ساعات آغاز مدارس در سال ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ | هیچ کلاس بی‌معلمی نداریم پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) ایرانی‌ها، امروز بلند قدتر از ۱۰۰ سال قبل | قاتل قد کودکان را بشناسید کافه کاریز در بوستان نهج‌البلاغه تهران برای همیشه تعطیل می‌شود + فیلم جزئیات جدید از پرداخت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری بگیران دستگیری زن جوان سارق و دو فرزند ۶ و ۱۰ ساله‌اش به جرم سرقت انتقام با سلاح سرد و آتش | ماجرای قتل فجیع جوان ۱۹ ساله به دست سه جوان دیگر در سبزوار صدور حکم برای شکارچی کودکان در تهران | دست‌درازی مرد شیطان‌صفت به ۳۰ کودک بی‌گناه درگیری مسلحانه در معدن طلای سقز با یک کشته و ۳ زخمی (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) چگونه کودک را برای رفتن به مدرسه مشتاق کنیم؟ رونمایی از نخستین ربات وکیل ایران نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس: کاهش موالید ناشی از کاهش جمعیت زنان دارای سن باروری است آزمون استخدامی وزارت بهداشت ۲۷ شهریورماه | استخدام ۲۷۰۰۰ نفر الزام سیاست‌گذاری دقیق برای کاشت یک میلیارد درخت آشنایی با انواع خرما، خواص، شیوه نگهداری و نکات مرتبط با خرید | جادوی سلامتی در نخلستان راه‌های افزایش «زباله‌نریزی» در شهر محکومیت ۱۸ میلیاردی قاچاقچیان سوخت در خراسان رضوی (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) تأکید وزیر آموزش و پرورش بر بازنگری محتواهای درسی ۳۳ هزار و ۵۴۳ کلاس درس خراسان رضوی استانداردسازی شده است کشف ۶۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در دریای عمان کشف ۸۳ گوشی مسروقه در مشهد | باند قاچاق به افغانستان متلاشی شد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) قلب نوجوان مرگ مغزی اهل تربت‌حیدریه در سینه‌ای دیگر تپیدن گرفت (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی تا چهارشنبه (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) سفر افراد زیر ۱۸ سال به این جزایر، بدون رضایت والدین، ممنوع شد چشم‌انداز تاریک باران پاییزی در خراسان رضوی | ذخایر آبی سد‌های مشهد تنها ۵ درصد! چالش‌های دفاتر خدمات مسافربری خراسان رضوی | رقابت سنگین دفاتر استان با پلتفرم‌های آنلاین تدبیر جدید سازمان محیط زیست برای حفاظت از گونه‌های درمعرض‌خطر | تجهیز مرال‌های مازندران به ردیاب‌های ویژه پشه آئدس دوباره خبرساز شد! نظارت بر نحوه فعالیت مدارس تا پایان سال تحصیلی ادامه دارد | ممانعت شدید از فعالیت مدارس بدون مجوز
سرخط خبرها

داروهای تولید ایران دوبار قاچاق می‌شود!

  • کد خبر: ۱۱۷۷۲۴
  • ۲۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۳
داروهای تولید ایران دوبار قاچاق می‌شود!
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: داروهای تولید ایران از بالاترین کیفیت در سطح دنیا برخوردارند و با توجه به یارانه دولتی این اقلام، بخش زیادی به کشورهای همسایه قاچاق می شود و بر اساس برخی گزارشات قاچاق به صورت ثالث نیز صورت می گیرد و بخاطر هزینه پایین داروهای ایرانی در کشورهای مقصد این داروها، مجدد قاچاق صورت می گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسلم نجفی ظهر امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای طرح دارویار اظهار داشت: با توجه به این که پیش از این یارانه دارو در اختیار شرکت‌های دارویی داخلی قرار می‌گرفت و علاوه بر سختی‌های تامین ارز مورد نیاز برای خرید این اقلام، گزارش‌هایی از استفاده نادرست و رانتی یارانه‌های تخصیصی وجود داشت، دولت سیزدهم بر اساس تکالیف مندرج در قانون بودجه ۱۴۰۱، طرح ملی دارویار را از ۲۳ تیر با مبنای اعطای هدفمند یارانه دارو به افراد هدف و مصرف کنندگان نهایی اجرا می‌کند.

