یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۱۱ میلیارد دلار، صادرات ایران به چین در طی ۱۰ ماه

  • کد خبر: ۱۱۴۱۶
  • ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۰
۱۱ میلیارد دلار، صادرات ایران به چین در طی ۱۰ ماه
معاون امور بین‌الملل اتاق بازرگانی ایران گفت: به منظور توسعه همکاری‌های اقتصادی بین ایران و چین باید روابط کارگزاری بانکی و همکاری بانک‌های چینی با بانک‌های ایرانی برای گشایش اعتبارات در کنار تسهیل صدور روادید اتفاق بیفتد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا کرباسی امروز در همایش تجاری ایران و چین گفت: دو کشور ایران و چین به واسطه منافع مشترک همواره روابط نزدیکی با یکدیگر داشته اند، ایران علاوه بر نفت بخشی از سنگ آهن و فولاد چین را تامین می‌کند چین نیز در بخش تکنولوژی و زیر ساخت به ایران کمک کرده و توسعه مترو تجریش و دو میدان نفتی آزادگان و یادآوران از جمله پروژه‌های مشترک همکاری میان دو کشور است.

معاون امور بین‌الملل اتاق بازرگانی ایران افزود: در صنعت خودرو نیز سرمایه‌گذاری‌هایی از سوی دو شرکت چینی انجام شده که سالانه ۳۰۰ هزار خودروی چینی در بازار ایران به فروش می‌رسانند.

وی بیان داشت: ضرورت دارد به منظور توسعه همکاری‌های اقتصادی بلندمدت روابط کارگزاری بانکی جهت کاهش هزینه‌های نقل و انتقال پول و همکاری بانک‌های چینی با بانک‌های ایرانی برای گشایش اعتبارات اسنادی در کنار تسهیل صدور روادید برای بازرگانان ایرانی و سرمایه‌گذاری جهت تولیدمشترک به منظور تامین نیاز‌های دو کشور و امکان صادرات به کشور‌های ثالث در اولویت ویژه‌ای قرار گیرد.

کرباسی گفت: شرکت‌های فعال چینی با استفاده از ظرفیت واحد‌های تولیدی داخلی در ایران می‌توانند نسبت به تولید محصولات با نشان معتبر اقدام نمایند که در آن صورت صادرات آن محصولات مشمول حداقل ۲۰ درصد معافیت مالیاتی خواهد بود.

معاون امور بین‌المللی اتاق بازرگانی ایران بیان داشت: ایران بزرگترین بازار کالا‌های واسطه‌ای در خاورمیانه است و به بازار ۴۵۰ میلیون نفری کشور‌های همسایه دسترسی داشته و از موقعیت مناسبی برای گسترش تجارت و سرمایه‌گذرای برخوردار است و سرمایه‌گذاران چینی می‌توانند از ایران به عنوان قطب صادراتی خود استفاده کنند.

وی افزود: اهمیت جاده ابریشم به عنوان یک فرصت طلایی در تجارت ایران و چین بر همگان آشکار است و ایران به عنوان مسیر کانون جاده ابریشم برای همه گونه همکاری آماده است.

وی اظهار داشت: از طرف دیگر عضویت چین در بلوک‌های اقتصادی، چون سازمان همکاری شانگ‌های و سازمان همکاری‌های آسیا و پاسیفیک، اهمیت این کشور را در تحقق سیاست نگاه به شرق جمهوری اسلامی دو چندان می‌کند و می‌تواند فرصت مناسبی برای ورود کالای ایرانی به این منطقه را فراهم کند.

وی بیان داشت: همچنین موقعیت منحصر به‌فرد ژئوپلیتیکی ایران که در چهارراه ارتباطی جهان واقع شده است فرصت بی‌بدیلی را برای چین فراهم می‌کند تا از طریق امن‌ترین و اقتصادی‌ترین مسیر دستیابی به کشور‌های CIS، افغانستان، عراق و ترکیه با سهولت بیشتری کالا‌های خود را به بازارگانان این کشور‌ها وارد کند.

کرباسی با اشاره به آمار‌های تجاری گفت: حجم تجارت دو جانبه در سال‌های گذشته با کاهش روبرو بوده بطوری که مبادلات ایران و چین در ۱۰ ماهه اول ۲۰۱۹ به حدود ۱۹ میلیارد دلار رسیده که از این میزان سهم ایران برای صادرات به چین ۱۱ میلیارد دلار و سهم چین برای صادرات به ایران ۸ میلیارد دلار بوده است.

معاون امور بین‌المللی اتاق بازرگانی ایران اظهار داشت: ضروری است با بهره‌مندای از ظرفیت‌های اقتصادی دو کشور سطح همکاری‌های تجاری به سطح مطلوب خود بازگردد.

وی افزود: همکاری مشترک در زمینه تولید و صادرات غذای حلال یکی دیگر از زمینه‌های مناسب همکاری میان ایران و چین است که در این راستا مرکز تحقیقات و اطلاعات رسانی بازرگانی اسلامی مستقر در اتاق ایران می‌تواند همکاری لازم را با طرف‌های چینی بعمل آورد.

کرباسی گفت: لازم است به نقش منطقه آزاد چابهار به عنوان منطقه معاف از تحریم‌های آمریکا اشاره کنم با عنایت فعالیت شرکت‌های چینی در بندر گوادر در پاکستان و نزدیکی بندر گوادر به منطقه چابهار تجار چینی می‌توانند با استفاده از مشوق‌ها جهت توسعه همکاری تجاری به ایران استفاده و از این بندر جهت ترانزیت کالا به کشور‌های منطقه بهره ببرند.

وی افزود: انتظار جامعه اقتصادی ایران از سرمایه‌گذاران چینی که به عنوان بزرگترین شریک اقتصادی کشورمان بیش از پیش از سرمایه‌گذاری در ایران را هدف قرار داده و با انتقال سرمایه روابط بلند مدت میان دو کشور را تقویت و مشکلات موجود سر راه تجارت را حل کنند.

کرباسی بیان داشت: اتاق بازرگانی ایران به عنوان پارلمان بخش خصوصی در این راستا از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و آمادگی نقش آفرینی گسترده‌تر در توسعه همکاری دو کشور را دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->