پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند
سرخط خبرها

کاهش ۷۰ درصدی انتقال کرونا با استفاده از ماسک

  • کد خبر: ۱۱۷۱۹۲
  • ۲۵ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۹
کاهش ۷۰ درصدی انتقال کرونا با استفاده از ماسک
یک اپیدمیولوژیست درباره لزوم تکمیل فرایند واکسیناسیون و تزریق دز یادآور با توجه به شرایط فعلی ویروس کرونا خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حمید سوری در گفت‌وگوی ویژه خبری گفت: روند خیزشی کووید ۱۹ مجددا در کشور شروع شده و نشانه های آن از هفته گذشته مشخص بوده است‌.

این اپیدمیولوژیست اضافه کرد: این روند در کل دنیا مشاهده می شود، منتهی در مناطق مختلف متفاوت است. واریانت های امیکرون فعلی ابتدا در آفریقا و سپس اروپا و آمریکای جنوبی و بعد غرب آسیا یعنی ایران بروز پیدا کرد.

او افزود: میزان کشندگی بیماری بالا نیست، ولی افزایش مبتلایان آمار مرگ و میرها را بیشتر می کند. امروز ۱۳ نفر از هم وطنان جان خود را از دست دادند و این موضوع مربوط به موارد مرگ تایید شده است.

سوری بیان کرد: در چنین شرایطی که ایران سهم مهمی را در روند اپیدمی دارد اقداماتی باید انجام شود، زمان در اپیدمی ها عامل مهمی است یعنی برخی ملاحضات که باید هم اکنون انجام شود اگر هفته آینده اجرایی شود نه تنها اثر بخشی آن کم خواهد شد، شاید به صفر برسد و جامعه را دچار خسارت خواهد کرد.

او گفت: ۴ هفته گذشته چندین بار کنترل مرزها به خصوص از کشورهای خطرناک کرونا تاکید شد در آن زمان ارزش داشت و در شرایط کنونی این روند دیگر برایمان ارشد ندارد و باید وارد مداخلات دیگر شویم.

این اپیدمیولوژیست اضافه کرد: بخشی از اقدامات فعلی در سویه جدید کرونا مربوط به مردم و بخشی دیگر مربوط به مدیران و سیاست گزاران و متولیان مدیریت اپیدمی است و بازیگر سوم ویروس است.

سوری گفت: مردم باید استقبال بیشتری از واکسیناسیون کرونا و دزهای یادآور داشته باشند و این امر در وضعیت فعلی به شدت توصیه می شود، همچنین افراد به خصوص گروه های حساس و پرخطر که بیش از ۶ ماه از آخرین تزریق واکسن آنها گذشته، باید به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.

سوری گفت: واکسن نورا موفق آمیز بوده است و این به معنای خوب نبودن واکسن های دیگر نیست. استفاده از ماسک بسیار مهم است، اما همه جا نمی توان آن را بکار برد. تهویه هوا بسیار مهم است و تا ۷۰ درصد امکان ابتلا و انتقال را کاهش خواهد داد.

این اپیدمیولوژیست اضافه کرد: در شرایط کنونی که شاهد برگشت حجاج هستیم غربالگری آنها در مرزها وظیفه سیستم بهداشتی است، ولی خود حجاج و اطرافیان هم میهمانی برگزار نکنند.

او ادامه داد: باید مراقبت ها و کنترل بهداشتی صورت گیرد و سیستم مراقبت بهداشتی باید طغیان های گوشه کنار کشور را شناسایی کنند و تیم های واکنش سریع در دولت سیزدهم که منحل شده اند احیا شوند و با مراجعه های خود کنترل جدی بر اپیدمی داشته باشند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->