بیماران قلبی و سالمندان بیش از سایرین در معرض گرمازدگی هستند بیمارستان منتصریه از آمادگی کامل جهت اجرای طرح تابستانه برخوردار است آخرین وضعیت مطالبات داروخانه‌ها از بیمه‌ها تصادف رانندگی در بزرگراه آزادی و رسالت مشهد با یک کشته و دو مجروح (۱۶ تیر ۱۴۰۴) کمبود این ویتامین‌ها سبب خشکی پوست صورت می‌شود با خواص درمانی شاه توت یا توت سیاه آشنا شوید پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ تیر ۱۴۰۴) | بارش پراکنده و رعد و برق در تهران و ۷ استان دیگر واژگونی یک وانت در جاده گناباد به قاین ۲ کشته بر جای گذاشت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) جاده چالوس یک‌طرفه شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شرایط دریافت دوز یادآور واکسن کرونا اعلام شد (۱۸ تیر ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۱۶۲۸۲
  • ۱۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۵
  • ۱
شرایط دریافت دوز یادآور واکسن کرونا اعلام شد (۱۸ تیر ۱۴۰۱)
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: وزارت بهداشت اعلام کرد که ۲۹ هزار واحد بهداشتی در شهر‌ها و روستا‌ها برای خدمات رسانی و تزریق واکسیناسیون نوبت یادآور و تکمیل دز‌های گذشته واکسن کرونا آماده خدمت رسانی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس شیراوژن گفت: کلیه گروه‌های سنی بالاتر از ۱۸ سال و افراد بالاتر از ۱۲ سالی که زمینه بیماری‌های پر خطر را دارند، اگر از آخرین نوبت واکسنشان بیش از ۶ ماه گذشته است؛ برای یک نوبت تزریق یادآور واکسن مراجعه کنند.

او گفت: تجربه‌ای که در سایر کشور‌ها مشاهده شده، آن است که بعضی از کشور‌ها پوشش واکسیناسیون نزدیک به ۱۰۰ درصدی داشته اند، اما به دلیل فاصله گرفتن از زمان واکسیناسیون مجدد افزایش موارد ابتلا به این بیماری را تجربه کرده اند.

او گفت: در کشور‌های دیگری که نوبت یادآور واکسن را با درصد خوبی تزریق کرده اند، موارد ابتلای به این بیماری کمتر دیده شده است؛ این اتفاق نشان می‌دهد اگر مردم برای تزریق دز یادآور واکسن به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند، افزایش موارد ابتلا در کشور کنترل می‌شود.

به گفته او در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا به گسترده‌تر شدن مراکز واکسیناسیون اشاره و به وزارت بهداشت اعلام شده است که باید ساعت کاری این مراکز را نیز افزایش دهد.

او گفت: وزارت بهداشت نیز اعلام کرد که ۲۹ هزار واحد بهداشتی در شهر‌ها و روستا‌ها برای خدمات رسانی و تزریق واکسیناسیون نوبت یادآوز و تکمیل دز‌های گذشته واکسن کرونا آماده خدمت رسانی هستند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۸
0
0
اگه چند تا واکسن درست حسابی وارد میکردید دوباره به این بدبختی نمی افتادیم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->