احتیاط! مشغول شهرتکانی هستیم روایت دکتر محمدابراهیم باستانی‌پاریزی از مشهد سال ۱۳۴۹: مشهد شهر درخت‌هاست سردرگمی مراجعان در پیداکردن محل دفن اموات در آرامستان بهشت رضا (ع) تمرکز بودجه‌ ۱۴۰۴ مشهد بر توسعه پایدار و عدالت‌محوری تولید بیش از ۲۲۰ هزار تن آسفالت طی ۱۱ ماه | پخش بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار مترمربع آسفالت از ابتدای سال ۱۴۰۳ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: اضافه‌شدن ۲۱۹ المان جدید استقبال از بهار ۱۴۰۴ در حوزه فرهنگی رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد: المان‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ هویت رضوی و فرهنگ ایثار و شهادت را به نمایش می‌گذارند شرح آخرین وضعیت راه‌اندازی فاز یک خط ۳ متروی مشهد از زبان مدیرعامل مدیرعامل سازمان مپ شهرداری مشهد: بازیافت، راهکار رفع ناترازی انرژی است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: ۴ ایستگاه میانی خط سه مترو تا پایان سال ۱۴۰۴ در مدار قرار خواهد گرفت مشهد مقدس، رکورددار گل‌کاری بهاری در کشور رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: ۲۵ اسفندماه تست اولیه فاز یک خط سه مترو مشهد انجام خواهد شد ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) فراخوان مرکز نوآوری پارک دانش شهرداری مشهد اعلام شد+جزئیات ثبت نام مشهد باید سبز بماند | ضرورت حفظ و توسعه فضای سبز در شهر و چالش‌ها و راهکارهایش هوای مشهد در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس (چهارشنبه، ۱۵ اسفند ۱۴۰۳) | اواسط روز و بعدازظهر از غلظت آلاینده‌ها کاسته می‌شود آتش سوزی کارخانه قند آبکوه مشهد در ۷۸ سال پیش | بوی قند سوخته شهر را فراگرفت ایجاد بیش از ۳۰۰۰ جای‌پارک موقت نوروزی توسط شهرداری مشهد با همکاری ادارات دولتی ماجرای حمله به اتوبوس شهرداری در بولوار طبرسی مشهد چه بود؟ + ویدئو
سرخط خبرها

خداحافظی با اتوبوس‌های بدون کولر در مشهد

  • کد خبر: ۱۱۴۲۲۱
  • ۰۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۷
  • ۱
خداحافظی با اتوبوس‌های بدون کولر در مشهد
مدیرعامل سازمان اتوبوس رانی شهرداری مشهد: در صورت اضافه شدن اتوبوس‌های جدید تا پایان سال همه اتوبوس‌های فاقد کولر در مشهد از رده خارج می‌شوند

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ با ورود موج‌های متعدد گرما به شهر در هفته گذشته مجهز نبودن تعداد کمی از اتوبوس‌های شهری به سیستم سرمایی مناسب برخی از شهروندان را حسابی کلافه کرده است؛ موضوعی که با آغاز فصل تابستان به چالشی جدی برای ارائه خدمات مناسب به مردم در سیستم حمل و نقل عمومی شهر تبدیل شده است.

در همین راستا برخی از این گلایه‌های مردمی را به مدیرعامل سازمان اتوبوس رانی مشهد منتقل کردیم تا علاوه بر پیگیری این موضوع برنامه مدیریت شهری برای تجهیز ناوگان اتوبوسی شهر را جویا شویم.

به گفته علی اصغر نیشابوری شهرداری مشهد درصدد است تعداد باقی مانده اتوبوس‌های بدون کولر شهر مشهد را که تعدادشان اندک است با جایگزین کردن اتوبوس‌های جدید از رده خارج کند و در صورت اضافه شدن ناوگان نو تا پایان امسال مشهد با اتوبوس‌های بدون کولر خداحافظی خواهد کرد.

