۴ میلیون دلار برای خاموش کردن اعتراض هواداران استقلال ستاره خط میانی استقلال و پرسپولیس، خرید جدید فجرسپاسی اعتراض هواداران استقلال به هلدینگ خلیج فارس| شعار علیه دلال‌ها! ۵۰۰ هزارتومان کارت هدیه برای قهرمانی در ایران! بازگشت کاروان پرسپولیس به تهران گروه بندی جام ملت‌های فوتبال زنان آسیا ۲۰۲۶ | کار سخت ملی پوشان ایران علی دایی چهارمین بازیکن برتر تاریخ فوتبال آسیا + عکس مخالفت پرسپولیس با پیشنهاد مصالحه تراکتور احسان حدادی: دوومیدانی‌کاران خاطی به ایران برمی‌گردند اوریه هنوز نمره قبولی نگرفته است محکومیت ۱۶ میلیاردی استقلال ابقای زمین تنیس سجاد برای تنیس مشهد وعده‌های تکراری برای ورزش مشهد تا کی ادامه دارد؟ تصمیم عجیب درویش درباره صحرایی! هاشمیان به دنبال مهاجم برای پرسپولیس مخالفت اوریه برای بازی برای پرسپولیس رای گیری برای اخراج بازیکن درهیات مدیره استقلال! یک ماکارونی‌فروش مدیرروابط عمومی استقلال می‌شود!
سرخط خبرها

ملی پوش والیبال از حال رفت! | اسفندیار:از مردم عذرخواهی می‌کنیم

  • کد خبر: ۱۱۸۱۰۴
  • ۳۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۴
ملی پوش والیبال از حال رفت! | اسفندیار:از مردم عذرخواهی می‌کنیم
امیرحسین اسفندیار در هنگام ورود تیم ملی به هتل محل اقامت خود در شهر بولونیا از فشار عصبی و ناراحتی، دچار افت شدید فشار شد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، تیم ملی والیبال ایران در سیزدهمین مسابقه خود در لیگ ملت‌ها نتیجه را به لهستان واگذار کرد و با کسب رتبه هفتمی به کار خود در این رقابت‌ها پایان داد.
تیم ملی والیبال ایران پس از این مسابقه سالن را ترک و راهی هتل شد و امیرحسین اسفندیار دریافت کننده قدرتی تیم ملی والیبال از فشار عصبی و ناراحتی افت فشار شدید پیدا کرد و از حال رفت.
به محض رسیدن به هتل اقدامات پزشکی برای این بازیکن صورت گرفت و کادرفنی و در راس آن بهروز عطایی با صحبت‌هایی که با اسفندیار انجام دادند، سعی کردند روحیه به این بازیکن جوان کشورمان بدهند.
دریافت کننده قدرتی تیم ملی والیبال ایران درباره این مسابقه گفت: مسابقه پرفراز و نشیبی مقابل لهستان داشتیم و با واگذاری نتیجه شرمنده مردم شدیم. بازی خوبی بود، اما ست نخست را بد شروع کردیم. در مجموع دیدار پرافت و خیزی بود. تیم ایران در ست‌های دوم و چهارم به بازی برگشت، اما در ست پنجم نتیجه را به حریف قدرتمند خود واگذار کردیم.
او در پایان گفت: بازیکنان تلاش خود را کردند، اما با این نتیجه شرمنده مردم شدیم و عذرخواهی می‌کنیم که نتوانستیم مردم ایران را خوشحال کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->