زمزمه جدایی عالیشاه از پرسپولیس دورسون از ایران رفت لیست خرید بازیکنان جدید استقلال لو رفت ترکیب احتمالی استقلال مقابل پیکان | رونمایی از اولین تجربه جباری تاریخ و ساعت بازی سپاهان و ملوان در جام حذفی | جدال طلایی پوشان با گربه سیاه تاریخ و ساعت بازی استقلال و پیکان | امید‌ها به حذفی آرسنال روی مدافع بارسلونا دست گذاشت مربی‌سوزی در استقلال تا کجا ادامه دارد؟ آرایش ال‌کلاسیکو فینال کوپا | جوان‌های فلیک یا ستاره‌های کارلتو؟ ساعت و تاریخ بازی بارسلونا و رئال مادرید در فینال حذفی| آنجلوتی جبران می‌کند؟ چرا خبیری و خداداد عزیزی محروم شدند؟| دعوای بزرگ در اهواز درگیری خداداد عزیزی و یحیی گل‌محمدی در بازی فولاد و تراکتور+ ویدیو آیین افتتاحیه جام بین‌المللی دوومیدانی امام رضا (ع) برگزار شد| هیجان در خط استارت دیدار دو تیم فوتبال پیشکسوتان و تیم کارگری با حضور پزشکیان تلاش‌های نافرجام منصوریان برای رسیدن به نیمکت استقلال درباره باشگاه عالی حرفه‌ای مشهد | تاریخ‌سازی با چراغ خاموش نقش چراغپور و شکوری در کادرفنی استقلال مشخص شد حضور خسرو حیدری در استقلال منتفی شد مجتبی جباری: چیزی جز قهرمانی در جام حذفی نمی‌خواهیم ناگفته‌های گلر پیام از ماجرای سقوط مشکوک از لیگ برتر / آن روزها خیلی چیزها عادی نبود!
سرخط خبرها

قدردانی میلانو از میلاد عبادی پور

  • کد خبر: ۱۱۶۸۷۶
  • ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۰
قدردانی میلانو از میلاد عبادی پور
باشگاه میلان صعود به جمع هشت تیم پایانی لیگ ملت‌ها را به میلاد عبادی پور تبریک گفت.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، باشگاه میلان با انتشار عکسی از سرمربی و بازیکنان خود برای صعود به جمع هشت تیم پایانی لیگ ملت‌ها تبریک گفت و نوشت: روبرتو پیازا سرمربی میلان در این فصل، ژان پاتری قطر پاسور فرانسه و ایشیکاوا بازیکن ژاپنی که به همراه میلاد را در اختیار خواهد داشت.
میلاد عبادی پور در کنار هنر همیشگی اش که دریافت‌های بی نقص است در دور مقدماتی لیگ ملت‌ها در آبشار و سرویس نیز عملکردی درخشان داشت.
وی در زدن سرویس با ۱۵۰ اقدام چهارمین زننده این مهارت شناخته شد. حالا باید دید در ادامه رقابت‌ها میلاد می‌تواند همان بازیکنی باشد که دیدیم و در پلاس لیگا شاهد آن بودیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->