احیاء هویت تاریخی مشهد با واسطه‌گری مکتب بافت اطلاعیه تأمین‌اجتماعی درخصوص لزوم ثبت تعهدنامه فرزندان و نوادگان دختر بازمانده تا دهم تیرماه ۱۴۰۴ طرح ترافیک در پایتخت از فردا (دوشنبه، ۹ تیرماه ۱۴۰۴) اجرا می‌شود کلاهبرداری با آگهی‌های تکمیل یا خرید سابقه بیمه‌ تأمین‌اجتماعی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۸ تیر ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود آسیب مرمت‌های غیرحرفه‌ای به پل ساسانی ازسرگیری پرواز‌های ترکیه به ایران از فردا (دوشنبه، ۹ تیر ۱۴۰۴) بیانیه اساتید دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی تولد نوزاد ۶ کیلویی در مشهد (۸ تیر ۱۴۰۴) + فیلم چرا عینک آفتابی ارزان برای کودکان خوب نیست؟ تهیه فهرست قرمز آثار تاریخی در ایران ضروری است راه‌اندازی بزرگ‌ترین تصفیه‌خانه پساب صنعتی در جنوب کشور تکذیب شایعه بسته بودن مرز‌های هوایی کشور مهار آتش‌سوزی منطقه «بان‌سر» مهران پس از ۱۲ ساعت «زرشک» گنجینه‌ای سرخ با خواص شگفت‌انگیز سخنگوی قوه‌قضائیه: در حمله اسرائیل به زندان اوین، ۷۱ نفر شهید شدند انجام ۱۴۳ مورد بازرسی از مراکز طب سنتی و مکمل | ۶ مرکز غیرمجاز در مشهد پلمب شد اجرای طرح آمایش امید با هدف تحقق موضوع جوانی و افزایش جمعیت در خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۸ تیر ۱۴۰۴) | خیزش گرد و خاک در بخش‌هایی از کشور آخرین وضعیت سبد معیشتی مادران کم بضاعت دارای طفل شیرخوار | برقراری حمایت خاص از مادران شروع دوباره دزدی از فردای روز آزادی دستگیری متهمان تیراندازی به محیط‌بان کرمانی بازسازی باند فرودگاه تبریز آغاز شد (۷ تیر ۱۴۰۴) بازمانده ترور سرچشمه، ۴۴ سال بعد | روایتی تازه از حادثه تروریستی هفتم تیر ۱۳۶۰ + ویدئو دریای خزر مواج می‌شود (۷ تیر ۱۴۰۴) بازگشایی آسمان مرکز و نیمه غربی کشور برای پرواز‌های عبوری بین المللی (۷ تیر ۱۴۰۴) کشف ۱۴ میلیارد ریال اقلام آرایشی و بهداشتی غیرقابل مصرف در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) آماده‌باش ۸ هزار نیروی شرکتی بخش درمان و شعب تأمین‌اجتماعی در ایام جنگ ۱۲روزه آیا مصرف زرده تخم مرغ در کهنسالی مضر است؟
سرخط خبرها

توضیحات وزیر بهداشت درباره موج هفتم کرونا |مرگ های کرونایی افزایشی خواهد بود

  • کد خبر: ۱۱۷۱۴۴
  • ۲۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۳
توضیحات وزیر بهداشت درباره موج هفتم کرونا |مرگ های کرونایی افزایشی خواهد بود
وزیر بهداشت از افزایشی بودن آمار فوتی‌های کرونا به‌دلیل افزایش مراجعان و میزان بستری خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از محل واکسیناسیون واکسن نورا در بیمارستان بقیه‌الله الاعظم (عج) بازدید کرد.

عین‌اللهی در حاشیه این بازدید با گرامی‌داشت اعیاد گذشته و پیشرو گفت: در چنین روز فرخنده‌ای شاهد اجرای واکسیناسیون واکسن نورا هستیم. واکسن نورا یکی از واکسن‌های بسیار پیشرفته از پروتئین نوترکیب است و طبق مطالعاتی که در دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله که در واقع تولیدکننده واکسن است، انجام شده در ۹۴ درصد موارد مؤثر بوده و می‌توان گفت از واکسن‌های بدون عارضه کشور است و مطالعات و مقالات آماده شده نیز حاکی از همین موضوع است.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: امیدواریم این واکسن در کشور توزیع شود و به‌خصوص الان که وارد موج هفتم کرونا شدیم، توصیه به هم‌وطنان این است که حتماً مراجعه کنند و واکسن یادآور خود را تزریق کنند تا شاهد درگیری بیشتر مردم نباشیم.

وی اظهار کرد: در حال حاضر در شروع موج هفتم کرونا هستیم و از یکی دو هفته قبل افزایش مراجعان و بستری را داشتیم.

عین‌اللهی تصریح کرد: طبیعی است که وقتی افزایش مراجعان و بستری ایجاد می‌شود و بیماران بدحال به آی سی یو منتقل می‌شوند، آمار مرگ و میر بالا خواهد رفت و با توجه به اینکه در حال حاضر بین هفته دوم تا سوم هستیم مرگ و میر دورقمی شده است.

وزیر بهداشت در پایان اظهار کرد: امیدواریم با واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های پیشگیری‌کننده کرونا شاهد کم شدن آمار باشیم.

وی با تاکید بر اینکه آمار فوتی‌های کرونا به‌دلیل اینکه مراجعان و بستری زیاد بوده افزایشی خواهد بود، اذعان کرد: هر زمان که مراجعان و بستری کاهش یافت، آمار فوتی‌ها نیز کاهش پیدا خواهد کرد اما در حال حاضر مراجعان و بستری کاهشی نیست.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->