تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد
سرخط خبرها

شهرهایی که ریزگردها باعث تعطیل آنها شد

  • کد خبر: ۱۱۴۳۰۵
  • ۰۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۳
شهرهایی که ریزگردها باعث تعطیل آنها شد
ورود توده جدید گرد و غبار به کشور، امروز هوای استان‌های خوزستان، ایلام و کرمانشاه را در نوار غربی کشور تحت تاثیر قرار داد به طوری که ۱۱ شهرستان را به تعطیلی کشاند.

به گزارش شهرآرانیوز، عصر دیروز - چهارم تیرماه - هواشناسی خوزستان نسبت به ورود توده گرد و غبار با منشاء کشور عراق هشدار سطح نارنجی صادر و اعلام کرد: این توده تا اوایل روز دوشنبه مناطق غربی، جنوب غربی، مرکزی و جنوبی خوزستان را فرا می‌گیرد.

البته روزهای یکم و دوم تیرماه نیز در استان خوزستان به دلیل تشکیل توده گرد و غبار در کشورهای عراق و سوریه و نفوذ آن در این استان هشدار سطح نارنجی صادر کرده بود که سبب شد آلودگی هوا در شهرستان های اهواز و کارون به ۶ برابر حد مجاز برسد.

با توجه به تکرار این پدیده که با کاهش دید افقی و افت کیفیت هوا، افزایش غلظت آلاینده‌های گرد و خاک و آسیب به تأسیسات حساس به گرد و خاک همراه است، به شهروندان ساکن در نوار غربی کشور توصیه می شود که در این شرایط از تردد ﻏﯿﺮ ﺿﺮوری بویژه برای ﺑﯿﻤﺎران ﺗﻨﻔﺴﯽ‌، اﻓﺮاد ﺳﺎﻟﺨﻮرده، کودکان خودداری کنند.

 

بر این اساس شامگاه گذشته - دبیر کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای خوزستان از تعطیلی ادارات و سازمان‌های پنج شهرستان شامل آبادان، خرمشهر، هویزه، دشت آزادگان و شادگان در روز یکشنبه به دلیل آلودگی هوا ناشی از گرد و غبار خبر داد و اعلام کرد درباره تعطیلی یا عدم تعطیلی اهواز و سایر شهرهای استان ساعت ۷ صبح فردا (یکشنبه) اطلاع رسانی خواهد شد.

صبح امروز نیز اعلام شد با توجه به اینکه توده گرد و غبار هنوز وارد استان نشده، هنوز تصمیمی برای تعطیلی اهواز اتخاذ نشده است و بنابراین تعطیلی ادارات یا تاخیر در ساعات اداری منتفی شد؛ با این وجود محمدجواد اشرفی دبیر کارگروه شرایط اضطراری آلودگی هوای خوزستان حدود ساعت ۱۱ و ۴۵ دقیقه امروز اعلام کرد: ادارات و دستگاه‌های اجرایی چهار شهرستان شامل اهواز، حمیدیه، کارون و باوی در پی افزایش گرد و غبار در ساعت ۱۲ امروز (یکشنبه) تعطیل می‌شوند.

بر اساس پایش هواشناسی خوزستان، توده گرد و غبار که از صبح امروز وارد این استان شده در برخی شهرستان‌ها رو به افزایش است به طوری که در آبادان میزان غلظت گرد و غبار در آبادان به ۱۸ برابر حد مجاز رسید.

 

در استان ایلام نیز ورود توده گرد و غبار شهرستان مرزی مهران را تحت تاثیر قرار داد؛ صبح امروز میزان دید افقی در شهرستان مهران به علت وجود گرد و غبار به ۳۰۰ متر و غلظت آلودگی هوا به ۲۵ برابر حد مجاز رسید. در نهایت استانداری ایلام ظهر امروز از تعطیلی ادارات مهران به علت غلظت بالای گرد و غبار خبر داد.

از ابتدای سال جاری تاکنون ۴۱ روز ناشی از گرد و غبار در استان ایلام ثبت شده است. میزان استاندارد غلظت الودگی هوا ۱۵۰ میکروگرم بر متر مکعب و استاندارد دید افقی نیز ۱۰ کیلو

 

کرمانشاه امروز سومین استان متاثر از پدیده ریزگردها بود. شاخص کیفی هوا در شهرستان قصرشیرین که در غرب این استان واقع شده است، تا ساعت هشت صبح امروز در وضعیت بحرانی و ناسالم قرار گرفت؛ همچنین شاخص کیفی هوای شهرستان سرپل ذهاب در وضعیت اضطرار، پاوه و کنگاور در شرایط ناسالم قرار گرفتند.

در نهایت ساعت ۱۲ ظهر امروز فرماندار قصرشیرین از تعطیلی همه دستگاه‌های اداری و بانک‌های این شهرستان خبر داد و گفت: تصمیم تعطیلی ادارات به علت روند افزایشی در توده گرد و غبار و کاهش شدید دید افقی اتخاذ شده است.

بر اساس اعلام اداره‌ هواشناسی قصرشیرین، با ورود سامانه‌ای ناپایدار از شب گذشته به آسمان این شهرستان مرزی، دید افقی ناشی از گرد و غبار در صبح امروز یکشنبه به میزان ۲۰۰ متر کاهش یافته است.

گرد و غبار موجود در این منطقه نیز نتیجه وزش باد شدید در بیابان های عراق است که سبب شده این استان نیز در سال های گذشته با معضل ریزگردها روبرو باشد؛ این وضعیت به ویژه مردم شهرستان‌های قصرشیرین، سرپل‌ذهاب و گیلانغرب را کلافه کرده است و علاوه بر تحمیل عوارض جسمی به مردم حتی با بستن منافذ برگ های درختان بلوط، ‌به شدت به جنگل‌های زاگرس هم آسیب زده است.

منبع: ایرنا

پدیده توفان‌های ریزگرد و گرد و غبار که در سال‌های اخیر به چالشی مهم تبدیل شده و اغلب استان‌ها را درگیر کرده، دارای دو منشاء داخلی و خارجی است که تعطیلی ۱۱ شهرستان امروز نتیجه فعالیت کانون های گرد و غبار با منشاء خارجی است.متر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->