واکنش احزاب مخالف نتانیاهو به کنفرانس مطبوعاتی بی‌بی | نمایشی فاجعه‌بار از یک نخست‌وزیر شکست‌خورده حماس: اظهارات نتانیاهو چیزی جز تلاشی مذبوحانه برای تبرئه رژیم اسرائیل نیست روسیه: گرسنگی دادن مردم در غزه توسط اسرائیل جنایت جنگی است وزیر ارتباطات در دیدار با اصحاب رسانه: از کیفیت اینترنت راضی نیستم بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند حماس به دروغ‌های نتانیاهو واکنش نشان داد وقوع انفجار در اطراف فرودگاه نظامی حماه (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: خواسته‌های ایران در رابطه با کریدور زنگزور رعایت شده است وزیر کشور: یک میلیون و ۱۰۰ هزار تبعه غیرمجاز از کشور خارج شده‌اند | کاهش ۶ درصدی در تراکنش‌های خرید نان واکنش چین به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه حذف چهار صفر از پول ملی در دولت تصویب شد عراقچی: دور بعدی مذاکرات فعلاً تنظیم نشده است واکنش انگلیس به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه | یک میلیون نفر آواره خواهند شد کشور‌های اروپایی در مخالفت با اشغال غزه بیانیه صادر کردند نتانیاهو برای پایان‌دادن به جنگ علیه غزه شرط گذاشت بدهی آمریکا چقدر است؟ نشست سه جانبه اردن، سوریه و آمریکا در امان برگزار شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) حمله تازه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد صحبت‌های مهم رئیس جمهور درباره سهمیه بندی بنزین | نباید به دهک‌های ۸ تا ۱۰ یارانه بنزین بدهیم (۱۹ مردادماه ۱۴۰۴) فرمانده ارتش پاکستان برای دومین بار در دو ماه گذشته به آمریکا رفت ادامه هشدار برنامه جهانی غذا درباره قحطی در غزه شهادت ۶۱ فلسطینی دیگر در غزه | شمار شهدا به ۶۱ هزار و ۴۳۰ نفر رسید (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: ظلم به کارگران و سوء استفاده از منابع معدنی قابل قبول نیست | تقویت آموزش‌های مهارتی برای رفع کمبود نیروی کار ماهر در مشهد زنگزور، کنسرسیوم جدید آمریکا برای مهار ایران، روسیه و چین راهپیمایی حمایت از مردم مظلوم غزه در استانبول شهادت یک جنین در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به غزه
سرخط خبرها

سردار جوانی: ناتوی عربی در برابر جبهه مقاومت فاقد کارایی است| روند‌ها حکایت از خروج آمریکا از منطقه و نابودی اسرائیل دارد

  • کد خبر: ۱۱۶۴۶۶
  • ۲۰ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۴
سردار جوانی: ناتوی عربی در برابر جبهه مقاومت فاقد کارایی است| روند‌ها حکایت از خروج آمریکا از منطقه و نابودی اسرائیل دارد
معاون سیاسی نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه پاسداران گفت: سابقه ائتلاف‌های قبلی آمریکا، عربستان و رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد ائتلاف جدید برای تشکیل ناتوی عربی، ائتلافی سست‌بنیان و فاقد کارایی در برابر جبهه مقاومت و ایران خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار یدالله جوانی معاون سیاسی نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه پاسداران، درباره آینده ناتوی عربی در صورت شکل‌گیری آن، اظهار داشت: درباره اهداف و پیامد‌های سفر «جو بایدن» به سرزمین‌های اشغالی و سپس عربستان سعودی در رسانه‌ها و همچنین محافل سیاسی گمانه‌زنی‌های مطرح می‌شود که از آن جمله می‌توان به نزدیک شدن دولت دموکرات آمریکا به سعودی‌ها به‌منظور ترغیب آن‌ها به افزایش صادرات نفت آن هم به دلیل بحران انرژی که امروز در غرب به وجود آمده و نیز تلاش برای سرعت بخشیدن به پروژه عادی‌سازی روابط دولت‌های عربی با رژیم صهیونیستی و خصوصاً برقراری رابطه دولت سعودی با صهیونیست‌ها، اشاره کرد.

