ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ماجرای حادثه خطرناک در پل معلق سنندج چه بود؟ + فیلم

  • کد خبر: ۱۱۴۱۹۳
  • ۰۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۷
  • ۱
ماجرای حادثه خطرناک در پل معلق سنندج چه بود؟ + فیلم
یک مهمان جوان در حین عبور از پل معلق سنندج بر اثر هیجانات زیاد اقدام به شکستن چند تخته از چوپ پل معلق کرده و حادثه آفرید.

به گزارش شهرآرانیوز، سنندج یکی از شهر‌های زیبای استان کردستان است که در تمام فصول سال به ویژه فصل تابستان پذیرای گردشگران داخلی و خارجی زیادی است.  این شهر زیبا جاذبه‌های دیدنی فراوانی دارد، اما دوستداران هیجان، علاقه زیادی به زیپ لاین و پل معلق سنندج آن دارند.  

پل معلق سنندج یکی از جا‌های دیدنی مرکز استان کردستان بوده که در دامنه کوه آبیدر و بالای پارک جنگلی این شهر ساخته شده است. طول مسیر این زیپ‌لاین ۳۲۰ متر و اختلاف سطح ذاتی آن ۲۲ متر از پارک مشاهیر تا پشت پرده سینما روباز بوده که سکوی مبدا آن ۹ متر (از سمت پارک مشاهیر) و سکوی مقصد ۳ متر (از سمت پرده سینما روباز آبیدر) است. این پل دارای طول ۳۲۰ متر و عرض ۱۲۰ سانتی‌متر بوده و ارتفاع آن از کف دره کوه آبیدر ۸۸ متر است.

این پل روزانه پذیرای شهروندان و مهمانان زیادی از سراسر کشور بوده و این بخش از شهر را توریستی کرده و افراد تجربه‌ای هیجان‌انگیز و متفاوت در این پل معلق خواهند کرد، اما هستند افرادی که حادثه‌آفرین نیز خواهند بود. در همین راستا یک مهمان جوان در حین عبور از پل معلق سنندج بر اثر هیجانات زیاد اقدام به شکستن چند تخته از چوپ پل معلق کرد.

شهردار سنندج در شرح جزئیات این حادثه با بیان اینکه این جوان ۳۰ ساله جوانرودی حین عبور از پل معلق بر اثر هیجانات زیاد اقدام به شکستن چوپ پل معلق می‌کند، اظهار داشت: خوشبختانه با توجه به اینکه این فرد از  تجهیزات ایمنی استفاده کرده بود، بدون هیچ‌گونه آسیبی نجات یافت.

سید انور رشیدی با بیان اینکه پرونده  فرد خاطی در کلانتری تشکیل  و به مراجع قضایی معرفی می‌شود، گفت: این جوان طوری وانمود کرده بود که الزامات فنی این پل رعایت نشده و پل نقص فنی داشته در حالی‌که اصلاً اینگونه نبود.

این شهروند جوانرودی نیز با ابراز پشیمانی از این حرکت روی پل معلق آبیدر اظهار داشت: از همه شهروندان سنندجی، مجموعه شهرداری و پیمانکار مجموعه تفریحی زیبلاین و پل معلق عذرخواهی کرده و امیدوارم اشتباهم را ببخشند.
  
وی با بیان اینکه بر اثر هیجانات این کار را انجام دادم، گفت: قبل از عبور از روی پل تذکرات لازم برای رعایت نکات ایمنی و دوری از حرکات هیجانی به بنده داده شد، اما متأسفانه رعایت نکردم.

این مهمان جوانرودی با ابراز تأسف از اینکه در این حادثه به شدت خود را مقصر و خطاکار دانسته و از اینکه به خاطر یک هیجان زودگذر موجب بروز چنین حادثه‌ای شدم، به شدت پشیمانم، تصریح کرد: خوشبختانه به واسطه داشتن کمربند ایمنی بدون کوچکترین مشکلی نجات پیدا کردم.

زیپ‌لاین وسیله‌ای است که در دو نقطه با استفاده از سیم بکسل به هم وصل شده و با بهره‌گیری از شیب و گرانش زمین فرد را از نقطه‌ای به نقطه‌ دیگر انتقال داده و نحوه انتقال با حرکت قرقره روی سیم بکسل همراه با پوشیدن لباس ایمنی توسط فرد انجام می‌گیرد.

تعداد بازدید : 1029

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
مریم بهرامی
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۵
0
3
سلام ما هفته ی قبل از این ماجرا رفتیم پل معلق سنندج راستش دختر من که هشت سالش هست رو هیچی بهش نبستن و گفتن لازم نیست که من گفتم نمیخواد بیاد و اون کمربند روهم باید مینداختن دور پا و کمر و کتف اما دور پا و ران ما ننداختن و این رو من وسط راه متوجه شدم که درست نبستن به من و دختر بزرگ‌ترم که هفتده سالشه ولی با احتیاط ردشدیم من به چوبها نگاه میکردم ترک های ریز داشتن و کسایی هم که از روی پل رد میشدن اصلا رعایت نمیکردن و همین حرکات مثل این جوان رو انجام میدادن و مسولین اونجا هیچ توصیه و تذکری هنگام سوارشدن به ما و هیچ کس دیگه ندادن
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->