میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پژمان فر: جامعه بشری و کشور‌های مسلمان باید علیه رژیم صهیونیستی متحد شوند واکنش جهاد اسلامی به حمله اسرائیل علیه مقر حماس در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) جزئیات جدید از حمله اسرائیل به مقامات حماس در دوحه قطر | نتانیاهو: عملیات دوحه را مستقل انجام دادیم + عکس (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) امارات به حمله رژیم صهونیستی به قطر واکنش نشان داد آمریکا از حمله اسرائیل به قطر مطلع بوده است (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) آیا حمله اسرائیل به مقامات حماس در قطر موفقیت‌آمیز بود؟ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) گروسی با وزرای خارجه ایران و مصر دیدار کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش قطر به حمله اسرائیل به دفتر سیاسی حماس در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش وزارت امور خارجه ایران به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مرز لهستان با بلاروس بسته می‌شود آخرین اخبار از ناآرامی های نپال؛ رسانه های محلی مدعی سقوط دولت شدند + عکس و فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: شهدای هوافضا، افتخار ملت ایران هستند | حتی مخالفان انقلاب در برابر شهدای هوافضا تعظیم می‌کنند حمله هوایی اسرائیل به قطر | انفجار در دفتر حماس در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم و عکس قاضی‌زاده هاشمی: کمیسیون صنایع در تعامل با دولت خواستار رفع مشکلات ارزی است وزیر ارتباطات: در زیست‌بوم اقتصاد دیجیتال موانع ساختاری جدی وجود دارد مردم غزه تمایلی به طرح کوچ اجباری رژیم صهیونیستی ندارند قوه قضائیه: جزئیات عفو معیاری ۱۴۰۴ اعلام شد خضریان: دولت‌های عضو NPT حق توسعه انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای را دارند |  گروسی صلاحیت دبیرکلی سازمان ملل را ندارد هیئت بلندپایه روسیه وارد دمشق شد رئیس کمیسیون امنیت ملی با عراقچی دیدار کرد وزیر خارجه مصر با همتایان آلمانی و ایتالیایی خود درباره موضوع هسته‌ای ایران رایزنی کرد آیت‌الله علم‌الهدی تاکید کرد: لزوم استفاده از ظرفیت‌های علمی بانوان | ایجاد جریان «نخبه‌پروری» در جامعه الزهرا (س) رئیس جمهور: مشکلات ما حل خواهند شد دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی: مقابله با جنایات صهیونیست‌ها نیازمند گام‌های عملی و قدرتمند است
سرخط خبرها

مرگ بیش از هزار نفر اروپایی بر اثر گرما |باند دو فرودگاه انگلیسی ذوب شد + فیلم

  • کد خبر: ۱۱۷۷۹۲
  • ۲۸ تير ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۳
  • ۱
مرگ بیش از هزار نفر اروپایی بر اثر گرما |باند دو فرودگاه انگلیسی ذوب شد + فیلم
گرمای شدید هوا باعث ذوب شدن باند دو فرودگاه در انگلیس و انتقال پروازها از این دو فرودگاه‌ها به دیگر فرودگاه‌ها شد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت دفاع انگلیس اعلام کرد که نیروی هوایی این کشور پروازهای خود در برخی از پایگاه‌های هوایی را به دلیل گرمای بیش از حد هوا، تغییر مسیر داده است.

وزارت دفاع انگلیس با انشار پیامی در توییتر با اشاره به پایگاه هوایی «برایز نورتون» در جنوب شرق این کشور، نوشت: «به دلیل گرمای بیش از حد، امنیت پرواز همچنان در راس اولویت نیروی هوایی انگلیس باقی مانده بنابراین، هواپیماها پایگاه‌های هوایی جایگزین را برای فرود و پرواز استفاده خواهند کرد.

شبکه خبری اسکای‌نیوز نیز گزارش داد که تمامی پروازهای این پایگاه هوایی به دلیل ذوب شدن باند فرودگاه که در نتیجه گرمای سوزان ایجاد شده، متوقف گردیده است.  

این شبکه خبری اضافه کرد که یک فرودگاه دیگر در انگلیس مشکل مشابهی را تجربه کرده است. اوایل ماه جاری، پایگاه هوایی کرانول به دلیل گرمای شدید، تمامی پروازهای خود را متوقف کرد. از این پایگاه هوایی برای تعمیر و نگهداری هواپیماها استفاده می‌شده است.

گرمای بی سابقه در اروپا مشکلات زیادی را برای ساکنان این قاره به وجود آورده است. گرمای بی‌سابقه طی هفته گذشته به مرگ بالغ بر ۱۰۰۰ نفر طی هفته گذشته در غرب قاره اروپا منجر شده است.

پایگاه «ال‌پائیس» گزارش داده است که گرما در اسپانیا بین ۱۰ جولای تا ۱۵ جولای به مرگ ۳۶۰ نفر منجر شده است. این در حالی است که طبق آمارهای دولتی اسپانیا، در ماه گذشته میلادی بیش از ۸۰۰ نفر در این کشور بنا به دلایل مرتبط با گرما جان باخته‌اند.

پایگاه «تروث‌آوت» نوشته در فرودگاه «مادرید-باراخاس» که اصلی‌ترین فرودگاه شهر مادرید است پنجشنبه گذشته دمای بی‌سابقه ۱۰۸ درجه فارنهایت ثبت شد. در برخی از مناطق اسپانیا دما حتی به ۱۱۰ تا ۱۱۳ درجه فارنهایت رسیده است.

روز جمعه رسانه‌ها گزارش دادند یک مأمور بهداشت هنگام کار در مادرید به زمین افتاد و بعد از انتقال به بیمارستان اعلام شد به دلیل بالا رفتن دمای بدن و سکته ناشی از گرما جانش را از دست داده است. این فرد، یکی از ۱۲۳ نفری بود که روز جمعه بنا به دلایل مرتبط با گرما فوت کرد.

در کشور پرتغال، جایی که شهر «پینهائو» در آن روز جمعه دمای بی‌سابقه ۱۱۶ درجه فارنهایت را ثبت کرد وزارت بهداشت روز شنبه اعلام کرد ۶۵۹ نفر طی یک هفته گذشته به دلایل مرتبط با گرما جان باخته‌اند. 

در انگلیس، دولت برای روزهای دوشنبه و سه‌شنبه هشدار گرمای بی‌سابقه اعلام کرد. منابع خبری گزارش داده‌اند انگلیس قرار است گرم‌ترین روزهای خودش را تجربه کند. «اسکات دونکان»، کارشناس مسائل هواشناسی در توییتر نوشته است: «کمتر مناطقی روی کره زمین هستند که در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه به اندازه انگلیس و فرانسه گرم خواهند شد.»

آتش‌سوزی در لندن ده‌ها خانه را نابود کرد

موج شدید گرما باعث آتش‌سوزی شدید در منطقه «اسکس» در شرق لندن شده و تاکنون ده‌ها خانه بر اثر حریق از بین رفته است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رسول رحمانی منش
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۳ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۹
0
0
دروغ شاخ دار گفتید.... درستش دهها نفر... بی سوادها
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->