سیگار دست دوم و سوم را جدی بگیرید پلمب کارگاه تولید غیرمجاز محصولات بهداشتی و آرایشی در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۴) چه ساعاتی نباید زیر نور آفتاب باشیم؟ موفقیت طب سنتی در کاهش علائم آلرژی‌های فصلی افزایش ۱۳ درصدی مبتلایان به آرتریت روماتوئید خراسان رضوی در جمع زلزله‌خیزترین استان‌های کشور طی هفته گذشته (۴ مرداد ۱۴۰۴) کشف ۱۱۲ ماینر غیرمجاز از یک کارگاه صنعتی در مشهد زلزله نسبتا شدید در عسلویه بوشهر + جزئیات (۴ مرداد ۱۴۰۴) مجروحان جنگ ۱۲ روزه در صورت تأیید معلولیت خدمات بهزیستی دریافت می‌کنند ترکیدگی لوله گاز در جاده مشهد_چناران | تردد پس از نیم ساعت از سر گرفته شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) کشف ۱۲ کیلوگرم حشیش از قاچاقچی حرفه‌ای در تهران بازداشت ۳ شرور درپی حمله به مأموران در طرح جمع‌آوری اتباع تزریق ۸.۳ میلیون مترمکعب پساب به بخش صنعت خراسان رضوی تهران تشنه است | ناترازی آبی نتیجه تمرکزگرایی و توسعه غلط برقراری پرواز‌های فرودگاه سبزوار پس از آغاز مجدد پرواز‌های داخلی (۴ مرداد ۱۴۰۴) پوشش بیش از ۱۲۴ هزار کلاس‌اولی در طرح سنجش سلامت نوآموزان خراسان رضوی اطلاعات مجرمان برای ایام اربعین به‌روزرسانی شد مرگ بیش از ۴۲ هزار موتورسوار در تصادفات دهه ۹۰ پیش‌ثبت‌نام پایه دهم مدارس شاهد آغاز شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) تعیین تکلیف دانشگاه آزاد برای امتحانات باقی مانده ترم بهمن ۱۴۰۳ اتمام بخش‌هایی از مرمت بازار وکیل شیراز (۴ مرداد ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی وقوع گردوخاک و افزایش وزش باد در خراسان رضوی (۴ مرداد ۱۴۰۴) آماده‌باش ۱۵ هزار نیروی هلال احمر برای پیاده‌روی اربعین ۱۴۰۴ مشمولان فاقد معافیت تحصیلی امکان شرکت در مراسم اربعین را ندارند آتش قسمت عراقی تالاب هورالعظیم با هواپیمای آب‌پاش ایرانی مهار شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۴ مرداد ۱۴۰۴) | گرما، همچنان وضعیت جوی غالب استان ثبت احوال: بیش از ۲۱۴ هزار ولادت در ۳ ماهه اول ۱۴۰۴ ثبت شد نشانه های تنبلی معده چیست؟
سرخط خبرها

مواد مخدر ریشه ۵۵ درصد طلاق‌ها و ۷۰ درصد زندانیان کشور

  • کد خبر: ۱۱۴۱۷
  • ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۰
مواد مخدر ریشه ۵۵ درصد طلاق‌ها و ۷۰ درصد زندانیان کشور
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: ضربه‌های سنگینی به باند‌های بزرگ تهیه و توزیع مواد مخدر و بنیان‌های اقتصادی آن‌ها در کشور وارد شده است.
به گزارش شهرآرانیوز؛ اسکندر مومنی روز سه‌شنبه در دیدار با آیت‌الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید افزود: ۷۴ درصد مواد مخدر کشف‌شده در یک سال اخیر در استان‌های شرقی کشور بوده که بخش زیادی از این کشفیات با کار اطلاعاتی دقیق انجام شده است.

وی گفت: ضربه به بنیان‌های اقتصادی قاچاقچیان مواد مخدر به‌عنوان یک اولویت مهم در دستور کار ستاد مبارزه با مواد مخدر است که در این زمینه برخی خلاء‌های قانونی در کشور وجود دارد که حل این خلاء‌ها ضروری است.

