ثبت ۱۲۸ زلزله در کشور طی یک هفته گذشته (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها جهان وارونه شد | سالمندان جلوتر از جوانان در ماراتن دیجیتال! توضیحات تأمین اجتماعی در خصوص کسر یک درصد از حقوق بازنشستگان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) تسهیلات و تخفیفات ویژه اقامتی به بازنشستگان و وظیفه بگیران کشوری از روز دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ نارضایتی بازنشستگان از قرارداد بیمه تکمیلی حق مناطق جنگی به کدام بازنشستگان پرداخت می‌شود؟ +جزئیات حکمت کارت آبان بازنشستگان لشکری شارژ شد (۱۰ آبان ماه ۱۴۰۴) + مبالغ واریزی واریز معوقات بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در هفته جدید ادامه دارد (۱۰ آبان‌ماه ۱۴۰۴) بازداشت مأمور پلیس در پرونده تیراندازی جاده رودان هرمزگان معجزه کاهش وزن با مصرف عصاره یک چای معروف پانسمان بیماران پروانه‌ای، قربانی تحریم‌های آمریکا تفاوت آنفلوانزا با دیگر بیماری‌های ویروسی تنفسی چیست؟ خوردنی‌هایی برای کاهش علائم اختلال عاطفی فصلی انسداد ۸ سایت غیرقانونی فروش بلیت هواپیما | مسافران پیش از خرید، استعلام مجوز سایت را بگیرند پاسخ فرودگاه مشهد به خبر «درهای بسته» بر روی مسافران | اختلال در اتوماتیک، علت تأخیر ورود بود (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + فیلم کلاهبردار حرفه‌ای با اعتراف به ۱۷ فقره کلاهبرداری میلیاردی دستگیر شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) اولین پرواز مستقیم تهران-وین روز دوشنبه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) انجام خواهد شد بیش از نیم‌میلیون تولد در هفت‌ماهه نخست ۱۴۰۴ برخورد یک هواپیما با ساختمان مجاور فرودگاه در تبریز + جزئیات (۱۰ آبان ۱۴۰۴) راهکار‌هایی برای پیشگیری از مسمومیت در کودکان مدیرعامل راه آهن: مسافران ایرانی با قطار پُرسرعت به آنکارا می‌روند سرطان پروستات دومین سرطان شایع مردان ایرانی | سالانه ۱۰ هزار مورد جدید در کشور ثبت می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر بارش باران باشند  مصدومیت ۱۳ مسافر بر اثر واژگونی اتوبوس در شهرستان گلبهار خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) نحوه پیگیری تخلفات شهریه‌ای مدارس غیرانتفاعی | والدین به وزارت آموزش و پرورش مراجعه کنند ۳ جان‌باخته و ۱۳ مصدوم در تصادفات جاده‌ای خراسان رضوی طی روز گذشته (جمعه، ۹ آبان ۱۴۰۴) موسیقی به کاهش زوال عقل تا ۴۰ درصد کمک می‌کند تولد نوزاد ۵ کیلوگرمی در بیمارستان قائم(عج) مشهد (۱۰ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

موج جدید کرونا با افزایش مراجعه بیماران | بهترین فرصت برای تزریق دز یادآور

  • کد خبر: ۱۱۶۳۳۷
  • ۱۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۸
موج جدید کرونا با افزایش مراجعه بیماران | بهترین فرصت برای تزریق دز یادآور
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان‌شهر تهران بر ضرورت دریافت دز یادآور واکسن کرونا برای شهروندان تاکید کرد و گفت: پیش‌بینی می‌شود که در هفته‌های آینده شاهد موج‌های جدیدی از ویروس کرونا باشیم.

به کزارش شهرآرانیوز، علیرضا زالی درباه افزایش آمار مراجعان ویروس کرونا به مراکز درمانی تهران تاکید کرد: پیش‌بینی می‌شود که در هفته‌های آینده شاهد موج‌های جدیدی از ویروس باشیم و از این رو هم‌اکنون فرصت خوبی برای تلقیح دز یادآور واکسن کروناست.

زالی ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته چهار هزار مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی در استان تهران با علائم مشکوک به کرونا انجام شده است، در حالی که این عدد در ۲ هفته گذشته به یک هزار و ۵۰۰ نفر کاهش یافته بود.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران اظهار داشت: در آمار افراد بستری شده به دلیل ابتلا به ویروس کرونا هم به تدریج آمار در تهران در حال تغییر است، به همین منظور نسبت به ضرورت دریافت دز یادآور کرونا به شهروندان تاکید ویژه می‌شود.

وی ادامه داد: به صورت کلی اگر ۶ ماه از تلقیح آخرین واکسن گذشته باشد، از دز سوم یا چهارم واکسن به عنوان دز یادآور کرونا نام برده می‌شود و با توجه به امواج جدید بیماری شهروندان به ویژه کادر بهداشت و درمان باید نسبت به دریافت آن اقدام کنند.

زالی گفت: مجموع کسانی که در استان تهران تاکنون واکسن کرونا دریافت کرده‌اند ۲۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر است که ۱۰ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر از آن‌ها دز اول، ۹ میلیون و ۸۶۰ هزار نفر دز دوم، ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر دز سوم و ۴۵ هزار نفر نیز دز چهارم و برخی گروه‌های خاص که تعداد آن‌ها به ۵۸۲ نفر می‌رسد، دز پنجم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران با بیان اینکه در روز‌های اخیر شاهد افزایش آمار دز چهارم در تهران خواهیم بود، گفت: افرادی که در گروه‌های پرخطر قرار دارند، از جمله افراد مسن، افرادی که سابقه بیماری‌های زمینه‌ای دارند، کادر بهداشت و درمان و به طور کلی تمامی افرادی که ۶ ماه از آخرین واکسن آن‌ها می‌گذرد نسبت به دریافت دز یادآور اقدام کنند.

وی با اشاره به ضرورت حفاظت از کادر بهداشت و درمان با واکسیناسیون، اظهار داشت: توصیه ما به شهروندان این است که کسانی که بیش از ۶ ماه از آخرین تلقیح واکسن در آن‌ها گذشته دز یادآور را تزریق کنند.

به گزارش ایرنا، براساس آخرین به روز رسانی‌ها، برخلاف هفته‌های اخیر که تعداد شهر‌های با وضعیت قرمز و نارنجی در کشور، صفر بود در حال حاضر ۴ شهر در وضعیت قرمز و ۱۴ شهر در وضعیت نارنجی قرار گرفته‌اند. همچنین تعداد شهر‌های با وضعیت زرد از ۱۰۵ به ۱۴۲ شهر افزایش و تعداد شهر‌های با وضعیت آبی از ۳۴۳ به ۲۸۸ شهر کاهش یافت.  

تاکنون ۶۴ میلیون و ۶۷۳ هزار و ۷۷۶ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۳۰ هزار و ۶۵۳ نفر دُز دوم و ۲۷ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۱۹۳ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۰ میلیون و ۵۷۰ هزار و ۶۲۲ دُز رسید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->