معاون سیاسی نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه پاسداران افزود: البته از یک هدف دیگر نیز صحبت می‌شود و آن احتمال تشکیل ناتوی عربی برای مقابله با جبهه مقاومت و جمهوری اسلامی ایران است؛ لذا در خصوص احتمال تشکیل ناتوی عربی، سناریو‌های مختلفی مطرح می‌شود؛ اما فارغ از اینکه کدام‌یک از این سناریو‌ها جامه عمل به خود بپوشاند، واقعیت‌هایی در این‌خصوص وجود دارد که می‌توان بر اساس این واقعیت‌ها، آینده چنین ائتلافی را پیش‌بینی کرد.

سردار جوانی ادامه داد: اولین واقعیت، کارنامه پر از شکست آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی طی سال‌های اخیر از جبهه مقاومت و موضع انفعالی آن‌ها در برابر جبهه مقاومت است؛ واقعیت دوم اندیشه، روحیه و گفتمان حاکم بر جبهه مقاومت است؛ جبهه‌ای که در برابر آمریکا، اسرائیل و سعودی‌ها روند توسعه قدرت را طی می‌کند و این واقعیتی است که در پیام حج امسال رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز مورد توجه قرار گرفت.

وی اضافه کرد: اما واقعیت سوم به ائتلاف‌سازی علیه جمهوری اسلامی ایران و جبهه مقاومت طی سال‌های اخیر و نتایج آن بازمی‌گردد؛ زمانی که آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان در اوج قدرت بودند از ائتلاف‌سازی‌هایشان برای مقابله با جبهه مقاومت و جمهوری اسلامی جز شکست و ناکامی چیز دیگری نصیبشان نشد؛ به‌عنوان نمونه بیش از ۴۰ سال از تشکیل شورای همکاری خلیج فارس می‌گذارد؛ شورایی که جز یک نام و سر و صدا در فضای رسانه، هیچ عقبه قابل اعتنایی در واقعیت پیدا نکرده است.

معاون سیاسی نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه پاسداران تصریح کرد: نمونه دیگر، ائتلاف و اتحادی است که اماراتی‌ها و سعودی‌ها با کمک ده‌ها کشور دیگر علیه ملت مظلوم یمن تشکیل دادند، اما نتیجه آن باز چیزی جز شکست مفتضحانه برای آن‌ها ارمغان دیگری نداشته که این هم خود یک رسوایی بزرگ برای آن‌ها محسوب می‌شود.

وی در ادامه بیان داشت: نمونه سوم این ائتلاف‌سازی‌ها، ائتلافی است که آمریکا و عربستان به همراه رژیم صهیونیستی و برخی کشور‌های اروپایی و منطقه‌ای که حدود ۱۰۰ کشور می‌شوند با هدف مشخص ساقط کردن دولت سوریه و نابود کردن جبهه مقاومت به وجود آوردند و علی‌رغم اینکه طی این سال‌ها چندین تریلیون دلار هم هزینه کردند تا جبهه ائتلافی مورد اشاره بتواند در منطقه روند‌های جدیدی را به وجود بیاورد و به واسطه آن، جبهه مقاومت و ایران را از صحنه خارج کنند، ولی همگان دیدند که شکست سنگین نصیب‌شان شد و امروز مقاومت قدرتمندتر از گذشته به حیات خود ادامه می‌دهد.

سردار جوانی سپس عنوان کرد: بنابراین به راحتی می‌توان از هم‌اکنون آینده ائتلاف احتمالی عربی و ناتوی عربی را هم پیش‌بینی کرد؛ به این‌صورت که با لحاظ کردن ائتلاف‌های قبلی سه دولت مورد اشاره، ائتلاف جدید، ائتلافی سست‌بنیان و فاقد کارایی در برابر جبهه مقاومت و جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.

معاون سیاسی نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه پاسداران تاکید کرد: روندها، واقعیت‌هایی را نشان می‌دهند که حکایت از خروج آمریکا از منطقه و نابودی رژیم صهیونیستی و متحدین آن‌ها در منطقه دارد و هیچ عامل دیگری نمی‌تواند این روند‌ها را تغییر دهد.

منبع: دفاع‌پرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->