دبیرکل ستاد با بیان اینکه باید همه اموال قاچاقچیان کلان مواد مخدر مصادره شود، گفت: مصادره اموال قاچاقچیان در سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش یافته و این موجب شده تا این افراد فرصت دوباره ساماندهی باند‌های مواد مخدر را نداشته باشند.

مومنی با بیان اینکه درمان اعتیاد بسیار سخت و این بلای خانمان‌سوز سرمنشاء بسیاری از آسیب‌های اجتماعی است افزود: استفاده از همه ظرفیت‌های پیشگیری در کشور از جمله استفاده از حوزه‌های علمیه، نهاد‌های فرهنگ‌ساز و آموزش‌وپرورش در دستور کار ستاد مبارزه با مواد مخدر قرار گرفته است.

وی با تاکید بر اینکه مواد مخدر ریشه ۵۵ درصد طلاق‌ها و عامل مستقیم و غیرمستقیم ۷۰ درصد زندانیان کشور است، گفت: ۵.۴ درصد از جامعه فعال کشور مصرف مستمر مواد مخدر دارند که این آمار در قم نصف میانگین کشوری است.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر بابیان اینکه تمام شاخص‌های اعتیاد در قم از میانگین کشوری پایین‌تر است، ادامه داد: دشمن کار‌های هدفمندی در حوزه اعتیاد جوانان و نوجوانان و کاهش میانگین سنی معتادان در قم انجام داده است که در این زمینه نیز برنامه‌ریزی لازم برای مقابله با این موضوع انجام‌شده است.

مومنی تاکید کرد: کشفیات مواد مخدر در سال جاری نسبت سال گذشته ۱۷ درصد افزایش‌یافته، ضربه به بنیان‌های اقتصادی قاچاقچیان بزرگ مواد مخدر بیشتر شده، درگیری با اشرار افزایش‌یافته و شهدای مقابله با مواد مخدر نیروی انتظامی در سال جاری ۸۰ درصد کاهش‌یافته است.

وی ادامه داد: با هماهنگی خوب میان دستگاه‌های مختلف، بخش زیادی از معتادان متجاهر از سطح شهر‌های کشور جمع‌آوری و در اردوگاه‌های ترک اعتیاد ساماندهی شده‌اند.

دبیرکل ستاد، مهارت‌آموزی به معتادان را ازجمله برنامه‌های این ستاد دانست و گفت: پس از سم‌زدایی از معتادان در اردوگاه‌های ترک اعتیاد، مهارت‌آموزی به آن‌ها برنامه‌ریزی‌شده تا زمینه برای اشتغال و بازگشت آن‌ها به جامعه فراهم شود.

اقدامات مبارزه با موادمخدر در کشور بسیار خوب و نوید بخش است

آیت الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید در این دیدار گفت: بیکاری عامل تشدیدکننده گسترش اعتیاد است که توجه به اشتغال‌زایی و مهارت آموزی به جوانان می‌تواند در این زمینه اثرگذار باشد.

وی افزود: اقدام‌های صورت گرفته در مبارزه و پیشگیری از مواد مخدر در کشور بسیار خوب و نوید بخش است.

این مرجع تقلید، مقابله مجاهدانه در راه مبارزه با مواد مخدر را نشانه پایبندی نیرو‌های نظامی و انتظامی به نظام و سلامت جامعه دانست و گفت: مواد مخدر جریانی خانمان سوز و ریشه بسیاری از مشکلات درکشور می‌باشد.

آیت الله نوری همدانی با بیان اینکه باید فرصت اشتغال برای جوانان کشور ایجاد شود، افزود: بیکاری جوانان، نوعی بلا در جامعه است که ریشه بسیاری از آسیب‌هاست.

وی اظهار داشت: دشمن از هر راهی برای ضربه به کشور و نظام استفاده می‌کند که ترویج مواد مخدر درمیان جوانان یکی از این حربه‌هاست.

آیت الله نوری همدانی، تبدیل افغانستان به مرکز مواد مخدر درجهان توسط آمریکا را عاملی تهدیدکننده دانست و ادامه داد: باید در مقابله با توطئه‌ها و حربه‌های دشمن، برنامه‌ریزی مناسب درکشور انجام تا با هوشیاری و تدبیر این توطئه‌ها خنثی شود.
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->