۹۲ درصد اتوبوس ها، مجهز به کولر

مدیرعامل سازمان اتوبوس رانی شهرداری مشهد در گفتگو با شهرآرا با بیان اینکه از مجموع تعداد چهارصد دستگاه مینی بوس و هزارو ۳۷۰ دستگاه اتوبوس فعال در خطوط اتوبوس رانی شهر مشهد فقط ۷.۵ درصد از این وسایل نقلیه فاقد کولر هستند، اظهار کرد: در مجموع ۹۲.۵ درصد از ناوگان اتوبوس رانی مشهد مجهز به سیستم سرمایشی است.

رتبه اول کشور در تجهیز اتوبوس

وی با بیان اینکه شهرداری مشهد در تجهیز اتوبوس‌های کولر دار در رتبه اول کشور قرار دارد، افزود: البته وجود همین ۷.۵ درصد اتوبوس فاقد کولر هم مشکلاتی برای مسافران و شهروندان در روز‌های گرم ایجاد می‌کند. بنابر این حذف این اتوبوس‌ها و جاگزین کردن اتوبوس‌های نو در دستور کار جدی اتوبوس رانی مشهد است.

۲۰۰ دستگاه اتوبوس نو تا پایان سال

نیشابوری با اشاره به اینکه قرار است امسال از طرح دولتی ۱۳۹ دستگاه اتوبوس نو به مشهد تحویل داده شود، گفت: از سوی دیگر براساس قرارداد‌های شهرداری نیز در صورت تأمین منابع مالی از محل اوراق مشارکت این عدد به فعال شدن ۲۰۰ دستگاه اتوبوس نو تا پایان سال خواهد رسید و در صورت محقق شدن این اتفاق اتوبوس‌های نو جایگزین اتوبوس‌های فرسوده و فاقد کولر فعلی می‌شوند و می‌توان در پایان سال ۱۴۰۱ با همه اتوبوس‌های فاقد کولر خداحافظی کرد.

تکمیل مطالعات اصلاح خطوط تا پایان تابستان

وی در ادامه با اشاره به اجرایی شدن فرایند مطالعات اصلاح خطوط اتوبوس رانی شهر مشهد اظهار کرد: مطالعات اصلاح خطوط از سوی مشاور در دست انجام است و اکنون مراحل نهایی این مطالعات در حال سپری شدن است. امیدواریم تا پایان تابستان این مطالعات به دست ما برسد تا بتوان بر اساس آن اصلاح خطوط را اجرایی کرد.

مدیرعامل سازمان اتوبوس رانی شهرداری مشهد با بیان اینکه مطالعات و اصلاح خطوط مربوط به یک زمان و مکان خاص نیست، زیرا شهر پویاست و این پویایی سبب می‌شود موضوع اصلاح یا اضافه شدن خطوط اتوبوس رانی موضوعی مداوم و مستمر باشد، گفت: گاهی اوقات توسعه‌ای در شهر صورت می‌پذیرد یا معابری مسدود یا معابر جدیدی باز می‌شود، مانند همین معابری که در اراضی پادگان باز شده است؛ ازاین رو باید این توسعه‌های شهری و معابر جدید را هم سیستم اتوبوس رانی پوشش دهد.

ایجاد ۱۶ خط تغذیه در شهر

نیشابوری افزود: همچنین براساس مصوبه شورای اسلامی شهر باید ۱۶ خط تغذیه بین خطوط اصلی در شهر ایجاد شود که اکنون پنج خط تغذیه‌ای در مسیر‌های کوتاه برای اتصال به خطوط اصلی شهر راه اندازی شده است و پس از انجام مطالعات و تأمین ناوگان ادامه این خطوط نیز تا یک ماه دیگر راه اندازی خواهد شد.

وی تأکید کرد: ویژگی خطوط تغذیه دادن تخفیف نوددرصدی به مسافران است؛ بدین صورت که مسافرانی که از این مدل خطوط برای رسیدن به خطوط اصلی شهر استفاده می‌کنند فقط صد تومان از طریق من کارت به عنوان بهای اتوبوس پرداخت می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
وحیده
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۵
0
0
همین الان داخل اتوبوس خط ۸۳۰ ساعت ۱۳ ظهر ، انگار بخاری روشن کردن. به راننده اعتراض شد از بابت روشن نکردن کولر فقط خندید.
کد اتوبوس ۴۰۷۶
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->