جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته نهم (۹ آبان ۱۴۰۴) | صدر کماکان آبی ماند رابطه شکراب پیروانی با اوسمار رفیق درویش در سکوت به دنبال مدیرعاملی پرسپولیس آمار ضعیف اسکوچیچ مقابل پرسپولیس جریان مافیایی برای دور کردن سیدجلال از پرسپولیس رقم عجیب قرارداد گل‌محمدی با فولاد پشت پرده جدایی امیری از پرسپولیس نتیجه بازی استقلال و آلومینیوم اراک در لیگ برتر(۹ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| بی رقیب در صدر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و آلومینیوم اراک(۹ آبان ۱۴۰۴) ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مذاکره پرسپولیس با چند شرکت برای تولید البسه سرخ‌پوشان در فصل آینده

  • کد خبر: ۱۱۶۸۳۹
  • ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۶
مذاکره پرسپولیس با چند شرکت برای تولید البسه سرخ‌پوشان در فصل آینده
باشگاه پرسپولیس مذاکراتی را برخی از برندها برای طراحی البسه این باشگاه در فصل جدید لیگ برتر انجام داده است.

گروه ورزش/ شهرآرانیوز، چندی پیش رضا درویش و مدیران باشگاه پرسپولیس با کمپانی آل‌اشپورت توافق کرده‌اند تا این کمپانی البسه فصل جدید سرخپوشان را تامین کند. در این بین حتی آل‌اشپورت البسه تمرینات پرسپولیس را تامین کرده و شاگردان گل‌محمدی با البسه این شرکت تمرین می‌کنند.

با این حال خبر می‌رسد که مدیران باشگاه پرسپولیس مذاکراتی را با شرکت مجید هم داشته‌اند تا در صورت عدم توافق و همکاری با آل‌اشپورت، این شرکت البسه مورد نظر سرخپوشان را تامین کند. اگر این اتفاق رخ بدهد مدیران باشگاه پرسپولیس به شکلی عجیب آل‌اشپورت را دور زده‌اند تا با یک شرکت دیگر قراداد همکاری امضا کنند.

این در شرایطی است که در چند سال گذشته باشگاه پرسپولیس در بحث تامین البسه با شرکت آل‌اشپورت همکاری داشته است، اما ممکن است این همکاری پس از چند سال تمام شود و پرسپولیس با البسه یک کمپانی دیگر فصل جدید لیگ برتر فوتبال کشورمان را آغاز کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->