بهروز آذر خبر داد: اختصاص ۶۰ هزار میلیارد تومان برای اشتغال زنان سرپرست خانوار اسلامی در مشهد: سال گذشته اندیشکده دیده‌بان هسته‌ای را ایجاد کردیم آملی لاریجانی خطاب به پزشکیان: اهانت‌های رئیس جمهور آمریکا علیه ایران را پاسخ دهید رئیس سازمان انرژی اتمی در مشهد: غنی‌سازی اساس صنعت هسته‌ای ماست تعامل دولت و بخش خصوصی باعث ارتقای رتبه خراسان رضوی در پایش محیط کسب‌وکار پزشکیان با خانواده معظم شهدا در بدو ورود به کرمانشاه دیدار کرد اعلام ویژه‌برنامه‌های اولین سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت، در مشهد مشاور امنیت ملی عراق و سردار قاآنی در بغداد دیدار کردند ترامپ: قطر خیلی به آمریکا در خصوص پرونده ایران کمک کرد سردار سلامی: عبارات رئیس‌جمهور آمریکا تأثیری بر ملت ایران ندارد وزارت خارجه زمان نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی را اعلام کرد مجمع تشخیص با پالرمو به‌صورت مشروط موافقت کرد رهبر انقلاب: مشکل اصلی زورگویان غربی نفی تمدن باطل آن‌ها از طرف جمهوری اسلامی است امیر قطر در دیدار با ترامپ: خواهان برقراری صلح هستیم دیدار هیئت رژیم صهیونیستی با نمایندگان آمریکا در دوحه پاپ لئو: تمام تلاش خود را برای تحقق صلح جهانی به کار خواهم گرفت | معرفی واتیکان به‌عنوان میانجی درگیری‌های جهانی شهادت ۲۰ فلسطینی دیگر درپی حملات رژیم صهیونیستی | شمار کل شهدا به ۵۲ هزار و ۹۲۸ نفر رسید (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام حمایت تمام‌قد ریاض از مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵ شرط مهم ترامپ برای عادی‌سازی روابط با سوریه فرانسه: زمان فشار ویرانگر اقتصادی بر روسیه فرا رسیده است لاوروف: روسیه به دنبال گسترش روابطش با جهان اسلام است جزئیات تازه از سفر پوتین به ایران ترامپ راهی دوحه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟ (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس مجلس اندونزی خواستار پایان جنگ غزه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراضات گسترده مردم ژاپن به حضور وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در کشورشان + فیلم روایتی از دیدار دست‌اندرکاران کنگره شهدای امدادگر با رهبر انقلاب قالیباف: حرف‌های دیشب ترامپ نشان داد که او در توهم به‌سر می‌برد | ایران دنبال سلاح هسته‌ای نیست + فیلم
سرخط خبرها

امیر حیدری خبر داد: تجهیز یگان‌های نزاجا به تسلیحات نقطه‌زن، دورزن و هوشمند| احداث منازل سازمانی در ۵۲ نقطه کشور

  • کد خبر: ۱۱۵۸۴۳
  • ۱۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۴
امیر حیدری خبر داد: تجهیز یگان‌های نزاجا به تسلیحات نقطه‌زن، دورزن و هوشمند| احداث منازل سازمانی در ۵۲ نقطه کشور
فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به تجهیزات یگان‌های این نیرو به تسلیحات نقطه زن، دورزن و هوشمند، گفت: دستاورد‌های نظامی، دفاعی و تسلیحاتی نیروی زمینی ارتش، همچون خاری در چشم دشمنان است.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش در بازدید از وضعیت آمادگی دفاعی و توان رزمی عملیاتی تیپ ۳۲۸ متحرک هجومی مریوان، با اشاره به تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به تسلیحات نقطه‌زن، دورزن و هوشمند گفت: امروز دستاورد‌های نظامی، دفاعی و تسلیحاتی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران همچون خاری در چشمان دشمنان قسم خورده این مرز و بوم است.

وی با تأکید بر اینکه یگان‌های نیروی زمینی ارتش همیشه پویا، بالنده و بازدارنده هستند، اظهار کرد: آمادگی بی‌نظیر نیرو‌های مسلح، حکایت از روحیه و انگیزه مضاعف کارکنان آن در دفاع از خاک این مرز و بوم دارد، به گونه‌ای که شبانه روز و با تمام وجود برای امنیت این سرزمین تلاش می‌کنند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش در این بازدید ضمن دیدار چهره به چهره با کارکنان پایور این تیپ عنوان کرد: در امتثال اوامر مطاع فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی) مبنی بر ارتقاء منزلت اجتماعی و رسیدگی به وضعیت معیشت کارکنان نیروی زمینی، احداث منازل سازمانی به صورت انبوه در دستور کار این نیرو قرار گرفت.

امیر سرتیپ حیدری با بیان اینکه نیروی زمینی ارتش افتخار دارد منازل سازمانی خود را با بهترین نقشه و تجهیزات تهیه و به کارکنان تحویل دهد، تصریح کرد:  با عنایت خداوند و تدابیر حکیمانه فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی) هم‌اکنون در ۵۲ نقطه کشور مشغول احداث منازل سازمانی هستیم، این مهم را از مناطق محروم شروع کرده‌ایم، به نحوی که در ایرانشهر و زاهدان به فضل خداوند توانسته‌ایم به تعداد تمامی متقاضیان، منزل سازمانی احداث کنیم که در آستانه تحویل به کارکنان است.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با تأکید بر تکریم کارکنان شریف نیروی زمینی گفت: بی‌شک نهضت احداث منازل سازمانی تا رفع نیاز همه یگا‌ن‌ها با قدرت ادامه خواهد داشت.

وی با تأکید بر پیشرفت روزافزون در احداث منازل شخصی خاطرنشان کرد: هدف‌گذاری نیروی زمینی ارتش این است که کارکنان ارجمند در پایان خدمت با افتخار خود، پس از تحویل منازل سازمانی با احترام وارد خانه شخصی خود شوند، ما این گونه کارکنان شریف خود را مورد تکریم قرار می‌دهیم.

امیر سرتیپ حیدری در ادامه ضمن دیدار با کارکنان وظیفه، واژه "سربازی" را، زیبا و با قداست قلمداد و تصریح کرد: براساس فرامین فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی) موظف هستیم تا محیط سربازی را برای سربازان خوشایند کنیم تا آن‌ها از قرار گرفتن در این محیط لذت برده و به گونه‌ای تربیت شوند که بتوانند در آینده به عنوان مدیرانی لایق، بار جامعه را به شایستگی بر عهده بگیرند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش سربازان را افرادی بی‌توقع و بی‌ادعا در راه اعتلای ارزش‌های والای اسلامی و الهی عنوان و خاطر نشان کرد: سربازان سلحشور و انقلابی کشورمان، برای برقراری آرامش و آسایش ملت تمام توان خود را بسیج کرده و در این مسیر از هیچ کوششی فروگذار نخواهند بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->