وی اختصاص یارانه دارو به همه مصرف کنندگان  از همه دهک‌های درآمدی جامعه یکی از مهمترین مزایای این طرح برشمرد و افزود: هر چند با اجرای طرح دارویار قیمت ۱۰۴۵ اقلام دارویی تحت پوشش بیمه‌های پایه ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش می‌یابد اما این مابه التفاوت از طریق شرکت‌ها و سازمان‌های بیمه‌گر پرداخت خواهد شد و مصرف کنندگان نهایی داروهای مورد نیاز خود را با همان قیمت‌های قبلی دریافت خواهند کرد.

معاون دانشگاه علوم پزشکی تبریز از پرداخت این مابه التفاوت به مجموعه‌های بیمه‌گرها خبر داد و گفت: در مواردی نیز این مبلغ قسط بندی شده و به تدریج پرداخت خواهد شد و در این طرح ۱۱۹ قلم داروی جدید که قبلا آزاد بودند و جز داروهای بدون نسخه محسوب می‌شدند، در فهرست داروهای تحت پوشش قرار گرفته‌اند و علاوه بر این ۳۶۶ قلم داروی با نسخه‌ای که پیشتر تحت پوشش نبودند نیز وارد سبد اقلام دارویی تعهدات بیمه‌ای قرار گرفته‌اند.

وی تصریح کرد: افزایش قیمت‌ها در نتیجه اجرای طرح دارویار تنها مربوط به داروهای تولید داخل است و اقلام دارویی خارجی وارداتی و نیز مکمل‌های غذایی و گیاهان دارویی نیز بدون تغییر در قیمت قبلی و بصورت آزاد ارائه می‌شوند.

نجفی توسعه تدریجی بیمه سلامت همگانی را یکی از مهمترین اهداف و مزیت‌های اجرای این طرح عنوان کرد و اظهار داشت: کمبود کاذب اقلام دارویی بخاطر به صرفه نبودن تولید برخی داروها و متضرر شدن شرکت‌های داروساز نیز مورد دیگری است که با اجرای این طرح این چنین داروهایی وارد چرخه تولید شده و تحول مهمی در زمینه تولید دارو در داخل کشور اتفاق خواهد افتاد.

وی ادامه داد: منطقی شدن تجویز و مصرف دارو نیز از دیگر محاسن طرح دارویار است چرا که طبق بررسی‌ها ایران کشوری پر مصرف به لحاظ دارویی است و رتبه بیستم دنیا را در زمینه مصرف بی‌رویه دارو دارد و جلوگیری از قاچاق محصولات دارویی تولید داخل نیز از دیگر اهداف طرح است چرا که داروهای تولید ایران از بالاترین کیفیت در سطح دنیا برخوردارند و با توجه به یارانه دولتی این اقلام، بخش زیادی به کشورهای همسایه قاچاق می شود و بر اساس برخی گزارشات قاچاق به صورت ثالث نیز صورت می گیرد و بخاطر هزینه پایین داروهای ایرانی در کشورهای مقصد این داروها، مجدد قاچاق صورت می گیرد.

نجفی لازمه استفاده از این طرح را صدور نسخه الکترونیکی توسط پزشک اعلام کرد و گفت: همکاری سازمان های بیمه گر و تامین و تزریق اعتبارات مورد نیاز به داروخانه‌ها پاشنه آشیل این طرح است چرا که در صورت هر خللی در این فرآیند متضرر اصلی داروخانه‌ها خواهند بود و موجب عدم تامین منابع برای خرید مجدد دارو توسط داروخانه‌ها و در نتیجه ایجاد مشکل برای مصرف کنندگان می‌شود و این در حالی است که ۳۳۰ بازدید از داروخانه‌های استان در چند روز اجرای طرح نشان می‌دهد که این مراکز بیشترین همکاری را در اجرای طرح  داشته اند و امیدواریم با تسویه بموقع مطالبات آنها از سوی مجموعه های بیمه گر، طرح دارویار با بیشترین میزان موفقیت اجرا شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->