قیمت خودرو‌های داخلی گران شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) + جدول توزیع ۸۷۶ تن گوشت گوساله و مرغ در مشهد و خراسان رضوی، از ابتدای سال تاکنون (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ظرفیت ۳ هزار مگاواتی برق تجدیدپذیر در خراسان رضوی ایجاد می‌شود اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۴، این هفته برگزار می‌شود + جزئیات جمع‌آوری ۴۲۸ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم راه‌های خراسان رضوی نرخ بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۴ چه زمانی اعلام می‌شود؟ بررسی قیمت موبایل‌های کمتر از ۱۰ میلیون تومان (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) جهش قیمت‌ها، دستمزد کارگران را بی‌اثر کرد ریزش سنگین بورس | خروج شدید پول حقیقی از بازار (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) راه چاره دولت برای کاهش خاموشی‌ها چیست؟ بچه‌پول‌دار‌های جدید در راه هستند! فروش محصول ایران خودرو دیزل از امروز (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) آغاز شد + جدول وزیر جهاد کشاورزی: ۹۰ درصد روغن و ۳۰ درصد شکر وارداتی است قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | دلار در نیمه کانال ۸۳ هزار تومان شیر تو شیر در  بازار لبنیات | افزایش قیمت محصولات لبنی فعلا غیرقانونی است رشد نیم درصدی بازار مسکن در ۱۴۰۳ | فاصله معنادار بخش مسکن با نرخ هدف برنامه هفتم آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | ارزش بیت‌کوین چقدر است؟ قیمت مواد غذایی کاهش یافت قیمت امروز طلا در مشهد اعلام شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) افزایش چراغ‌خاموش اجاره‌بهای مسکن | سقف نرخ اجاره مسکن اعلام نشده است قیمت جهانی طلا امروز (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ویدئو | هیچ منع قانونی برای واردات خودرو‌های جانبازان وجود ندارد قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش قیمت میوه نسبت‌به هفته گذشته شیر در صدر گرانی‌های بهار وعده دولت برای پرداخت کامل مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز آینده اوج مصرف برق به ۶۷ هزار مگاوات رسید (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نحوه دریافت خسارات ناشی از قطعی برق + لینک سامانه پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در روز شنبه ‍۱۷ خرداد ۱۴۰۴
سرخط خبرها

توضیحات وزیر صمت درباره زمان ابلاغ واردات خودرو

  • کد خبر: ۱۱۵۰۰۵
  • ۱۰ تير ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۷
توضیحات وزیر صمت درباره زمان ابلاغ واردات خودرو
وزیر صنعت، معدن، تجارت گفت: آئین نامه واردات خودرو در دستور قرار دارد و به زودی ابلاغ خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در روزهایی که شایعه استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنان مطرح است، فاطمی امین به دعوت نمایندگان استان خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی برای کلنگ‌زنی آغاز عملیات اجرایی ۲ کارخانه صنعتی و حضور در چند شهرستان خراسان شمالی راهی این استان شد اما پیش از آن صبح امروز در بازدیدی یک ساعته از شهرستان قوچان از برخی واحدهای شهرک صنعتی شماره ۲ و مجتمع آساک دوچرخ دیدار کرد.

سید رضا فاطمی امین در حاشیه بازدید از مجتمع دوچرخه‌سازی آساک در جمع خبرنگاران عنوان کرد: در پی بازدید از شهرک صنعتی شماره ۲ متوجه شدیم مهمترین مشکل آنجا تامین پست برق است که پروژه راه‌اندازی پست برق مزبور از سال قبل آغاز شده اما باید بخشی از منابع را تامین کنیم که حتما پیگیری می‌کنیم تا در اسرع وقت تامین و زودتر فعال شود.

وی افزود: وقتی پست برق و سایر زیرساخت‌ها فعال شود، می‌توان انتظار داشت سرمایه‌گذاران اقبال بیشتری به سرمایه‌گذاری در این مجموعه داشته باشند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به وضعیت کارخانه دوچرخه‌سازی آساک قوچان گفت: وضعیت این کارخانه تاسف‌آور است. مجموعه‌ای با این حجم از سرمایه‌گذاری می‌تواند حداقل در گام اول برای ۱۰۰ نفر اشتغال ایجاد و در بهترین حالت با ۵۰۰ نفر فعالیت کند.

وی اظهار کرد: چند مشکل اساسی همچون مشکلات مالیاتی و بدهی بانکی مجتمع آساک‌ دوچرخ باید در ستاد تسهیل استان پیگیری شود تا در اسرع وقت از محل منابعی در قانون بودجه یا وزارتخانه سرمایه در گردش را تامین خواهیم کرد.

فاطمی امین با تاکید بر اینکه محصول تولیدی این واحد صنعتی بازار فروش مناسبی دارد، تصریح کرد: اکثر مشکل این واحد کمبود سرمایه در گردش است که برای حل آن ابتدا باید وضعیت حقوقی شرکت مشخص شود.

وی در ادامه با اشاره به پیشنهاد راه‌اندازی مرکز تجاری تهران عشق‌آباد نیز بیان کرد: این مرکز شبیه شرکت‌های کسب و کار است و تنها یک واحد دولتی نیست و توانایی دارد خدمات کسب و کار ایرانی همچون مشاوره حقوقی و بازار یابی را ارائه دهد.

وزیر صنعت، معدن، تجارت افزود: با راه‌اندازی این مرکز زمینه لازم برای شرکت‌های ایرانی برای فعالیت فراهم می‌شود و با توجه به اینکه شهرستان قوچان به عشق‌آباد، پایتخت کشور ترکمنستان، نزدیک است، می‌تواند بیشتر از این موضوع استفاده کند.

وی سوالی مبنی بر تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت و جدایی بخش بازرگانی از این وزارتخانه را پاسخ نداد و در پاسخ به چگونگی دستورالعمل واردات خودرو گفت: بحث قرار نبود خودرویی شود اما آئین‌نامه واردات خودرو در دستور کار قرار دارد و به زودی ابلاغ خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->