آماده‌باش شهرداری برای مواجهه با سیلاب احتمالی در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴٠۴) وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد
سرخط خبرها

آمادگی مشهد و قرقیزستان برای تبادل تجربیات فنی و مهندسی

  • کد خبر: ۱۱۷۸۷۴
  • ۲۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۸
آمادگی مشهد و قرقیزستان برای تبادل تجربیات فنی و مهندسی
سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: مدیریت شهری مشهد مقدس آماده تقویت دیپلماسی شهری و تبادل تجربیات و انتقال توانمندی‌های فنی مهندسی با کشور قرقیزستان است و می‌توانیم در این زمینه، همکاری‌های جدیدی را شکل دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز، موسی‌الرضا حاجی‌بگلو در حاشیه افتتاح دوازدهمین نمایشگاه تخصصی رنگ و رزین، پوشش‌های صنعتی، چسب و مواد شیمیایی و نمایشگاه تخصصی صنعت پلاستیک، ماشین‌آلات و صنایع وابسته با ضیاءالدین جمال‌الدین‌اف، نماینده تام‌الاختیار رئیس جمهور قرقیزستان در منطقه اوش، تورداکن سیدیکف، سفیر جمهوری قرقیزستان در ایران، سلیمان پریمکولوف، معاون رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه قرقیزستان در منطقه اوش و جمعی دیگر از مسئولان این کشور دیدار و گفت‌‌وگو کرد.

حاجی‌بگلو در این دیدار با بیان اینکه مشهد مقدس و استان خراسان رضوی دارای ظرفیت‌ها و فرصت‌های بسیار ارزشمندی برای سرمایه‌گذاری است، اظهارکرد: همین ظرفیت‌ها سبب شده تا توجه به بعد بین‌المللی این خطه بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به حضور سالانه 30 میلیون زائر و گردشگر ایرانی و خارجی در مشهد مقدس، گفت: این فرصت، ظرفیت بی‌نظیری است که به برکت وجود بارگاه منور رضوی، در مشهد مقدس شکل گرفته و موجب شده تا سرمایه‌گذاری در این شهر، توجیه بالایی داشته باشد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در ادامه شهرداری مشهد را جزو شهرداری‌های پیش‌رو کشور دانست و تصریح کرد: خدمات فنی و مهندسی در مدیریت شهری مشهد مقدس از سطح بسیار بالایی برخوردار بوده و نیروهای متخصص بسیاری در این بدنه مشغول فعالیت هستند.

حاجی‌بگلو از تعاملات نزدیک مدیریت شهری مشهد مقدس با کشورهای مختلف به منظور تبادل تجربیات و دانش فنی-مهندسی سخن گفت و ادامه داد: یکی از محورهای گفتمانی مدنظر و مورد تاکید شورای ششم، «مشهدالرضا(ع)، جهانشهر برکت و کرامت» است و بر این باوریم که این شهر، شهری در تراز بین‌‎المللی و جهانی است.

وی افزود: برهمین اساس، آمادگی تقویت دیپلماسی شهری و تبادل تجربیات و انتقال توانمندی‌های فنی-مهندسی با کشور قرقیزستان را داریم و می‌توانیم در این زمینه، همکاری‌های جدیدی را شکل دهیم.

حاجی‌بگلو گفت: درخصوص اجرایی کردن این تعاملات و همکاری‌ها، موارد مورد تاکید فوق در نشست مشترک مسئولان قرقیزستانی با شهردار مشهد مقدس نیز مطرح خواهد شد تا وارد فاز عملیاتی شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->