لاریجانی با بن سلمان دیدار کرد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) مصر به گسترش اشغال غزه واکنش نشان داد طالبان: ترامپ از واقعیت‌های افغانستان بی‌اطلاع است ادعای انتخاب کفیل ریاست‌جمهوری پس از قهر احمدی‌نژاد تکذیب شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) زلنسکی خواستار موضع صریح ترامپ در قبال جنگ اوکراین شد عارف: پاکستان در ایام جنگ یک صدا از ایران حمایت کرد ترامپ: کشور‌های اروپایی از روسیه نفت نخرند پزشکیان: تضمین سلامت جسمی و روانی هر ایرانی وظیفه ماست حماس به عملیات گسترده ارتش صهیونیستی در شهر غزه واکنش نشان داد رژیم صهیونیستی بندر الحدیده یمن را هدف حمله هوایی قرار داد+ فیلم (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) تهدید حمله اسرائیل به بندر الحدیده یمن شمار شهدای جنگ غزه به ۶۴ هزار و ۹۶۴ نفر رسید + (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) اردوغان پس از بازگشت از قطر: نتانیاهو به سرنوشت هیتلر دچار خواهد شد تصویر ۲ شهید حمله تروریستی امروز در سیب‌وسوران سیستان و بلوچستان + عکس تصاویر و مشخصات شهدای حادثه تروریستی امروز محور زاهدان - خاش (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) آغاز هفتمین دوره انتخابات شورا‌های اسلامی در ۹۷ حوزه شهری و ۲۵۰۰ حوزه روستایی خراسان رضوی یک کمیته تحقیق سازمان ملل: اسرائیل در غزه مرتکب نسل‌کشی می‌شود نماینده مجلس: رئیس جمهور در نیویورک پیام آور صلح و اقتدار باشد معاون رئیس جمهور: قوه قضائیه دست پرقدرت حفاظت از محیط زیست است | فرهنگ سازی برای احترام به محیط زیست ضروری است ارتش رژیم صهیونیستی حملات زمینی برای اشغال کامل غزه را آغاز کرد ترامپ از «نیویورک تایمز» شکایت کرد پزشکیان مرکز درمانی شهید فیاض بخش تهران را افتتاح کرد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) عارف از هنرمندان ایرانی خارج از کشور برای بازگشت به وطن دعوت کرد علی لاریجانی به عربستان سعودی سفر کرد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) مجمع تشخیص نظر خود را درباره لایحه حمایت از ایرانیان خارج کشور اعلام کرد دبیرکل اکو: موقعیت جغرافیایی خاص ایران آن را به یک هاب تجاری و ترانزیتی تبدیل کرده است
سرخط خبرها

علت اصلی انتقال وبا در کشور چیست؟

  • کد خبر: ۱۱۶۱۸۳
  • ۱۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۶
علت اصلی انتقال وبا در کشور چیست؟
رئیس کمیسیون بهداشت مجلس علت اصلی انتقال وبا در کشور را تشریح کرد و گفت: اتباع خارجی غیرمجاز در مسیر تردد دسترسی به امکانات بهداشتی ندارند.

به گزارش شهرآرانیوز، حسینعلی شهریاری استفاده از آب آشامیدنی و غذای آلوده را از عوامل موثر انتقال بیماری وبا دانست و گفت: وقتی مسائل بهداشتی رعایت نشود و آب آشامیدنی و غذای آلوده مورد استفاده قرار گیرد بیماری وبا به راحتی انتقال پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه عدم رعایت مسائل بهداشتی شیوع وبا را در پی دارد، افزود: خوشبختانه وضعیت کشور نسبت به سال‌های گذشته در دسترسی مردم به آب آشامیدنی سالم بهتر شده است و مردم باید نکات و مسائل بهداشتی را رعایت کنند تا به بیماری وبا مبتلا نشوند همچنین خانه‌های بهداشت، مراکز بهداشتی و درمانی، صدا و سیما و رسانه‌ها باید رعایت نکات بهداشتی را به مردم گوشزد کنند، زیرا اگر مسائل بهداشتی رعایت شود بیماری قابل کنترل است.

نماینده مردم زاهدان در مجلس، تردد غیرقانونی اتباع بیگانه به کشور را علت اصلی انتقال بیماری وبا در کشور دانست و گفت: تردد غیرقانونی اتباع بیگانه به کشور زیاد است و علیرغم اینکه دستگاه‌های متولی تلاش زیادی را برای جلوگیری از ورود غیرقانونی دارند، اما همچنان شاهد ورود و تردد اتباع غیرمجاز به کشور هستیم البته وجود مرز‌های گسترده مشترک با دو کشور افغانستان و پاکستان در شرق کشور یکی از دلایل اصلی غیرقانونی اتباع به کشور است.

شهریاری ادامه داد: اتباع خارجی غیرمجاز در مسیر تردد دسترسی به امکانات بهداشتی ندارند و بی‌توجهی نسبت به این موضوع موجب انتقال آلودگی‌ها و در نهایت انتقال بیماری وبا می‌شود.

عضو مجمع نمایندگان سیستان و بلوچستان یادآور شد: با انسداد فیزیکی به تنهایی نمی‌توان ورود و خروج اتباع را کنترل کرد و باید با روش‌های مختلف و برنامه ریزی‌های لازم این کار انجام شود البته تحقق این امر زمان بر است و باید منابع مالی قابل توجهی و در واقع چندین هزار میلیارد تومان در اختیار وزارت کشور و دستگاه‌های مربوطه قرار گیرد تا انسدادی که قابل قبول است اتفاق بیافتد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->