انتصابات جدید در شهرداری مشهد (۱۰ تیر ۱۴۰۴) اقدامات توسعه‌ای، تجهیز و بهسازی در سایت بانوان بوستان‌های بهشت و ارم مشهد در سال ۱۴۰۴ شهردار مشهد مقدس: دو توقفگاه ناوگان باری با ظرفیت توقف ۷۰۰ خودرو سنگین افتتاح می‌شود معاون اقتصادی نخست وزیر طالبان به باکو رفت بهره‌برداری از بوستان بانوان بسیج مشهد تا پایان ماه صفر سال ۱۴۰۴ جابه‌جایی بیش از ۶ میلیون مسافر از طریق پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد در سه ماه نخست سال ۱۴۰۴ دامپزشکی خراسان رضوی درباره قربانی‌کردن دام در معابر عمومی خراسان رضوی هشدار داد تداوم آلودگی هوا در کلانشهر مشهد (۱۰ تیر ۱۴۰۴) بهره‌برداری از ۵۵‌ هزار مترمربع توقفگاه جدید در مشهد برای ناوگان باری سنگین تا پایان ۱۴۰۴ اجرای پرشتاب پروژه‌های شهری مشهد در میدان انقلاب و تقاطع غیرهم‌سطح ابوطالب حسینیه‌ای به وسعت شهر مشهد ۶۰۳ مدرسه در مشهد و خراسان رضوی آماده برای اقامت زائران در تابستان درباره کوچه ناظر در خیابان شهید هاشمی‌نژاد مشهد | تاریخ کهنه کوچه «باغ نو» ورود ناوگان جدید اتوبوس‌رانی مشهد از اواسط سال ۱۴۰۴ | ۵۰۰ دستگاه اتوبوس به صورت کف‌کوتاه فعال هستند رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: دستگاه‌های دولتی به تعهداتشان در قبال تصفیه‌خانه سپتاژ عمل کنند پیشرفت کند پروژه‌های زودبازده ۳ در حاشیه شهر مشهد نظارت فعالانه شهرداری مشهد بر جمع‌آوری متکدیان در ایام محرم و دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: مردم با هر نوع تفکری پای ایران ایستادند هوای کلانشهر مشهد، همچنان «ناسالم» (۹ تیر ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: آتش‌نشانی، پیشانی مدیریت شهری است شهردار مشهدمقدس: در دفاع از دین و میهن همه پای کار هستند | اعزام داوطلبانه آتش‌نشانان مشهدی به مناطق جنگی
سرخط خبرها

وزیر فرهنگ: توجه مدیریت شهری مشهد به مقوله دختران، قابل‌تحسین است

  • کد خبر: ۱۱۸۱۲۵
  • ۳۱ تير ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۰
وزیر فرهنگ: توجه مدیریت شهری مشهد به مقوله دختران، قابل‌تحسین است
محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ایین اختتامیه نخستین رویداد ملی ارزش آفرینی دختران ایران گفت: جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و همه سربازان عرصه جنگ نرم می‌توانند فضاهای فرهنگی را در اختیار جوانان خلاقی قرار دهند که با ابتکار خود، به دنبال حل مشکلات و چالش‌های اجتماعی هستند. در این راستا، باید به توجهات مدیریت شهری در مشهدالرضا (ع) افتخار کرد که ظرفیت شهر را در اختیار اجرای رویدادهای ملی مشابه با دا قرار می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیین اختتامیه نخستین رویداد ملی ارزش‌آفرینی دختران ایران، جمعه شب با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، عبدالله ارجائی شهردار مشهد و جمعی از فعالان حوزه کسب‌وکار در تالار همایش‌های کارخانه نوآوری مشهد برگزار شد.

دختران ایرانی باید به خودباوری برسند

محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم اظهار کرد: راه‌اندازی این رویداد ارزش‌آفرینی، اقدام ارزنده‌ای بود که توانست ظرفیت دختران کشور را در حوزه کسب‌وکار‌های جدید شکوفا کند. البته ایده پردازی‌های این‌چنینی، لایه اولیه است و در اصل، به برکت اعتمادی که به دختران ایرانی داریم، فضایی فراهم می‌شود که دختران ما بتوانند در فضا‌های خلاقانه، ایده پردازی کنند و در یک تلاش گروهی، تجربیات تشکیلاتی ارزنده‌ای داشته باشند.

وی با تأکید بر اینکه دختران ایرانی باید در سایه خودباوری، اتفاقات بزرگی را رقم بزنند، افزود: همه تلاش بدخواهان ملت ایران این است که به جوانان القا کنند که کشور به بن‌بست رسیده است و چالش هویتی، بزرگ‌ترین بحران ایران اسلامی است. متأسفانه در برابر این هجمه فرهنگی دشمن، توان رسانه‌ای کافی هم وجود ندارد، اما خوشبختانه به برکت برگزاری رویداد‌هایی مشابه با دا، می‌توان پروژه‌های اجتماعی را به شیوه سازمان‌یافته‌تری به پیش برد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اگر قرار باشد در عرصه جنگ نرم فرهنگی از حالت دفاعی خارج شویم و به حالت آفندی برسیم، باید نگاه ما به سرچشمه‌های بروز مشکلات باشد. در آسیب‌های اجتماعی اگر قرار باشد به انتهای خط توجه کنیم، فقط باید منحصر در اشکال خشنی از جامعه باشیم که در آن، بزه‌ها صورت می‌گیرد و چالش‌ها سر باز می‌کنند، اما اگر در عرصه فرهنگ‌سازی، نگاه روبه جلو داشته باشیم و فضا را در اختیار جوانان قرار دهیم، با ابتکارات می‌توان از بروز معضلات جلوگیری کرد و در مقام پیشگیری وارد عمل شد.

وی تصریح کرد: در این عرصه، نیاز به همکاری همگانی است و جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و همه سربازان عرصه جنگ نرم می‌توانند فضا‌های فرهنگی را در اختیار جوانان خلاقی قرار دهند که با ابتکار خود، به دنبال حل مشکلات و چالش‌های اجتماعی هستند. در این راستا، باید به توجهات مدیریت شهری در مشهدالرضا (ع) افتخار کرد که ظرفیت شهر را در اختیار اجرای رویداد‌های ملی مشابه با دا قرار می‌دهد.

اسماعیلی در انتها ابراز امیدواری کرد: کارگروه جدید زنان و خانواده در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایجاد شده تا با فعالیت ۱۰ نفر از کارشناسان خلاق بانو، فضای خلاقی ایجاد شود و از ایده‌های جدید در عرصه فرهنگی حمایت شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->