تزریق ۶۰ میلیارد تومان اعتبار برای شتاب‌بخشی به ساخت بیمارستان ۵۴۰ تخت‌خوابی در حاشیه شهر مشهد بازگشت عجیب گرگ‌ها به اروپا ۷ معدنچی در دامغان گرفتارند | امدادگران هنوز به معدنکاران نرسیدند غرق شدن جوان ۲۸ ساله در حوالی مشهد | هشدار جدی درباره خطر استخر‌های ناایمن مرزبانان خراسان رضوی با قاچاقچیان مسلح مواد مخدر درگیر شدند (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) محور‌های غرب و جنوب خراسان رضوی رکورددار تصادفات و جان‌باختگان نوروزی مهم‌ترین نشانه‌های بهداشت فردی را بشناسید | زنگ بهداشت دستگیری یکی از مظنونان زورگیری از دانشجوی گلستانی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) درباره مرحوم علیرضا افضلی‌پور، شیمی‌دان و خیر فقید کشورمان | تو در کویر دمیدی، بهار جاری شد تصمیم در خصوص تأثیر معدل یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ چه زمانی مشخص می‌شود؟ آغاز سراسری برنامه ملی ارتقای تغذیه سالمندان در کشور موزه ملی ایران به روایت تصاویر و تاریخ نحوه اعطای مجوز به متقاضیان مشاغل خانگی در صنعت غذا ابتلای ۱۱۲۷ نفر به «تب دنگی» در سال ۱۴۰۳ شیوع «آبله مرغان» در فصل بهار جزئیات جدید مصوبه «تاثیر معدل»| آتش انتقادات دوباره شعله‌ور شد ممنوعیت فعالیت معلم‌بلاگرها آیا واقعاً اجرایی می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش کیفیت هوا در راه مشهد سناریوی زورگیری از امیرمحمد خالقی تکرار شد | این بار در گلستان (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور فردا (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) کدام بازنشستگان از دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی خط خوردند؟ گزارش صدای مردم از دغدغه‌های مردمی برای کیفیت نان | خرده روایت‌های نان از چه سنی باید ضدآفتاب زد؟ انهدام باند کلاهبرداری توسط پلیس فتای مشهد | راز  ویلای سیاه برملا شد گرد و غبار در کمین مشهد ۳ ماه حساس، پیش روی تأمین آب مشهد سلامت مادران و نوزادان پایه و اساس خانواده و جامعه سالم است وزیر بهداشت: یک میلیارد دلار برای تامین داروهای استراتژیک جذب خواهد شد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید  (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) بیش از ۵۵درصد مطالبات دارویی و تجهیزات پزشکی پرداخت شد پیش‌بینی رگبار باران در ۱۲ استان کشور (۱۸ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

در فرودگاه‌ها ماسک بزنید | تاکید بر اجرای فاصله‌گذاری اجتماعی در ستاد و فرودگاه‌ها

  • کد خبر: ۱۱۷۶۰۹
  • ۲۷ تير ۱۴۰۱ - ۲۱:۲۰
در فرودگاه‌ها ماسک بزنید | تاکید بر اجرای فاصله‌گذاری اجتماعی در ستاد و فرودگاه‌ها
رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها، طی بخشنامه‌ای بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک و اجرای فاصله‌گذاری اجتماعی در محیط کار اداری و عملیاتی و همچنین ترمینال‌ها به‌منظور صیانت از جان مسافران در فرودگاه‌های کشور تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «حمیدرضا سیدی» اعلام کرد: این بخشنامه باتوجه‌به هشدارها، گزارش‌ها و آمارهای رسمی ارائه شده توسط مراجع رسمی در خصوص گسترش شیوع کووید ۱۹ و همچنین مشاهدات میدانی در سطح شرکت و فرودگاه‌های کشور مبنی بر افزایش ابتلای کارکنان به بیماری کرونا صادر شده است.

بر همین اساس مدیران کل و مدیران فرودگاه‌ها به استناد بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های ارسالی از سوی مراجع ذی‌صلاح و با استفاده از اختیارات و ظرفیت‌های قانونی موجود موظف هستند حساسیت بیشتری نسبت به نظارت بر فرایند ورود مسافران توسط نمایندگان سازمان‌های مستقر و مسئول اعمال کنند.

در بخشنامه سیدی خطاب به مدیران و مدیران کل ستادی نیز بر اجرای اقدام‌های مرتبط در جهت رعایت همه شیوه‌نامه‌ها به‌ویژه استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی و ... در زیرمجموعه سازمانی تأکید شده است.

به گزارش شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، باتوجه‌به این بخشنامه با کارکنانی که عادی انگاری کرده و الزام‌های مذکور را رعایت نکنند برابر ضوابط اداری برخورد خواهد شد.

منبع:پایگاه اطلاع رسانی وزارت راه و شهرسازی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->