خروپف زنگ خطری برای بیماری قلب، عروق و  ریه | هشدار شبانه قلب رونمایی از تمبر الواح هخامنشی استعداد فرزندان در بن‌بست فقر پدران! تبهکار مخوف تبعه خارجی به دام پلیس مشهد افتاد ممنوع‌الخروجی بدهکاران مهریه حذف می‌شود؟ انهدام باند موسرخه در مشهد شورای ویژه اشتغال‌زایی دانش‌آموزان راه‌اندازی خواهد شد گزارشی از حضور نصفه‌نیمه کارمندان در ساعت ۶ صبح | خواب‌ماندن از قانون! ممنوعیت توزیع کتب درسی خارج از سامانه الکترونیکی بودجه‌ای برای تکمیل موزه‌های درحال‌ساخت نداریم آیا روغن زیتون هم فاسد می‌شود؟ هشدار سازمان غذا و دارو: عرقیات فاقد مجوز بهداشتی نخرید عظیمی‌راد: به جای مانع‌تراشی باید معلمان را حمایت کنیم دانش‌آموزان باید در حوزه تولید ابزار هوش مصنوعی آموزش ببینند انهدام ۲ باند کانال‌های جعلی تلگرامی | مجازات انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی چیست؟ ابرهای عربستان در ایام حج بارور می‌شوند سقف حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ حدود ۷۲ میلیون تومان است | ۶۰ درصد بازنشستگان حداقل‌بگیر هستند «دوغ» بهترین نوشیدنی برای فصل گرما وزیر آموزش‌ و‌ پرورش: هدف از برگزاری اردوهای راهیان نور، تربیت دانش‌آموزان است احکام حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی صادر شد + لینک مشاهده احکام جداول برنامه درسی رشته‌های شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش ابلاغ شد جزئیات جدید درمورد امتحانات نهایی | نحوه برخورد با متخلفان امتحان نهایی چطور خواهد بود؟ ثبت یک غار جدید در کرمان سرپرست دفتر ارزیابی اثرات زیست‌محیطی منصوب شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) زمان واریز حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان مشخص شد+ جدول و زمان واریز نقش پررنگ آموزش و پرورش در رفع کم‌تحرکی نسل جدید چطور ریاضی دانش‌آموزان را تقویت کنیم؟ سؤالات امتحان نهایی با رعایت استاندارد طرح شدند | وضعیت قطع برق در حوزه‌های امتحانی چطور خواهد بود؟ مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی: هیچ تغییری در محاسبه مبنای حقوق بازنشستگی صورت نگرفته است خراسان رضوی رتبه نخست اجرای طرح درمان ناباروری را در اختیار دارد
سرخط خبرها

رگبار شدید در جنوب و تداوم گرمای هوا و گرد و خاک در سایر نقاط (۲۶ تیرماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۱۷۳۹۴
  • ۲۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۵
رگبار شدید در جنوب و تداوم گرمای هوا و گرد و خاک در سایر نقاط (۲۶ تیرماه ۱۴۰۱)
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با بیان اینکه در ساعات بعد از ظهر امروز تا سه‌شنبه در جنوب سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان رگبار و رعد و برق شدید پیش بینی می‌شود، گفت: در برخی نواحی شمال شرق، شرق و دامنه‌های جنوبی البرز و شرق تهران نیز وزش باد به نسبت شدید و در برخی اوقات همراه با خیزش گرد و خاک پیش بینی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، صادق ضیاییان با بیان اینکه در ساعات بعد از ظهر امروز تا سه‌شنبه در جنوب سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان رشد ابرهای همرفتی و رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید رخ می‌دهد، اظهار کرد: به ویژه در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه رگبار و رعد و برق شدید در این مناطق انتظار می‌رود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با بیان اینکه در این مدت به سبب افزایش متناوب وزش باد، توده‌های گرد و خاک بر روی کشور عراق شکل گرفته و به استان‌های مرزی در غرب و جنوب غرب کشور انتقال می‌یابد، افزود: این امر موجب کاهش کیفیت هوا و کاهش دید در این مناطق خواهد شد.

ضیاییان همچنین افزود: در سایر مناطق کشور جوی آرام و پایدار همراه با تداوم گرمای هوا پیش بینی می‌شود.

به گفته وی، چهارشنبه در جنوب سیستان و بلوچستان، برخی مناطق هرمزگان رگبار پراکنده و پنجشنبه فقط در ارتفاعات شمال هرمزگان و جنوب کرمان رشد ابرهای همرفتی و رگبار پراکنده رخ می‌دهد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، تصریح کرد: در سواحل شمالی و اردبیل ابرناکی و بارش پراکنده همراه با کاهش نسبی دما پیش بینی می‌شود. همچنین دریای خزر مواج است و به تدریج وزش باد و کاهش نسبی دما در نوار شمالی کشور رخ می‌دهد.

وی همچنین گفت: در پنج روز آینده شرق دریای عمان و از بعد از ظهر چهارشنبه و طی روز پنجشنبه دریای خزر مواج پیش بینی می‌شوند.

به گفته ضیاییان، از روز سه‌شنبه در شرق کشور به ویژه در منطقه زابل وزش بادهای ۱۲۰ روزه تقویت می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۲۷ تیرماه) صاف و همراه با وزش باد با حداقل دمای ۲۶ و حداکثر دمای ۳۷ و روز سه‌شنبه (۲۸ تیرماه) صاف و همراه با وزش باد با حداقل دمای ۲۵ و حداکثر دمای ۳۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۲۶ و ۲۷ تیرماه) اهواز با دمای ۴۹ و ۵۱ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۱۱ و ۱۲ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->