یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان: تاکنون مذاکره مستقیم با مصر نداشتیم

  • کد خبر: ۱۱۵۲۷۸
  • ۱۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۴
امیرعبداللهیان: تاکنون مذاکره مستقیم با مصر نداشتیم
وزیر امورخارجه کشورمان با بیان اینکه تاکنون مذاکره مستقیمی با طرف مصری نداشته‌ایم، اظهار داشت: مصر کشور مهمی در جهان اسلام است و توسعه روابط بین تهران و قاهره را به نفع دو ملت است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان مهمترین دستاور‌های سفر خود به سوریه را تشریح کرد و گفت: سفر اخیر من به سوریه در جریان سفر اخیر بشار اسد به تهران و گفتگو‌های وی با رییس جمهور کشورمان انجام شد.

وزیر امور خارجه افزود: پیشرفت‌های خوبی در بخش‌هایی از توافق انجام شده بود و قرار شد برخی از موارد را من و همکارم وزیر امور خارجه سوریه دنبال کنیم.  همچنین روسای کمیسیون‌های مشترک در کوتاهترین زمان قرار است کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور را برگزار کنند.

وی عنوان کرد: درخصوص موضوعاتی متنوع بیش از دو ساعت با بشار اسد گفتگو داشتیم یکی از ماموریت‌های مهم ما در این مقطع، بررسی مساله احتمال عملیات ویژه نظامی ترکیه در بخش‌هایی از مناطق سوریه است که در سفر چند روز پیش به ترکیه این موضوع را در دستور کار داشتیم.

وزیر امور خارجه بیان کرد: تهران تلاش می‌کند این بحران و مشکلی که میان دو کشور وجود دارد از مسیر سیاسی به نتیجه برسد و توسل به جنگ را مردود می‌دانیم.

امیرعبداللهیان اظهار کرد: ما توافق کردیم همه پرونده‌های تجاری و اقتصادی و پرونده همکاری‌های گردشگری که میان دو کشور موجود است را فعال کنیم. امیدوار هستم نتایج این سفر و توافقاتی که انجام شد در راستای منافع دو ملت مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

وزیر امور خارجه در پاسخ به این سوال که مذاکرات درباره ایران، اردن و مصر در بغداد گفت: ما هنوز مذاکره‌ای را برای پیشرفت و توسعه روابط به طور مستقیم با طرف مصری نداشته‌ایم، اما برخی تلاش‌ها در جریان است که در چارچوب همکاری‌های بین کشور‌های اسلامی تهران و قاهره هم روابط‌شان به حالت طبیعی برگردد.

امیرعبداللهیان بیان کرد: ما اکنون در قاهره دفتر حفاظت منافع داریم و متقابلا طرف مقابل هم در تهران دفتر حفاظ منافع دارد. توضیح من ناظر بر این مساله است که مصر کشور مهمی در جهان اسلام است و ما روابط طبیعی و رو به توسعه تهران و قاهره را به نفع دو کشور و دو ملت و منطقه می‌دانیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->