تاریخ واریز حقوق مرداد ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی | آیا معوقات فروردین در مردادماه پرداخت می‌شود؟ چرا زمان پرداخت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی مشخص نیست؟ جزئیاتی از پرداخت وام قرض‌الحسنه به بازنشستگان تأمین اجتماعی گلستان | آیا بانک رفاه به تامین اجتماعی برمی‌گردد؟ بازنشستگان فرهنگی در انتظار دریافت مطالبات و مابقی معوقات همسان‌سازی هستند جزئیات صدور «دیبا کارت اعتباری» برای بازنشستگان، جانبازان و ایثارگران سرویس ایاب و ذهاب کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در آستانه حذف مشارکت مدیریت شهری و مردم مشهد برای بازگشت کودکان بازمانده از تحصیل نشانی ملی جغرافیایی ایران برای اماکن خراسان رضوی بایسته‌های تشکیل خانواده در دوران معاصر زنگ خطر بازماندگی از تحصیل دستگیری سارقی که از ۸ سالگی در راه زندان بود پرونده جنایی هولناک؛ همدستی نوه و دوستش برای قتل مادربزرگ پلنگ ایرانی، نگهبان باغ وحش اسرائیل را کشت شرور خطرناک تهران در دام پلیس اطلاعات ۱۶ میلیون زن متاهل داریم، اما یک میلیون زایمان انجام می‌شود | سبزوار و تربت‌جام خراسان رضوی رکورددار کمترین میزان سزارین در کشور ۷۲۵ مدرسه در خراسان رضوی درحال ساخت | کمبود معلم به ۱۸ هزار نفر رسید بیمارستان‌ها باید آمار سزارین را کاهش دهند واژگونی ون زائران ایرانی در مسیر نجف به مهران با ۱۰ مصدوم (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) درددل‌های دردسرساز  | درباره اشتباهی به نام درددل کردن با یک آشنا یا غریبه غیرهم جنس آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد + فهرست (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) زنی جوان که متهم به قتل پیرمردی ۷۲ ساله است، در بازسازی صحنه جرم: پدرم من را معتاد کرد اولیای دانش آموزان مشهدی شرکت‌کننده در آزمون سمپاد چشم انتظار پاسخ پلیس فتا مشهد در جمع خنک‌ترین مراکز استان کشور (شنبه، ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) تأکید معاون استاندار خراسان رضوی بر ایمن‌سازی مسیر زائران در دهه پایانی صفر بانک‌ها در صدر قطع برق مشهد درباره دکتر شیرین بیانی بانوی تاریخ‌نگار، پژوهشگر و نویسنده | راوی تاریخ با بیان شیرین روح مدارا آزادی یک محکوم به قصاص به ضمانت امام رضا(ع)
سرخط خبرها

۳۰ برابر شدن مراجعان مشکوک به کرونا در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۱۶۶۳۰
  • ۲۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۵
۳۰ برابر شدن مراجعان مشکوک به کرونا در خراسان رضوی
رییس کمیته رسانه و اطلاع رسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با افزایش شیوع کرونا در جامعه، میزان مراجعان سرپایی مشکوک یا مبتلا به کرونا در مراکز ۱۶ ساعته خدمات سلامت زیر پوشش این دانشگاه سه هزار و ۱۸۰درصد افزایش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمد پهلوان افزود: میزان مراجعان سرپایی مشکوک یا مبتلا به کرونا در مراکز ۱۶ ساعته خدمات سلامت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد طی ۱۰ روز گذشته از پنج مورد به ۱۵۹ مورد رسیده است.

وی ادامه داد: همچنین میزان مراجعان بیماران سرپایی مشکوک و یا مبتلا به کرونا به بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد با افزایش حدود ۲۳۰ درصدی از ۱۷۹ مورد به ۵۹۰ مورد رسیده است.

رییس کمیته رسانه و اطلاع رسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: هم اکنون میزان بستری شدگان مبتلا به کرونا در بیمارستان های استان خراسان رضوی با افزایش حدود ۱۵۷ درصدی از ۹۷ مورد به ۲۴۹ بیمار رسیده است که ۱۹ نفر آنان بد حال بوده و در بخش های مراقبت‌های ویژه بستری و تحت درمان هستند.

پهلوان افزود: از این تعداد، سهم دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۲۱۴ بیمار است که در بیمارستان‌های زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری هستند که ۳۸ نفر آنان بدحال بوده و در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

وی ادامه داد: همچنین میزان بستری شدگان جدید مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های خراسان رضوی طی ۱۰ روز گذشته با افزایش ۲۱۵ درصدی از ۴۰ مورد به ۱۲۶ مورد در روز رسیده است که از این تعداد روزانه ۱۱۳ بیمار جدید مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری می‌شوند.

رییس کمیته رسانه و اطلاع رسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهدوی گفت: خوشبختانه علیرغم روند افزایشی مبتلایان به کرونا، میزان فوتی ناشی از ابتلا به کرونا در خراسان رضوی و مشهد طی سه روز گذشته صفر بوده است.

پهلوان افزود: این مسوول با بیان این که با شیوع مجدد ویروس کرونا، تزریق دز یادآور و رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک مورد تاکید است افزود: انواع واکسن‌های مورد نیاز برای تزریق دز یادآور واکسن کرونا در پایگاه‌های واکسیناسیون زیر پوشش این دانشگاه در خراسان رضوی موجود است و مردم می‌توانند برای دریافت واکسن دز یادآور به نزدیک ترین مرکز واکسیناسیون مراجعه کنند.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، اکنون ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشکده و دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه، نیشابور و تربت‌جام است.

بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون هفت میلیون و ۲۵۱ هزار و ۴۲۹ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و با فوت پنج بیمار مبتلا به کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته مجموع جان‌باختگان این بیماری در کشور به ۱۴۱ هزار و ۴۴۴ تن رسیده است.

همچنین تاکنون هفت میلیون و ۶۵ هزار و ۸۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده‌اند و ۳۷۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تاکنون ۶۴ میلیون و ۶۷۹ هزار و ۲۵۵ دُز اول، ۵۸ میلیون و ۳۶ هزار و ۱۴۵ دُز دوم و ۲۷ میلیون و ۹۲۸ هزار و ۵۴۴ دُز سوم واکسن کرونا در کشور تزریق شده است و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۰ میلیون و ۶۴۳ هزار و ۹۴۴ دُز رسیده است.

در حال حاضر چهار شهرستان کشور در وضعیت قرمز، ۱۴ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۴۲ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۸۸ شهرستان در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->