واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان: روند مذاکرات برای همکاری‌های منطقه‌ای مثبت است| «راه‌حل سیاسی» به راه‌حل اول در بحران‌های منطقه‌ای تبدیل شود

  • کد خبر: ۱۱۷۹۸۶
  • ۳۰ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۰
امیرعبداللهیان: روند مذاکرات برای همکاری‌های منطقه‌ای مثبت است| «راه‌حل سیاسی» به راه‌حل اول در بحران‌های منطقه‌ای تبدیل شود
وزیر امور خارجه کشورمان با بیان این که امید داریم راه حل سیاسی، به راه حل اول در بحران‌های منطقه‌ای تبدیل شود، گفت: امنیت فعلی منطقه و کشورهای منطقه مدیون زحمات شهید سردار قاسم سلیمانی است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان در صفحه اینستاگرام خود در گزارشی از نشست سران آستانه در ایران و سفر اخیر وزیر امور خارجه سوریه به تهران خطاب به مردم ایران نوشت:

«مردم عزیز ایران سلام

در دو روز گذشته، در کنار رییس جمهور پرتلاش کشورمان، دو روز پر کار، موفقیت‌آمیز و ان‌شاءالله پر ثمر را در عرصه دیپلماسی پویا پشت سر گذاشتیم.

اخبار دیدار‌ها را در رسانه‌ها خوانده‌اید، همانطور که امروز در دیدار وزیر خارجه سوریه که به دعوتم به تهران آمده بود گفتم، تحلیل ما از روند مذاکرات برای همکاری‌های منطقه‌ای مثبت و با چشم‌اندازی روشن همراه است، چه در موضوعات امنیتی و سیاسی و چه در موضوعات اقتصادی.

در این دو روز اصل و بنیان همکاری موثر منطقه‌ای را رهبر معظم انقلاب به آقای اردوغان و پوتین یاد آوری کردند. از اشاره ایشان به این که ما امنیت ترکیه را امنیت خود می‌دانیم و ترکیه نیز  امنیت سوریه را امنیت خود بداند، تا طرح دیگر مباحث مهم و راهبردی با رهبران روسیه و ترکیه.

بعد از این دیدار‌ها و نشست موفق روند آستانه، امید داریم راه‌حل سیاسی، به راه حل اول در بحران‌های منطقه‌ای تبدیل شود.

اما آنچه در این دو روز بسیار احساس شد حضور دائمی شهید عزیزی بود که امنیت فعلی منطقه و کشور‌های منطقه مدیون زحمات اوست، هم آنجا که آقای پوتین ترور ناجوانمردانه ایشان را در دیدار با رهبر معظم انقلاب محکوم کرد و هم امروز که وزیر خارجه سوریه نقش ایشان در ایجاد امنیت در سوریه و منطقه را یادآوری نمود.

از هر چه می‌رود سخن دوست خوشتر است
پیغام آشنا نفس روح پرور است

هرگز وجود حاضر غایب شنیده‌ای
من در میان جمع و دلم جای دیگر است…»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->