فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند وزیر خارجه روسیه: از تلاش‌های آمریکا در مذاکرات با ایران حمایت می‌کنیم آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: حشدالشعبی، محور مقاومت مردمی عراق عراقچی با وزیر خارجه چین دیدار کرد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سخنگوی کرملین: اختلافاتی میان آمریکا و اوکراین درباره جزئیات توافق صلح وجود دارد
سرخط خبرها

عادل الجبیر: هیچ توافقی با آمریکا درباره نفت نشده است

  • کد خبر: ۱۱۷۲۱۵
  • ۲۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۸
عادل الجبیر: هیچ توافقی با آمریکا درباره نفت نشده است
در حالی که کاخ سفید مدعی است ریاض پذیرفته تولید نفت خود در ماه‌های ژوئیه و اوت را ۵۰ درصد افزایش دهد، وزیر مشاور در امور خارجه عربستان سعودی هرگونه توافق با آمریکا را رد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در حالی که کاخ سفید در بیانیه‌ای به تاریخ (۱۶ ژوئیه) درباره نتایج نشست دوجانبه ایالات متحده و پادشاهی سعودی در زمینه همکاری در بخش انرژی مدعی شده عربستان سعودی موافقت کرده تولید نفت خود در ماه‌های ژوئیه و اوت را به میزان ۵۰ درصد بیش از میزان مقرر قبلی افزایش دهد، خبرگزاری رویترز گزارش داد «عادل الجبیر» وزیر مشاور در امور خارجه عربستان سعودی گفت: هیچ توافقی در مورد نفت صورت نگرفته و کشور‌های عربستان و اوپک بر اساس بازار تصمیم خواهند گرفت نه «هیجان» یا «سیاست».

در بیانیه کاخ سفید گفته شده «عربستان سعودی متعهد به حمایت از تعادل بازار جهانی نفت برای رشد اقتصادی پایدار است. ایالات متحده از افزایش سطح تولید ۵۰ درصد بالاتر از آنچه برای ماه‌های ژوئیه و اوت برنامه‌ریزی شده بود استقبال کرده است. این گام‌ها و گام‌های بعدی که در هفته‌های آینده پیش‌بینی می‌کنیم، به‌طور قابل توجهی به ثبات بازار‌ها کمک کرده و می‌کند».

پیش از دیدار‌های بایدن با مقامات سعودی، «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید در اظهاراتی که به نظر می‌رسید هدف از آن کاهش سطح انتظارات از نتایج این دیدار‌ها بخصوص در بحث انرژی است،   گفت انتظار افزایش تولید نفت بعد از سفر جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا به عربستان سعودی را ندارد.

سالیوان گفت: «فکر نمی‌کنم در این زمینه باید منتظر یک بیانیه دوجانبه باشیم، چون ما معتقدیم هرگونه اقدام اضافه برای اطمینان از وجود منابع کافی انرژی جهت حفظ سلامت اقتصاد جهانی در بستر اوپک‌پلاس گرفته خواهد شد».

بعد از دیدار‌های جو بایدن با مقامات سعودی در جریان سفر به جده، واشنگتن و ریاض بیانیه‌ای مشترک صادر کردند. رسانه‌های سعودی گزارش دادند که دو طرف ۱۸ توافقنامه و تفاهم‌نامه همکاری مشترک در زمینه انرژی، سرمایه‌گذاری، ارتباطات، فضا و سلامت امضا کردند.

طبق این بیانیه، «ایالات متحده از تعهد عربستان به حمایت از تعادل بازار‌های جهانی نفت به منظور دستیابی به رشد اقتصادی پایدار استقبال می‌کند. عربستان سعودی و ایالات متحده توافق کردند که به طور منظم در مورد بازار‌های جهانی انرژی در کوتاه‌مدت و بلندمدت مشورت کنند».

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->