تاریخچه تصویری پیوند عضو | هدیه زندگی واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود پوشش ۱۰۰ درصدی فیبر نوری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ | ارتقای شبکه انتقال در شهرستان‌ها اسنپ در پرونده شروط ضدرقابتی قراردادهای خرید اقساطی هم محکوم شد نتایج تحقیقات جدید: هوش مصنوعی نمی‌تواند همزمان بهره‌وری و انگیزه کارمندان را افزایش دهد دانشمندان وجود هاله نور برای انسان را ثابت کردند! بررسی دغدغه‌های فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان در میزگرد شهرآرا | دانش و سرمایه، ترکیب برنده جت‌های «ایر فورس وان» به سیستم‌های ارتباطی و دفاعی پیشرفته مجهز می‌شوند اپراتور‌های موبایل: هفته آینده قیمت بسته‌های اینترنت را افزایش می‌دهیم! (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) فعال‌سازی فناوری 5G روی گوشی‌های سامسونگ در ایران + جزئیات و زمان
سرخط خبرها

کاهش فروش تلویزیون و لوازم خانگی سامسونگ | تولیدات سامسونگ کم می‌شود

  • کد خبر: ۱۱۴۱۳۶
  • ۰۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۳
کاهش فروش تلویزیون و لوازم خانگی سامسونگ | تولیدات سامسونگ کم می‌شود
با ادامه شیوع ویروس کرونا و همچنین جنگ روسیه و اوکراین، اقتصاد دنیا وضعیت خوبی را سپری نمی‌کند و به دنبال آن، قدرت خرید مردم هم کاهش یافته است. در همین راستا کمپانی‌ها بزرگ باید خودشان را با وضعیت بازار وفق دهند و حالا سامسونگ پس از گوشی‌های هوشمند، ظاهرا تولید تلویزیون‌ها و لوازم خانگی خود را هم کاهش می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع صنعتی گفته‌اند که سامسونگ تولید تلویزیون‌ها و سایر لوازم خانگی خود را کم می‌کند تا عملکردش را با کم شدن تقاضا در بازار، تنظیم کند. همانطور که گفتیم پس از کرونا، جنگ در اوکراین هم اقتصاد دنیا را در وضعیت بحرانی قرار داده است.

کاهش تقاضا در پی بحران اقتصاد جهانی

به گفته منابع، میانگین گردش موجودی سامسونگ در فصل دوم 2022 به 94 روز رسیده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته میلادی، افزایش 2 هفته‌ای را نشان می‌دهد. زمان گردش موجودی به تعداد روزهایی گفته می‌شود که موجودی یک انبار به مشتریان فروخته می‌شود. هرچه این مدت زمان کمتر باشد، بار هزینه‌های تولیدکننده کمتر می‌شود. حالا سامسونگ متوجه شده که این محصولات بسیار کندتر از گذشته به فروش می‌رسند.

لبته تنها بخش لوازم خانگی سامسونگ با چنین مشکلی دست‌وپنجه نرم نمی‌کند و بخش گوشی‌های هوشمند این کمپانی کره‌ای هم ظاهرا وضعیت چندان خوبی ندارد.

طبق گزارشی که چند روز پیش منتشر شد، 50 میلیون گوشی روی دست سامسونگ باد کرده و میان توزیع‌کنندگان باقی مانده است. 50 میلیون گوشی تقریبا برابر 18 درصد میزان موردنظر سامسونگ برای فروش موبایل‌هایش در سال 2022 است. همچنین گفته می‌شود سامسونگ میزان تولید گوشی‌هایش برای سال 2022 را تا 30 میلیون دستگاه کاهش داده است.

به گفته کارشناسان، وضعیت اقتصاد جهان روزبه‌روز بدتر و نه بهتر می‌شود و هنوز چشم‌اندازی برای اقتصاد دنیا وجود ندارد. بنابراین ظاهرا شرکت‌ها باید خودشان را برای یک آینده دشوار آماده کنند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->