جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت نهم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم واکنش وزیر فرهنگ به لغو کنسرت حامد همایون در کرمان + ویدئو دانلود قسمت هشتم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم خبرنگار ایسنا درگذشت قائم‌مقام سیما: مردم در سال ۱۴۰۴ منتظر سریال‌های خوبی در تلویزیون باشند تهیه‌کننده صاحب‌نام رادیو درگذشت جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت هفتم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم دانلود قسمت ششم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم کدام فیلم‌های سینما در هفته اول نوروز ۱۴۰۴ پرفروش شدند؟ جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۹ فروردین ۱۴۰۴) برگزاری رویداد نورنما، تلفیقی شگفت انگیز از نور، نمایش و نوا در شب عید فطر شورِ سرود در پاتوق‌های مشهد؛ هنرمندان شهر را نوروزی می‌کنند هنرمندان مشهدی در ایام نوروز شهر را به صحنه نمایش تبدیل می‌کنند ماجرای کلیپ جنجالی سهراب پاکزاد که منجر به بازداشت و توقیف صفحاتش شد + فیلم حواشی «پایتخت ۷» | صداوسیما تبلیغات تلویزیونی خرید و فروش طلا را ممنوع کرد برنامه امروز فیلم‌های سینمایی تلویزیون (۸ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت چهارم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم
سرخط خبرها

رونمایی از فراخوان جشنواره «سلیمانی شو» در مشهد

  • کد خبر: ۱۱۵۸۴۴
  • ۱۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۸
رونمایی از فراخوان جشنواره «سلیمانی شو» در مشهد
فراخوان جشنواره خاطره‌نگاری و تولید هنری ابعاد زندگانی و مکتب حاج قاسم با عنوان «سلیمانی شو» ویژه دختران و پسران مقطع متوسطه اول و دوم با حضور جمعی از هنرمندان و اهالی فرهنگ رونمایی شد.

حسین زوارزاده|شهرآرانیوز؛ رئیس حوزه هنری خراسان رضوی در این مراسم گفت: فلسفه تشکیل حوزه هنری در واقع گردآوری محافل هنری است یعنی باید در انواع مختلف به دنبال ایجاد پاتوق اهالی فرهنگ هنر و رسانه باشد، حال چه بهتر که تولیدات هنری و تربیت نسل هنرمندان انقلاب اسلامی حاصل این فرآیند باشد.

مجید عسگری تصریح کرد: در حوزه تربیت هنرمند در حوزه هنری برنامه‌ریزی‌هایی کرده‌ایم که در بازه زمانی ۵ تا ۱۰ ساله همین نوجوانان امروز را به هنرمندان متعهد انقلاب تبدیل کنیم تا در آینده از وجود این استعداد‌ها به نحو احسن استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه تشکل‌ها و نهاد‌های مختلفی در عرصه تربیت نوجوانان فعالیت دارند افزود: اصلا به دنبال موازی‌کاری نیستیم بلکه به عنوان نقش حوزه هنری به عنوان نماد حاکمیتی بر اساس رسالتی که داریم به دنبال کشف استعداد‌های نوجوان برای آموزش و بهره برداری در آینده هستیم.

عسگری خاطرنشان ساخت: جشنواره «سلیمانی شو » در واقع یک اقدام پنج ساله است که با همکاری حوزه هنری و حسینیه هنر از بین تشکل‌های تربیتی نوجوانان استعدادیابی خواهد کرد و نتیجه این استعدادیابی‌ها قطعاً در سال‌های آینده نمایان خواهد شد.

عشقی، دبیر جشنواره سلیمانی شو نیز در ادامه این مراسم گفت: علاقه‌مندان به حضور در این جشنواره باید تیم‌های سه تا پنج نفره و یک نفر را به عنوان سرپرست یا مربی از طریق سایت art.bahman.ir ثبت نام کنند تا در ساماندهی کارگاه‌های آموزشی و جشنواره تولیدات مشارکت داشته باشند.

به گفته وی، پس از اتمام بخش تولید، آثار منتخب در کتاب سلیمانی شو به چاپ می‌رسد و بخشی دیگر در سایر قالب‌های هنری نظیر استندآپ، تئاتر، سرود و ... تولید و عرضه می‌گردد.

عشقی در پایان از برگزاری ۱۴ کارگاه آموزشی در مشهد به چه کارگاه آموزشی در خارج از شهر خبر داد.

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->