاد و خودرو و جهش تولید لوازم خانگی در سال ۱۴۰۳ هشدار‌های مهم در خصوص تراکنش‌های سامانه‌های پایا، ساتنا و پل بورس برای سومین روز متوالی مثبت شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار به خریداران طلای آنلاین: طلا‌های تقلبی در کمین شما هستند معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم بازنگری در قیمت‌گذاری دستوری و تقویت نظارت اتحادیه‌ها در استان شرایط فروش فوق‌العاده ۶ محصول ایران خودرو ویژه منتخبین ششمین دوره ثبت‌نام اعلام شد (۲۳ تیر ۱۴۰۴) صعود طلای جهانی به اوج سه هفته‌ای در پی تهدید تعرفه‌ای ترامپ (۲۳ تیرماه ۱۴۰۴) کریدور‌های ترانزیتی ایران، فرصت‌سازی در خراسان رضوی وقت خرید ملک است | کاهش ۵۰ درصدی قیمت مسکن یک تصور غیرواقعی است! طلا و سکه در مشهد گران شد (۲۳ تیر ۱۴۰۴) جهش قیمت در بازار ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۳ تیر ۱۴۰۴) | دلار از مرز ۸۹ هزار تومان عبور کرد واردات موز به شرط صادرات سیب + جزئیات صادرات لبنیات ۳۰ درصد افزایش یافت بررسی قیمت جهانی نفت (۲۳ تیر ۱۴۰۴) تعدیل قیمت‌ها در بازار مسکن با کاهش تقاضا قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در تره‌بار مشهد (۲۳ تیر ۱۴۰۴) | خربزه از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فرار مالیاتی ۱۲۷ شخص حقیقی و حقوقی به مبلغ ۱۰۶ همت در خراسان رضوی کشف و شناسایی شد بررسی وضعیت بازار حبوبات در مشهد و خراسان رضوی | آش گرانی برای نخود و لوبیا وزیر جهاد کشاورزی: هدف‌گذاری برای خودکفایی در گوشت قرمز تا پایان دولت نرخ بلیت اتوبوس اربعین ۱۴۰۴ از تهران به مرز‌های غربی اعلام شد
سرخط خبرها

۵۲ واحد صنفی از ابتدای سال تاکنون پلمب شده‌اند | تشدید نظارت بر بازار شوینده، سیمان و گاز کولر خودرو

  • کد خبر: ۱۱۳۹۰۷
  • ۰۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۱
۵۲ واحد صنفی از ابتدای سال تاکنون پلمب شده‌اند | تشدید نظارت بر بازار شوینده، سیمان و گاز کولر خودرو
مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان خراسان رضوی گفت: در سه ماه اول امسال بیشترین بازرسی‌ها باتوجه‌به شکایت‌ها، از صنف نانوایان بوده که ۱۰۵۰ فقره تخلف به ارزش ۹۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال رخ داده است.

طنین همتی |شهرآرانیوز، امیر دلداری در گفتگو با شهرآرانیوز با بیان این مطلب اظهار کرد: در سه ماه اول سال مجموعا ۷۲ هزار و ۵۰۰ بازرسی از واحد‌های صنفی بازار انجام دادیم که حدود ۶ هزار فقره پرونده تخلف به ارزش ۱۷۵ میلیارد ریال به تعزیرات حکوکتی فرستاده شد. در این مدت ۵ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال بازگشت وجه به شاکیان داشتیم.


به گفته مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان خراسان رضوی، بیشترین بازرسی‌ها باتوجه‌به شکایت‌ها، از صنف نانوایان بوده که در این سه ماه، ۳ هزار بازدید از نانوایی‌ها انجام شده و ۱۰۵۰ فقره از این تخلفات به ارزش ۹۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به نانوا‌ها مربوط بوده است.
وی افزود: گران‌فروشی، کم‌فروشی، تقلب، عرضه خارج از شبکه و نصب‌نکردن نرخ نامه و درج‌نشدن قیمت بیشترین تخلفات را به خود اختصاص داده است.


وی با بیان اینکه اکنون بیشترین تمرکز روی نانوایی‌هاست، گفت: از ابتدای سال تاکنون ۳۰ نانوایی، ۱۲ واحد صنفی در زمینه مواد غذایی و ۱۰ واحد در زمینه فروش مرغ و گوشت پلمب شده‌اند که در مجموع، ۵۲ واحد در این سه ماه پلمب شده است.


دلداری تأکید کرد: در هفته پیش‌رو عمده نظارت‌ها در بخش عرضه میوه (پیاز و سیب‌زمینی)، رب، نان، روغن موتور، سلولزی و شوینده، سیمان و گاز کولر خودرو متمرکز شده است. باتوجه‌به ورود گسترده زائران به مشهد، اتاق اصناف در حوزه خرده‌فروشی و صمت و جهاد کشاورزی در حوزه‌های قبلی بازرسی‌هایشان را انجام می‌دهند.


وی با اشاره به تخلفات در حوزه مواد شوینده گفت: با وجود اینکه رعایت‌نکردن قیمت از سوی فروشندگان در بازرسی‌هایمان مشاهده می‌شود، واقعیت این است که آنچنان تخلفی از سوی مردم در این حوزه گزارش نمی‌شود. باتوجه‌به رصد بازار، پوشک بچه در چند روز گذشته کمتر عرضه شده بود و مشخصا در تأمین آن مشکل وجود داشت. شاید یکی از علت‌هایی که گزارش‌های تخلف اعلام نمی‌شود، این است که بیشتر مشکل در تولید و تأمین است تا عرضه کالا. در هر صورت، ما در بخش خرده‌فروشی موظف هستیم نظارت را بر رعایت درج قیمت کالا متمرکز کنیم.
وی گفت: بیشتر گزارش تخلف‌ها از سوی مردم در حوزه نان، میوه و تره بار است و از سایر صنوف آنچنان گزارش تخلفی اعلام نمی‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->