سرگردانی ده‌ها هزار صهیونیست در سراسر جهان (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) نامه رسمی وزیر امور خارجه به سازمان ملل متحد در پی حمله اسرائیل به ایران پیام وزیر امور خارجه در پی حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به کشورمان رئیس کمیسیون اصل نود مجلس: رفتار‌های ددمنشانه رژیم صهیونیستی نشان قدرت نیست سردار شادمانی فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا(ص) شد سردار پاکپور فرمانده کل سپاه پاسداران شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: این تجاوز بدون هماهنگی و چراغ سبز آمریکا محقق نمی‌شد امیرسرلشکر سید عبدالرحیم موسوی به ریاست ستاد کل نیروهای مسلح منصوب شد گروسی: حملات اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای نقض اصول منشور ملل متحد است وزیر خارجه اسرائیل: آلمان و ایتالیا از تصمیم تل‌آویو برای حمله به ایران مطلع بودند سرلشکر شهید غلامعلی رشید که بود؟ اینفوگرافی| توصیه رهبر انقلاب برای پیروزی جبهه مقاومت گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه عربستان با عراقچی پیام معاون اول رئیس‌جمهور در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران اطلاعات سپاه از مردم خواست هرگونه تحرک مشکوک را به ستاد خبری سپاه و بسیج با شماره ۱۱۴ ارسال کنند بیانیه سازمان انرژی اتمی درباره حمله به تاسیسات نطنز| هیچ خسارت جانی یا آلودگی پرتوی گزارش نشده است (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) حسن روحانی: امروز، بیش از همیشه، ایران باید در ۴ عرصه‌ کلیدی، گام‌های استوار بردارد وزیر کشور: انتقام سختی در انتظار صهیونیست‌ها است+ فیلم اینفوگرافی| اقدامات لازم هنگام حمله نظامی پرواز اضطراری هواپیمای نتانیاهو در پی نگرانی از حمله احتمالی ایران وزیر دفاع: برای سال‌ها ادامه رزم آماده هستیم + فیلم اطلاعیه شماره ۲ ستاد کل نیرو‌های مسلح (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) نامه فوری نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل به شورای امنیت استانداری اصفهان: حمله به نطنز آلودگی هسته‌ای نداشته است قالیباف: وقت، وقت انتقام است سخنگوی دولت: پاسخ ایران قاطع، مشروع و در زمان مناسب خواهد بود سید محمد خاتمی: رژیم صهیونیستی روی همه جنایتکاران تاریخ را سفید کرد سردار فدوی: اقدام پشیمان کننده علیه صهیونیست‌ها انجام خواهیم داد
سرخط خبرها

اتحادیه اروپا: در نهایت با ایران به توافق خواهیم رسید

  • کد خبر: ۱۱۳۹۶۹
  • ۰۳ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۵
اتحادیه اروپا: در نهایت با ایران به توافق خواهیم رسید
سفیر اتحادیه اروپا در فلسطین اشغالی گفت: طرف‌های بین‌المللی سرانجام با ایران بر سر برنامه هسته‌ای این کشور به توافق دست خواهند یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، «دیمیتر زانچف»، سفیر اتحادیه اروپا در فلسطین اشغالی امروز پنجشنبه پیش‌بینی کرده سرانجام با ایران بر سر برنامه هسته‌ای این کشور توافق حاصل خواهد شد.

روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت به نقل از این مقام اتحادیه اروپا نوشته اسرائیل و اتحادیه اروپا منافع مشترکی در «جلوگیری از قدرت گرفتن بیشتر ایران دارند.»

وی در بخش دیگری از اظهاراتش درباره مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین اظهارنظر کرد و گفت: «معتقدم ما سرانجام بر سر روشی برای متوقف کردن ایران به توافق خواهیم رسید.»

این مقام اتحادیه اروپا رسیدن به توافق با ایران بر سر برنامه هسته‌ای این کشور را مسیر مورد ترجیح بروکسل توصیف کرد و گفت که راه رسیدگی به «این بحران»، دیپلماسی است.

وی تصریح کرد: «معتقدم که ایران امیدوار است توافق شود و ما داریم تلاش می‌کنیم آنها را برای حصول توافق پای میز بیاوریم.»

 

مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین از چند ماه پیش دچار وقفه شد. دولت آمریکا از زمان آغاز این مذاکرات به جای پیشنهاد دادن ابتکارهای عملی برای پیشرفت گفت‌وگوها بارها تلاش کرده طرف‌های مختلف را به کند کردن روند مذاکرات و ایجاد مانع بر سر راه آن متهم کند.

کشورهای غربی و به ویژه آمریکا در ماه‌های گذشته، بعد از وقفه در مذاکرات وین، به رویه همیشگی خود در متوسل شدن به عملیات‌های روانی و رسانه‌ای جهت مقصرنمایی ایران و سلب مسئولیت از خود روی آورده‌اند.  
این کشورها ابتدا با متصل کردن موضوع مذاکرات به جنگ اوکراین ادعا کردند که روسیه مانع از پیشبرد گفت‌وگوها شده است.

بعد از آنکه «سرگئی لاوروف»، وزیر امور خارجه روسیه در جریان سفر «حسین امیرعبداللهیان»، وزیر امور خارجه ایران تصریح کرد که موضوع درخواست ضمانت مسکو برای همکاری‌ با ایران پس از اجرای کامل برجام مانعی برای ادامه گفت‌وگوها نیست، کشورهای غربی به برجسته‌سازی یک موضوع ایران پرداخته و مدعی شدند درخواست تهران برای حذف نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فهرست سازمان‌های اصطلاحاً تروریستی مذاکرات را به بن‌بست کشانده است.

یکی از دلایل عدم انجام اقدامات لازم از سوی طرف‌های آمریکایی در مذاکرات وین مخالفت‌های نماینده‌های کنگره با سیاست‌های دولت بایدن در خصوص برجام بوده است. از جمله انتقادات این گروه از قانونگذاران آمریکایی این است که برجام به همه حوزه‌های اختلاف آمریکا با ایران از جمله فعالیت‌های منطقه‌ای و برنامه موشکی ایران نمی‌پردازد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->