معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حامد کرزی از کمک‌های ایران به زلزله‌زدگان افغانستان قدردانی کرد

  • کد خبر: ۱۱۵۵۲۴
  • ۱۳ تير ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۱
حامد کرزی از کمک‌های ایران به زلزله‌زدگان افغانستان قدردانی کرد
حامد کرزی رییس جمهور سابق افغانستان از کمک‌های ایران به زلزله زدگان اخیر در این کشور قدردانی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «حامد کرزی» رئیس جمهور اسبق افغانستان در دیدار با «سید حسن مرتضوی» معاون سفیر جمهوری اسلامی ایران در افغانستان از کمک‌های انسان دوستانه ایران به زلزله زدگان خوست و پکتیکا قدردانی کرد.

همچنین در این دیدار آخرین تحولات افغانستان و منطقه مورد بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

ایران اولین کشور حاضر در مناطق زلزله‌زده افغانستان

پیش از این یک مقام ارشد هلال احمر افغانستان اعلام کرده بود که ایران اولین کشوری است که برای کمک رسانی به زلزله زدگان حضور یافته است.

این در حالی است که هلال احمر ایران از جمله اولین سازمانی بود که در مناطق زلزله زده افغانستان حاضر شد.

ایران ۴ هواپیما حامل کمک‌های اولیه به افغانستان ارسال کرده و گفته است که کمک‌های بیشتری را به مردم زلزله زده ارسال خواهد کرد.

از طرف دیگر «ذبیح الله مجاهد» سخنگوی طالبان نیز گفته بود که ایران در همان ساعت اولیه زلزله ۲ فروند هواپیما کمک‌های بشردوستانه به افغاستان ارسال کرده است.

بامداد روز چهارشنبه (۱ تیر) زمین‌لرزه شدید، شرق افغانستان از جمله ولایت‌های پکتیکا و خوست را تکان داد.

بر اساس اعلام مقامات حکومت طالبان در این زلزله مرگبار تاکنون ۱۵۰۰ نفر جان باخته و ۲۰۰۰ تن دیگر زخمی شدند. سازمان ملل اخیر گفته است که ۳۶۰ هزار نفر از این زلزله متاثر شدند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->