درمانگاه‌های تأمین اجتماعی نیاز به توجه جدی دارند چرا هر سال باید واکسن آنفلوآنزا بزنیم؟ انهدام باندی که با شگردی عجیب از زنان دزدی می‌کردند | طعمه پیر سارقان جوان قیمت واکسن آنفلوانزا «دلاری» شد! اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش سخنگوی سازمان اسناد به شایعه تعویض سند برای شناسایی املاک و اخذ مالیات پرداخت معوقات بازماندگان تأمین اجتماعی همزمان با حقوق شهریور ماه ۱۴۰۴ درمان رایگان کودکان زیر ۷سال ادامه دارد (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) حفاظت از ساحل‌های ایران با همکاری مردم و سازمان محیط زیست بیش از ۳۱ هزار میلیارد تومان مستمری و مزایا به بازنشستگان نفت تا پایان شهریور ۱۴۰۴ پرداخت شد ۲۶۷۴ مشهدی در سال ۱۴۰۳ قربانی آلودگی هوا شدند ورود دوباره هواپیما‌های آب‌پاش به عراق برای مهار آتش هورالعظیم (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) چرا پول بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز نمی‌شود؟ تلاش‌های متهم ردیف اول پرونده چای دبش برای فرار از رد مال ناکام ماند | بازگشت ویلای ۸ هزار متری به بیت‌المال بیمه درمان گروهی بازنشستگان فولاد تمدید شد + جزئیات تأخیر در ورود نودانشجویان به دانشگاه با افزایش ساعات آموزش جبران می‌شود | تأکید وزارت علوم بر اصلاح زیرساخت‌های مجازی دانشگاه‌ها سارق اسیدپاش اراکی به حبس، قصاص و دیه محکوم شد + جزئیات پرونده اصلاح سهمیه‌های کنکور از سال ۱۴۰۵ درصورت تأیید رئیس جمهور واریز حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی و مستمری‌بگیران از امروز (شنبه، ۲۹ شهریور ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + واریز معوقات فروردین‌ماه کسب ۴۰ مدال توسط دانش‌آموزان ایرانی در المپیاد‌های جهانی انهدام باند سرقت کلاغ‌های غریبه در مشهد نکاتی برای تغذیه سالم دانش آموزان در وقت مدرسه شناسایی ۴۳۴ بیمار مبتلا به تب دنگی در کشور پایان رسیدگی به پرونده کلثوم اکبری قاتل سریالی مازندران علت آتش‌سوزی در ساختمان شرکت سیمان سبزوار چه بود؟ مهار آتش سهمگین ساختمان سیمان لار سبزوار با تلاش آتش‌نشانان فرودگاهی
سرخط خبرها

مقاصد امن سفر در سال ۲۰۲۰

  • کد خبر: ۱۱۷۶۸
  • ۲۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۲
مقاصد امن سفر در سال ۲۰۲۰
مؤسسه گالوپ که یکی از معتبرترین مؤسسات نظرسنجی در جهان محسوب می‌شود، با نزدیک شدن به پایان سال ۲۰۱۹، به معرفی امن‌ترین و ناامن‌ترین کشور‌ها در سال ۲۰۱۸ اقدام کرده است.
مبنای اصلی این نظرسنجی شاخص قانون و نظم است که خود مبتنی بر اعتماد مردم به پلیس محلی، احساس امنیت شخصی آن‌ها و بروز سرقت و حمله به مردم در سال بوده است. هرچه نمره یک کشور بالاتر باشد نشان می‌دهد که مردم آن کشور احساس امنیت بیشتری دارند و برعکس، هرچه امتیاز کمتری داشته باشد، یعنی احساس امنیت مردم در آن کشور کمتر است. بر اساس نظرسنجی انجام‌شده بالاترین امتیاز به ترتیب متعلق به سنگاپور، نروژ، امارات متحده عربی، اسلوونی، ترکمنستان، سوئیس، ارمنستان، فنلاند و تاجیکستان بوده و پایین‌ترین امتیاز‌ها به ترتیب به افغانستان، ونزوئلا، آفریقای جنوبی، برزیل، بوتسوانا، گابون، جمهوری دومینیکن، آرژانتین و لیبریا تعلق داشته است. ایران در رده‌های میانی این نظرسنجی قرار گرفته است. علاوه بر این، وبسایت internationalsos.com که درواقع شرکتی است که در زمینه سلامت جهانی و خدمات ایمنی مسافرتی فعالیت می‌کند، نقشه‌ای را بر مبنای ریسک و امنیت سفر در کشور‌های مختلف دنیا منتشر کرده است که در این بین ایران جزو کشور‌های کم خطر است.

سهم بالای شهر‌های آسیایی در فهرست ۲۰ شهر پربازدید جهان
مؤسسه یورومانیتور ۲۰ شهر پر بازدید جهان در سال ۲۰۱۹ را بر اساس آمار‌های سال ۲۰۱۸ و تخمین گردشگران ورودی سال ۲۰۱۹ معرفی کرده است. این آمار‌ها نشان می‌دهد با اینکه هنگ کنگ برای مدتی است که درگیر اعتراضات و ناآرامی هاست، همچنان پربازدیدترین شهر دنیا به حساب می‌آید. در این فهرست هنگ‌کنگ با ۲۶ میلیون و ۷۱۶ هزار ورودی در رتبه اول شهر‌های پربازدید سال ۲۰۱۹ قرار دارد. بانکوک، لندن، ماکائو و سنگاپور در رتبه‌های بعدی قرار گرفته اند. نکته جالب در این رده بندی جایگاه مناسب شهر‌های آسیایی است که ۷ رتبه از ۱۱ رتبه اول را به خود اختصاص داده اند. از ترکیه و هند ۲ شهر و از تایلند، ۳ شهر در این فهرست قرار دارد. شهر مکه نیز در رتبه بیستم قرار گرفته است.

یکی از ۲۰ جهانگرد معروف یوتیوب به ایران آمد
مارک وینز یکی از ۲۰ چهره شناخته‌شده در یوتیوب است. ویدئو‌های او از غذا‌های خیابانی گاهی اثری شبیه بمب در شبکه‌های اجتماعی دارد. او حالا برای تغییر نگاه گردشگران جهان به ایران سفر کرده است درحالی که رسانه‌های جهانی، ایران را کشوری ناامن معرفی می‌کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->