گوشی هوشمند، عامل پنهان در تاخیر گفتار کودکان دستگیری قاتل پل غدیر شیراز در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیری زن و شوهر سارق در بهارستان آیا مصرف زیاد آب کبد را چرب می‌کند؟ جان باختن راکب موتورسیکلت بر اثر برخورد با کامیون تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد نگین سبز رامسر به ثبت ملی رسید دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان هزینه برداشت نقشه تصاحب ملک میلیاردی در طرقبه شاندیز با ورود پلیس نقش بر آب شد حوادث رانندگی؛ عامل اصلی مرگ‌های غیر طبیعی در کشور ۲۱کشته و ۲۶ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در استان فارس (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از فردا (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) واریز می‌شود آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش سوزی در واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان | عملیات اطفا در حال انجام است + فیلم (۲۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری رایگان کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان دهک‌های پایین در روستاها صدور سند تک‌برگ کاروانسرای مشهد میقان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از پرونده قتل «امیرمحمد خالقی» فرصت‌های اقتصادی حاصل از میوه‌های فصلی | فکر زمستون تو جیک جیک تابستون چرا نسل زِد (Z) علاقه‌ای به سلام‌کردن موقع شروع صحبت با تلفن ندارند؟ کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۸ فوتی و ۱۵ مصدوم در واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد – کوار (۲۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توضیحات وزیر بهداشت درباره موج هفتم کرونا |مرگ های کرونایی افزایشی خواهد بود

  • کد خبر: ۱۱۷۱۴۴
  • ۲۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۳
توضیحات وزیر بهداشت درباره موج هفتم کرونا |مرگ های کرونایی افزایشی خواهد بود
وزیر بهداشت از افزایشی بودن آمار فوتی‌های کرونا به‌دلیل افزایش مراجعان و میزان بستری خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از محل واکسیناسیون واکسن نورا در بیمارستان بقیه‌الله الاعظم (عج) بازدید کرد.

عین‌اللهی در حاشیه این بازدید با گرامی‌داشت اعیاد گذشته و پیشرو گفت: در چنین روز فرخنده‌ای شاهد اجرای واکسیناسیون واکسن نورا هستیم. واکسن نورا یکی از واکسن‌های بسیار پیشرفته از پروتئین نوترکیب است و طبق مطالعاتی که در دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله که در واقع تولیدکننده واکسن است، انجام شده در ۹۴ درصد موارد مؤثر بوده و می‌توان گفت از واکسن‌های بدون عارضه کشور است و مطالعات و مقالات آماده شده نیز حاکی از همین موضوع است.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: امیدواریم این واکسن در کشور توزیع شود و به‌خصوص الان که وارد موج هفتم کرونا شدیم، توصیه به هم‌وطنان این است که حتماً مراجعه کنند و واکسن یادآور خود را تزریق کنند تا شاهد درگیری بیشتر مردم نباشیم.

وی اظهار کرد: در حال حاضر در شروع موج هفتم کرونا هستیم و از یکی دو هفته قبل افزایش مراجعان و بستری را داشتیم.

عین‌اللهی تصریح کرد: طبیعی است که وقتی افزایش مراجعان و بستری ایجاد می‌شود و بیماران بدحال به آی سی یو منتقل می‌شوند، آمار مرگ و میر بالا خواهد رفت و با توجه به اینکه در حال حاضر بین هفته دوم تا سوم هستیم مرگ و میر دورقمی شده است.

وزیر بهداشت در پایان اظهار کرد: امیدواریم با واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های پیشگیری‌کننده کرونا شاهد کم شدن آمار باشیم.

وی با تاکید بر اینکه آمار فوتی‌های کرونا به‌دلیل اینکه مراجعان و بستری زیاد بوده افزایشی خواهد بود، اذعان کرد: هر زمان که مراجعان و بستری کاهش یافت، آمار فوتی‌ها نیز کاهش پیدا خواهد کرد اما در حال حاضر مراجعان و بستری کاهشی نیست.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->