وضعیت بغرنج مهدی طارمی در یونان+ ویدیو| تعویضی بی‌فایده! رفتار عجیب تیم هندی برای حضور در ایران| بازی سپاهان به خارج از کشور می‌رود؟ خلع سلاح پرسپولیس به دست خودی ها؛ دورسون، آل کثیر و امیری بدون جانشین جدول هفته پنجم لیگ برتر| تراکتور اوج گرفت، پرسپولیس و استقلال عقب ماندند نتیجه و ویدئو بازی تیم‌های اتلتیکو و رئال مادرید | شکست تلخ آلونسو در لالیگا (۵ مهر ۱۴۰۴) نتیجه و ویدئو بازی تیم‌های برنتفورد و منچستریونایتد | شیاطین روی اعصاب هواداران (۵ مهر ۱۴۰۴) بازگشت آقاسی به تمرینات آبی‌ها پخش زنده بازی برنتفورد مقابل منچستریونایتد (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی لیورپول و کریستال‌پالاس (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین خطیبی در آستانه جدایی از مس پخش زنده بازی منچسترسیتی و برنلی (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی رئال مادرید و اتلتیکومادرید (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین درخواست ایران برای تعلیق عضویت رژیم صهیونیستی در کمیته بین‌المللی پارالمپیک ولاهوویچ در آستانه جدایی از بانوی پیر! بنزما دوباره شاگرد مورینیو می‌شود حیدریان، جدی‌ترین گزینه نیمکت استقلال نازون ۲۷۰ دقیقه در حسرت گلزنی تمجید متفاوت آموریم از ستاره جدید تیمش | امبومو می‌تواند رهبر جدید یونایتد باشد داستان تکرار هندی‌ها برای سفر به ایران | ۳ امتیاز آسیایی در جیب سپاهان؟ آمار و ارقام به‌ضرر پرسپولیس | تاریخ می‌گوید پرسپولیس قهرمان نمی‌شود!
سرخط خبرها

ارمغانی:اردوی صربستان به آمادگی ما کمک خواهد کرد/ به اهداف مورد نظر تیم تا حدودی رسیده‌ایم

  • کد خبر: ۱۱۴۰۰۱
  • ۰۳ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۶
ارمغانی:اردوی صربستان به آمادگی ما کمک خواهد کرد/ به اهداف مورد نظر تیم تا حدودی رسیده‌ایم
سرمربی تیم ملی بسکتبال کشورمان گفت: در صربستان سه بازی تدارکاتی خوب با تیم FMP خواهیم داشت.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، سعید ارمغانی سرمربی تیم ملی بسکتبال کشورمان در آستانه اعزام به اردوی تدارکاتی صربستان گفت: در حال پشت سر گذاشتن هفته چهارم اردو‌های آمادگی تیم ملی هستیم. در سه هفته اول هدف ما این بود تمرینات تاکتیکی و فیزیکی جهت آمادگی و شرکت در مسابقات انتخابی جام جهانی انجام بدهیم.
ارمغانی اضافه کرد: خداراشکر این کار‌ها خیلی خوب انجام شد، بچه‌ها خیلی خوب تلاش و تمرکز کردند و من فکر می‌کنم به آن اهدافی که میخواستیم برسیم تا حدود زیادی رسیده‌ایم.
او در ادامه گفت: البته هنوز مشکلاتی وجود دارد که داریم روی آن‌ها کار می‌کنیم. در این سه هفته، ۳ بازی بسیار خوب با تیم ایران نوین انجام دادیم که به ما کمک کرد تا بتوانیم تیم آماده‌تر شود و مشکلات آن را پیدا و روی آن‌ها کار کنیم.
ارمغانی در پایان گفت: در حال حاضر در اردوی صربستان هستیم و یک هفته در بلگراد تمرین می‌کنیم. در این مدت با تیم FMP که یکی از تیم‌های سوپر لیگی صربستان است و امسال در فینال سوپر لیگ بازی می‌کند دو بازی دوستانه انجام خواهیم داد. من امیدوارم این بازی‌ها به ما کمک کند تا ما بتوانیم به صورت نهایی مشکلات و اشتباهاتی که در دفاع و حمله کار تیمی وجود دارد را برطرف کنیم و یک تیم آماده را به قزاقستان و سوریه ببریم، انشاالله بتوانیم دست پر برگردیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->